Canon PowerShot SX700 HS

PowerShot SX700 HS

Călătoriţi fără surplus de bagaje cu modelul ultracompact PowerShot SX700 HS, care include un zoom puternic de 30x, pentru prim-planuri superbe realizate de la distanţă, şi sistem HS, filmare Full HD 60 cps şi Wi-Fi cu NFC, pentru partajare rapidă şi uşoară.

PowerShot SX700 HS

Beneficii

 • Zoom optic ultracompact 30x, obiectiv superangular de 25 mm. ZoomPlus 60x
 • Fotografii uluitoare chiar şi în condiţii de lumină scăzută, cu sistemul HS: CMOS de 16,1 megapixeli şi DIGIC 6
 • Rezultate clare în orice situaţie cu sistemul inteligent de stabilizare a imaginii şi sistem de stabilizare dinamică a imaginii pe 5 axe, pentru filmare stabilă
 • Conectaţi-vă, realizaţi copii de rezervă şi partajaţi uşor utilizând funcţia Wi-Fi cu compatibilitate NFC. Fotografiere de la distanţă şi localizare GPS cu ajutorul smartphone-ului
 • Filmare Full HD (1080p) de 60 cps cu sunet stereo, cu zoom optic
 • Ecran LCD mare PureColor II G, de 7,5 cm (3,0") (sRGB, 922.000)
 • Adăugaţi o notă personală cu modurile creative
 • Realizaţi un rezumat al filmelor zilei cu modul automat hibrid şi bucuraţi-vă de confort total cu modul Smart Auto (inteligent automat)
 • Preluaţi controlul cu modurile manual, Av şi Tv
 • Surprindeţi acţiunea utilizând filmarea la viteză mare

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PowerShot SX700 HS

Zoom 30x ultracompact


Realizaţi prim-planuri superbe de la distanţă cu un zoom optic uriaş, de 30x, integrat într-un corp ultracompact cu dimensiuni de buzunar, care este uşor de transportat oriunde mergeţi. Sau utilizaţi puterea de apropiere de până la 60x fără diminuarea calităţii, cu ZoomPlus. Încadraţi mai multe elemente, pentru fotografii de grup minunate şi peisaje uluitoare, cu ultra-superangularul de 25 mm.

Fotografiaţi indiferent de nivelul de iluminare


Realizaţi fotografii de călătorie de o calitate uimitoare oricând, datorită sistemului HS, care excelează în condiţii de iluminare redusă, permiţându-vă să fotografiaţi atmosfera reală a momentului fără bliţ sau trepied. Procesarea DIGIC 6 avansată şi un senzor CMOS de 16,1 megapixeli, de înaltă sensibilitate, oferă calitate excepţională şi imagini detaliate perfecte pentru a fi imprimate la dimensiuni mari (A3+) sau decupate creativ.

IS inteligent, IS dinamic îmbunătăţit


Stabilizatorul optic de imagine este esenţial pentru a captura imagini clare în condiţii de iluminare redusă sau la zoom maxim. Utilizând tehnologia inteligentă de stabilizare a imaginii elaborată de Canon, camera foto selectează automat modul optim de stabilizare a imaginii din 8 opţiuni, pentru a asigura fotografii şi filme clare şi detaliate. Stabilizarea dinamică îmbunătăţită a imaginii compensează tremuratul camerei şi mişcările utilizatorului pe 5 axe, oferind o filmare superstabilă, ce poate fi vizionată cu plăcere pe un ecran de dimensiuni mari.

Conectaţi-vă, partajaţi şi urmăriţi traseul călătoriilor dvs. cu Wi-Fi


Wi-Fi cu compatibilitate NFC vă permite să vă conectaţi cu uşurinţă la dispozitive inteligente compatibile şi să partajaţi online imaginile cu aventurile dvs. Utilizaţi butonul de conectare la dispozitivul mobil şi funcţia NFC pentru a vă conecta instantaneu la smartphone sau pentru a realiza copii de rezervă ale fotografiilor dvs. pe Flickr ®, Google Drive ®, image.canon şi pe PC-ul dvs. Arătaţi cum vă distraţi încărcând imaginile direct din cameră pe Facebook ®, Twitter ® şi YouTube™ şi utilizaţi GPS-ul de pe smartphone pentru a adăuga locaţii fotografiilor. De asemenea, puteţi controla camera de la distanţă cu smartphone-ul – o funcţie ideală pentru a vă putea include şi pe dvs. în cadru sau pentru a fotografia natura sălbatică.

