Canon Media Storage M80

Media Storage M80

M80 este un dispozitiv de stocare portabil de 80 GB, pentru fotografii pretenţioşi care utilizează EOS. Cu un ecran LCD de 3,7" cu rezoluţie ridicată, oferă posibilitate de vizualizare excelentă a imaginilor şi un mod de stocare sigur într-un corp durabil.

Beneficii

  • HDD de 80 GB
  • Ecran LCD de 3,7", de calitate ridicată
  • Corp din aliaj de magneziu durabil
  • Sloturi pentru carduri CF şi SD cu operaţii simple de stocare de siguranţă
  • Verificare automată a datelor în timpul transferului
  • Funcţie pentru prezentarea diapozitivelor
  • Compatibil cu formatele multimedia populare
  • Vizibilitate a datelor EXIF
  • Husă de transport şi suport

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Media Storage M80

HDD de 80 GB, de capacitate ridicată


Cu o unitate hard internă de capacitate mare, de 80 GB, M80 oferă spaţiu de stocare pentru mii de imagini de calitate ridicată într-un singur dispozitiv uşor de transportat.

Ecran LCD de 3,7" de calitate ridicată, cu unghi de vizualizare mare


Ecranul LCD de 3,7" oferă reproducere superioară a culorilor, rezoluţie VGA şi un unghi de vizualizare foarte larg de 1600 pentru afişarea fotografiilor în detaliu.

Corp din aliaj de magneziu


Dispozitivul M80 este creat dintr-un aliaj de magneziu uşor, care îi oferă suficientă durabilitate încât să-l puteţi lua cu dvs. oriunde. O husă de transport oferă protecţie suplimentară, în timp ce includerea unui suport vă permite să maximizaţi potenţialul dispozitivului M80 pentru vizualizarea fişierelor multimedia.

Sloturi pentru carduri CF şi SD cu operaţii simple de stocare de siguranţă


Indiferent dacă fotografiaţi pe SD sau CompactFlash, sloturile integrate oferă transfer convenabil al datelor. Este suficient să introduceţi un card de memorie şi, la atingerea unui buton, informaţiile sunt transferate pe discul HDD al dispozitivului M80, la viteze de peste 4 MB/s - în timp ce funcţia de verificare a datelor asigură duplicarea imaginilor fără erori.

Protecţie cu parolă a imaginilor, pentru securitate


Păstraţi confidenţialitatea imaginilor confidenţiale. Protecţia cu parolă asigură vizualizarea imaginilor numai de către persoanele autorizate.

Funcţie pentru prezentarea diapozitivelor cu sonor în fundal


Revedeţi fără efort un număr mare de fişiere, cu ajutorul funcţiei pentru prezentare de diapozitive, încorporate în M80. Opţiunea de adăugare a muzicii în fundal vă permite să creaţi prezentări reuşite ale imaginilor dvs., oriunde v-aţi afla.

Suport pentru mai multe formate


Fiind mult mai mult decât un simplu dispozitiv de vizualizare a fotografiilor, M80 oferă suport pentru majoritatea formatelor de fişiere audio-vizuale, inclusiv JPEG, TIFF, MPEG 1, 2 şi 4, MP3 şi WAV. M80 vă permite să stocaţi imagini în formatul RAW propriu aparatelor Canon D-SLR, ceea ce îl face să fie soluţia ideală pentru fotografii care vor să stocheze şi să previzualizeze imagini pe teren.

Vizibilitate detaliată a datelor EXIF


Obţineţi toate detaliile EXIF - inclusiv data şi ora fotografierii, precum şi setările camerei - pentru orice fotografie, printr-o simplă apăsare pe un buton.

Ieşire audio/video şi conexiune PictBridge


Prizele de ieşire audio/video simplifică prezentarea materialelor; este suficientă o conexiune şi puteţi prezenta fotografiile sau muzica unei audienţe lărgite. Sau puteţi opta pentru tipărirea direct pe o imprimantă compatibilă PictBridge, prin conectarea cu un singur cablu. Fără calculatoare, fără încurcături - copii instantanee ale imaginilor dvs., oricând aveţi nevoie de ele.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Media Storage M80, despre funcţiile şi capabilităţile sale.