Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

Obiectivul EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS este un zoom compact, ieftin şi puternic. Stabilizatorul său de imagine cu 4 stopuri şi detecţie automată a panoramării elimină complet neclarităţile în condiţii de iluminare slabă.

Beneficii

  • Obiectiv cu zoom cu un preţ accesibil
  • Distanţă focală echivalentă cu 88-400 mm
  • Stabilizator de imagine cu 4 stopuri şi detecţie automată a panoramării
  • Element UD
  • Straturi protectoare Super Spectra
  • Diafragmă circulară

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

Obiectiv cu zoom puternic, la un preţ convenabil


EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS este un obiectiv cu zoom care oferă performanţe de zoom ridicate şi imagini de înaltă calitate. Cu o distanţă focală echivalentă cu 88-400 mm în format de 35 mm, este ideal pentru fotografii care îşi doresc obiective ieftine şi versatile, pentru fotografii telefoto pentru uz larg.

Stabilizator de imagine cu detecţie automată a panoramării


Pentru a combate efectele mişcării aparatului, obiectivul EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS încorporează stabilizatorul de imagine Canon cu 4 stopuri, de ultimă generaţie. Acesta permite utilizarea unor timpi de expunere de până la de 4 ori mai mari, fără o creştere perceptibilă a neclarităţii imaginii. Detecţia automată a panoramării opreşte automat stabilizatorul de imagine de pe orizontală sau verticală, la urmărirea obiectelor în mişcare.

Element UD


Obiectivul EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS utilizează un element UD (cu dispersie ultra-redusă) Canon, pentru a suprima efectele aberaţiei cromatice secundare - pentru imagini clare, bine definite, cu un contrast ridicat, fără artefacte, de-a lungul întregii distanţe focale.

Straturi protectoare Super Spectra


Straturile protectoare Super Spectra de la Canon combat imaginile fantomă şi reflexiile nedorite, absorbind lumina reflectată de senzorii aparatului sau de elementele interne ale obiectivului. Straturile protectoare Super Spectra ajută de asemenea, la obţinerea unui echilibru exact al culorilor şi a unor rezultate bine definite, cu un contrast ridicat.

Diafragmă cu deschidere circulară


La fotografiile realizate cu diafragmă mare, o diafragmă cu deschidere circulară poate crea un efect de "bokeh" (neclaritate de fundal) - ideal pentru evidenţierea subiecţilor fotografiaţi pe fundaluri care pot fi ignorate.

Sticlă fără plumb


La fabricarea obiectivului EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS este utilizată numai sticlă ecologică, fără plumb.

Accesorii


Obiectivul EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS este dotat cu un capac pentru obiectiv şi un capac antipraf. Un parasolar (ET-60) şi un toc pentru obiectiv (LP1019) sunt disponibile ca accesorii suplimentare.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS, despre funcţiile şi capabilităţile sale.