EOS-1D X

EOS-1D X combină viteza şi calitatea imaginii la noua generaţie de camere pentru profesionişti. Senzorul de cadru întreg de 18 megapixeli cu procesoare Dual „DIGIC 5+” stabileşte standardul, iar captura la viteze de până la 12 cadre pe secundă îl duce mai departe.

EOS-1D X

Beneficii

  • Senzor CMOS de cadru întreg de 18,1 MP
  • Până la 12 cps plus 14 cps în modul de mare viteză
  • ISO 100-51200, până la H:204800
  • Sistem de focalizare automată în 61 de puncte
  • Măsurare automată a expunerii cu senzor RGB de 100.000 pixeli
  • Film EOS Full HD 1080p
  • Procesoare Dual „DIGIC 5+”
  • Ecran LCD Clear View II de 8,11 cm (3,2”), cu 1.040.000 puncte
  • Port Ethernet

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EOS-1D X

Senzor CMOS de cadru întreg de 18,1 MP


Senzorul CMOS de cadru întreg de 18,1 MP de la Canon asigură performanţe uimitoare, producând imagini de înaltă rezoluţie, cu zgomot excepţional de redus chiar şi în condiţii de lumină foarte redusă. Senzorul de cadru întreg furnizează rezultate optime cu obiectivele grandangulare şi oferă un control mai ridicat asupra adâncimii câmpului. Rezoluţia imaginii depăşeşte calitatea solicitată de agenţiile foto de vârf - fiind ideală pentru imprimatele foarte mari până la formatul A2, chiar şi după decupare.

Fotografiere la viteză foarte mare


Capturaţi fiecare secundă a acţiunii cu fotografierea continuă de până la 12 cps, viteză care creşte până la valoarea incredibilă de 14 cps în cazul fotografierii la viteză foarte mare, cu rafale continue de până la 180 de imagini JPEG mari (38 RAW).

Interval ISO uriaş


Cu un interval ISO excepţional de larg, de la 100 la 51200, care poate fi extins până la valoarea incredibilă ISO 204800, fotografierea poate continua de la cele mai luminoase la cele mai întunecate condiţii de iluminare.

Sistem de focalizare automată în 61 de puncte


Un sistem de focalizare automată în 61 de puncte, de mare precizie, dispunând de 41 de senzori de tip încrucişat asigură o focalizare rapidă, precisă a subiecţilor ce se mişcă rapid, indiferent de condiţiile de iluminare. Cele 5 puncte centrale de focalizare automată sunt de tipul încrucişat dual pentru precizie suplimentară.

Măsurare consecventă, precisă


Un sistem de măsurare automată a expunerii cu senzor RGB de 100.000 pixeli şi procesor DIGIC 4 dedicat măsoară nu doar luminozitatea, dar şi culoarea pentru a asigura o expunere extrem de precisă şi rezultate naturale în condiţiile de iluminare complexe.

Filme EOS Full HD


Realizaţi filme Full HD (1080p) cu o gamă largă de comenzi selectabile de către utilizator pe o cameră DSLR, inclusiv controlul expunerii, vitezei cadrelor, sunetului şi compresiei. O ieşire HDMI permite redarea la înaltă definiţie a materialului filmat şi a imaginilor.

Procesoare Dual „DIGIC 5+”


Cea mai recentă generaţie de procesoare Canon Dual „DIGIC 5+” furnizează cea mai rapidă şi mai avansată procesare a imaginii în prezent, pentru cea mai bună calitate a imaginii din clasa sa. Funcţionează cu 4 convertoare A/D pentru a furniza procesare a imaginii pe 14 biţi pentru gradaţii tonale fine şi culori naturale, precum şi reducerea avansată a zgomotului la viteze ISO mai mari.

Ecran LCD mare, antireflexie


Un ecran LCD Clear View II mare, de 3,2”, de înaltă rezoluţie şi 1.040.000 de puncte permite examinarea uşoară şi precisă a imaginilor şi a clipurilor video. Structura extrem de rezistentă din sticlă călită, antireflexie împiedică reflexiile chiar şi în lumina intensă a soarelui.

Port Ethernet


Un port Ethernet încorporat permite transferul rapid şi simplu al imaginilor direct pe un PC sau printr-o reţea către clienţii care participă la evenimente în direct.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EOS-1D X, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

18.1 megapixel CMOS

CMOS de 18,1 megapixeli

Large sensor for maximum control over depth of field

Senzor mare pentru control maxim al adâncimii câmpului

High speed shooting

Fotografiere la viteză mare

Great low light shots

Fotografii excelente în condiţii de lumină scăzută

Sharp images in all conditions

Imagini clare în orice condiţii

Stunning 1080p movies

Filme 1080p uimitoare

Powerful DIGIC processing

Procesare DIGIC puternică

Create instant back up of images

Creaţi copii de siguranţă instantanee ale imaginilor

Large bright screen for clear viewing

Ecran mare luminos pentru vizualizare clară

Keeping your sensor clean of dirt

Păstrarea senzorului curat

Creativly combine images

Combinaţi mai multe cadre într-o singură imagine

Widest selection of Lenses

Gama cea mai largă de obiective

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiraţie, educaţie, informaţii despre produse şi noutăţi actualizate pentru a furniza o acoperire completă fotografilor şi operatorilor Canon profesionişti, precum şi amatorilor experimentaţi din întreaga lume.