Canon Speedlite 600EX

Speedlite 600EX

Un bliţ puternic, care se poate utiliza atât fixat pe cameră, cât şi la distanţă.

Beneficii

  • Număr director 60 (m, ISO 100, la 200 mm)
  • Control indirect şi pivotant cu capul cu zoom de 20 - 200 mm
  • Bliţ secundar optic integrat
  • Filtre de corecţie a nivelului de alb
  • Reciclare rapidă şi silenţioasă

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Speedlite 600EX

Operare rapidă şi puternică


Cu un număr director de 60 (ISO 100, m), Speedlite 600EX este suficient de puternic pentru a ilumina suprafeţe mari, chiar şi când lumina se reflectă pe pereţi şi tavane. Patru baterii AA/LR6 asigură o reîncărcare silenţioasă în doar 0,1 secunde.

Funcţii de bliţ indirect, pivotant şi cu zoom


Îndreptaţi capul bliţului Speedlite 600EX în sus sau lateral, pentru ca lumina să se reflecte pe pereţi sau tavane, pentru a obţine o iluminare mai puţin puternică a portretului. Un cap cu zoom permite corelarea unghiului de acoperire cu obiectivul utilizat, determinând maximizarea eficienţei bliţului

Iluminare cu mai multe bliţuri


Utilizaţi un număr mare de unităţi Speedlite 600EX pentru fotografii spectaculoase cu mai multe bliţuri – opţiunea ideală când se fotografiază obiecte mari, interioare sau portrete. Bliţul de mare putere poate fi amplasat în unul din trei grupuri, care pot fi controlate individual sau simultan.

Măsurarea E-TTL II


Indiferent dacă utilizaţi Speedlite 600EX fixat pe cameră sau la distanţă, măsurarea bliţului E-TTL II de la Canon va asigura, de fiecare dată, timpi de expunere precişi.

Moduri de fotografiere creativă cu bliţ


Sincronizarea la viteză ridicată a bliţului permite aparatului Speedlite 600EX să funcţioneze la orice viteză de expunere - ideal pentru bliţul suplimentar în zilele însorite. Sau de ce să nu încercaţi bliţul cu a doua cortină sau bliţul stroboscopic, pentru efecte de iluminare speciale?

Caracteristici profesionale, design intuitiv


Speedlite 600EX beneficiază de acelaşi nivel de etanşare împotriva intemperiilor ca şi camera DSLR profesională Canon EOS-1D X, precum şi de un ecran LCD matricial mare, care asigură o operare rapidă şi uşoară.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Speedlite 600EX, despre funcţiile şi capabilităţile sale.