EOS 6D

O cameră DSRL de 20,2 megapixeli cu senzor full frame şi design compact. Ideal pentru fotografia portret sau de călătorie, oferind un control strict asupra adâncimii câmpului şi o alegere variată a obiectivelor cu unghi larg EF.

Beneficii

  • Senzor full-frame de 20,2 megapixeli
  • Construcţie rezistentă, uşoară
  • ISO maxim 25.600 (cu posibilitate de extindere la ISO 102.400).
  • 11-puncte AF sensibile până la -3EV
  • GPS* vă înregistrează locaţia
  • Transferul fişierelor şi comanda la distanţă Wi-Fi**
  • Filme Full-HD

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EOS 6D

Senzor CMOS full-frame, de 20,2 megapixeli


EOS 6D conţine un senzor CMOS full-frame de 20 megapixeli şi un puternic procesor de imagine DIGIC 5+. Împreună acestea furnizează imagini pline de claritate şi detalii. Culorile sunt reproduse cu acurateţe în timp ce gradaţia tonală este subtilă şi naturală.

Avantajul full frame


Bucuraţi-vă de accesul la obiective cu unghi larg EF şi descoperiţi noi abordări ale fotografierii peisajelor, interioarelor şi străzilor. Controlul suplimentar asupra adâncimii câmpului oferit de senzorul full frame este perfect pentru adăugarea unui impact portretelor dvs.

Conceput pentru călătorie


Suficient de uşor pentru a merge oriunde cu dvs. şi suficient de puternic pentru a rezista dificultăţilor fotografiei de călătorie. Comenzile simple şi ergonomia intuitivă permit EOS 6D să fie rapid şi uşor de folosit.

Performanţă crescută în condiţii de luminozitate scăzută


Când nivelul de luminozitate scade, EOS 6D continuă să ofere fotografii superbe. Sensibilitatea ISO se extinde de la ISO 100 până la ISO 25.600 (extensibil până la L:50, H1:51,200, H2:102,400) şi un sistem de focalizare automată de 11 puncte este reactiv până la -3EV. Acesta este suficient de sensibil pentru a funcţiona la lumina lunii.

Compuneţi imagini cu uşurinţă


Lucraţi intuitiv cu vizorul full-frame luminos al EOS 6D. Un ecran LCD Clear View II de 1,040,000 puncte şi 7,6 cm (3,0”) face ca fotografierea Live View şi clipurile Full HD să devină o plăcere.

Funcţii creative proiectate pentru dvs.


Păstraţi detaliile atât în zonele luminoase cât şi în cele umbrite cu modul de captură cu interval dinamic ridicat (HDR) al EOS 6D, şi creaţi imagini compozite cu funcţia de expunere multiplă. Compensarea expunerii cu ± 5 trepte şi bracketing pentru expunere automată cu ±3 trepte conferă flexibilitate şi permit reglajul fin a expunerii.

GPS vă urmăreşte fiecare mişcare


GPS-ul încorporat vă determină locaţia exactă şi etichetează geografic fiecare fişier de imagini cu informaţii. În modul Jurnal GPS se face o înregistrare a rutei dvs. pe măsură ce vă deplasaţi, chiar şi atunci când camera este oprită.

Wi-Fi pentru o conectivitate de neegalat


Fotografiaţi la distanţă din perspective diferite: conectaţi şi controlaţi camera EOS 6D utilizând unitatea PC, Mac sau smartphone. Imaginile pot fi transferate wireless şi pot fi împărtăşite familiei şi prietenilor.

Filme Full-HD


Filmaţi Full HD la o rezoluţie de 1080p, profitând de obiectivele cu deschidere rapidă şi controlul manual complet pentru a obţine efecte cinematice.

* Utilizarea GPS poate fi restricţionată în anumite ţări sau regiuni. Utilizarea GPS trebuie să respecte legile şi reglementările ţării şi zonei în care acesta este utilizat, inclusiv orice restricţie privind utilizarea sistemelor electronice.
**Suportul Wi-Fi diferă în funcţie de dispozitiv şi de regiune

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EOS 6D, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

20_2_MP_CMOS

CMOS de 20,2 megapixeli

Large sensor for maximum control over depth of field

Senzor mare pentru control maxim al adâncimii câmpului

Great low light shots

Fotografii excelente în condiţii de lumină scăzută

4_5fps

Fotografiere continuă

11_point_AF

Selecţie de punctel AF pentru încadrare creativă

Powerful DIGIC processing

Procesare DIGIC puternică

97_viewfinder

Vizualizare mare, clară a scenei

3_2_Clearview_LCD

Ecran mare luminos pentru vizualizare clară

High Dynamic Range mode

Mod Interval dinamic ridicat

Creativly combine images

Combinaţi mai multe cadre într-o singură imagine

Stunning 1080p movies

Filme 1080p uimitoare

GPS

Marcaţi imaginile cu date de localizare

Wifi

Partajaţi imaginile şi controlaţi camera prin WiFi

Edit and process  RAW images in camera

Editaţi şi procesaţi imagini RAW pe cameră

Widest selection of Lenses

Gama cea mai largă de obiective

EOS Remote iOS / Android App

Puteţi utiliza aplicaţiile disponibile pentru dispozitivele cu iOS şi Android pentru a declanşa aparatul EOS 6D şi pentru a vizualiza fotografiile wireless

EOS Remote