Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

Obiectivul EF-S f/4-5,6 IS II de 55-250 mm, compact şi accesibil, oferă performanţe puternice de teleobiectiv. Stabilizatorul său de imagine în 4 trepte şi detecţie automată a panoramării elimină complet neclarităţile în condiţii de iluminare slabă.

Beneficii

  • Teleobiectiv cu zoom la un preţ accesibil
  • Distanţă focală echivalentă cu 88-400 mm
  • Stabilizator de imagine în 4 trepte şi detecţie automată a panoramării
  • Element UD
  • Straturi protectoare Super Spectra
  • Diafragmă circulară

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

Teleobiectiv cu zoom puternic, la un preţ convenabil


EF-S f/4-5,6 IS II de 55-250 mm este un teleobiectiv cu zoom care combină performanţa puternică cu o calitate superioară a imaginii. Cu o distanţă focală echivalentă cu 88-400 mm în format de 35 mm, este ideal pentru fotografii care îşi doresc obiective ieftine şi versatile, pentru fotografii cu teleobiectiv de uz general.

Stabilizator de imagine cu detecţie automată a panoramării


Pentru a combate efectele mişcării camerei, obiectivul EF-S f/4-5,6 IS II de 55-250 mm încorporează tehnologia stabilizatorului de imagine cu compensare în 4 trepte de la Canon. Acesta permite utilizarea unor timpi de expunere de până la 4 ori mai mari, fără o creştere perceptibilă a neclarităţii imaginii. Detecţia automată a panoramării opreşte automat stabilizatorul de imagine de pe orizontală sau verticală, la urmărirea obiectelor în mişcare.

Element de obiectiv UD


Obiectivul EF-S f/4-5,6 IS II de 55-250 mm utilizează un element UD (Dispersie ultraredusă) de la Canon pentru a suprima efectele aberaţiilor cromatice secundare – pentru imagini clare, bine definite, cu un contrast ridicat, fără artefacte pe tot intervalul de mărire.

Straturi protectoare Super Spectra


Straturile protectoare Super Spectra de la Canon combat imaginile fantomă şi reflexiile nedorite, absorbind lumina reflectată de senzorii aparatului sau de elementele interne ale obiectivului. Straturile protectoare Super Spectra ajută de asemenea, la obţinerea unui echilibru exact al culorilor şi a unor rezultate bine definite, cu un contrast ridicat.

Diafragmă cu deschidere circulară


Pentru fotografiile realizate la deschideri mari ale diafragmei, o diafragmă cu deschidere circulară creează o neclaritate plăcută, uniformă - ideal pentru evidenţierea subiecţilor fotografiaţi pe fundaluri care distrag atenţia.

Sticlă fără plumb


La fabricarea obiectivului EF-S f/4-5,6 IS II de 55-250 mm se utilizează numai sticlă ecologică, fără plumb.

Accesorii


Obiectivul EF-S f/4-5,6 IS II de 55-250 mm este furnizat cu un capac pentru obiectiv şi un capac antipraf. Un parasolar (ET-60) şi un toc pentru obiectiv (LP1019) sunt disponibile ca accesorii suplimentare.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II, despre funcţiile şi capabilităţile sale.