Filme Full HD (60 cps)


Utilizaţi butonul dedicat pentru filme pentru a înregistra instantaneu filme Full HD (1080p), uimitor de realiste la 60 cps în stereo şi zoom optic. Caracteristicile de filmare avansate, cum sunt evidenţierea manuală a focalizării şi compatibilitatea cu formatul MP4, vă ajută să capturaţi, editaţi şi partajaţi filme la cea mai înaltă calitate.

Afişaj LCD PureColor II G de 7,5 cm (3,0")


Un ecran LCD mare, rezistent, de înaltă rezoluţie (922.000 puncte) LCD oferă vizibilitate excelentă, reproducerea sRGB a culorilor şi navigare fără efort în meniu, pentru a putea încadra, vizualiza şi partaja fotografiile cu uşurinţă.


Exploraţi-vă creativitatea


Adăugaţi o notă personală cu ajutorul controlului creativ al timpului de expunere şi diafragmei, utilizând modurile manuale (Tv, Av şi M). Sau experimentaţi cu modul de fotografiere creativă, care realizează inteligent imagini unice cu diverse efecte artistice. Alegeţi dintre filtrele monocrom, retro, special şi natural sau selectaţi modul automat, pentru a fotografia automat acelaşi subiect în moduri neaşteptate.

Hibrid automat, Smart Auto


Capturaţi fără efort fotografii şi filme de înaltă calitate cu modul Smart Auto (inteligent automat), care selectează setările optime din 58 de variabile (21 pentru filme). Modul automat hibrid realizează un film de 4 secunde înaintea fiecărei fotografii, apoi combină toate imaginile într-un film HD (720p) care oferă un rezumat amuzant al fotografiilor zilei.

Fotografiere de mare viteză


Surprindeţi acţiuni uimitoare prin fotografierea la viteză mare, filmarea cu super-încetinitorul şi focalizarea automată rapidă.

* Suportul Wi-Fi diferă în funcţie de dispozitiv şi de regiune. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.canon-europe.com/wirelesscompacts
Facebook este marcă comercială înregistrată a Facebook Inc.
YouTube™ şi Google Drive sunt mărci comerciale înregistrate ale Google Inc.
Twitter este marcă comercială înregistrată a Twitter Inc.
Marca FLICKR este marcă comercială înregistrată a Yahoo! Inc.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PowerShot SX700 HS, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Great low-light shots

Fotografii extraordinare în condiţii de iluminare redusă

16.1 Megapixel CMOS

CMOS de 16,1 Megapixeli

30x_25mm_wide_compact

Superzoom 30x ultra-superangular

Zoom to 60x with great quality

Zoom până la 60x de excelentă calitate

Powerful DIGIC processing

Procesare DIGIC puternică

Steady shots in every situation

Imagini şi filme stabile în orice situaţie

Share and backup images wirelessly

Partajaţi şi realizaţi wireless copii de siguranţă ale imaginilor

NFC simplifies smartphone sharing

NFC simplifică partajarea prin smartphone

FullHD 60p

Filme 1080p mai omogene

Tag shots using smartphone GPS

Etichetaţi fotografiile utilizând GPS-ul de pe smartphone

Find your subject easily at full zoom

Găsiţi-vă subiectul cu uşurinţă la zoom maxim

Hybrid Auto

Înregistrare simplă cu un rezumat video

Auto mode with 58-scene detection

Mod automat cu detectarea a 58 de scene

Creative Shot

6 imagini unice dintr-o singură captură

Aperture and shutter speed control

Controlul diafragmei şi a timpului de expunere

Full resolution high-speed shooting

Fotografiere la viteză mare şi rezoluţie maximă

Smooth slow motion movies

Filme fluente cu încetinitorul

Enhanced strength and visibility

Rezistenţă şi vizibilitate îmbunătăţite

View stills and videos on TV

Vizualizaţi fotografiile şi clipurile video pe TV

Eco Mode

Economie de energie pentru mai multe fotografii

 • Cameră foto digitală PowerShot SX700 HS

 • Curea de mână WS-800

 • Acumulator NB-6LH

 • Încărcător baterie CB-2LYE

 • Cablu c.a.

 • Kit cu manualul de utilizare