Canon PowerShot SX600 HS

PowerShot SX600 HS

Cu un zoom 18x puternic într-un design subţire, de buzunar, PowerShot SX600 HS este dotată cu toate caracteristicile de care veţi avea nevoie pentru a captura fotografii şi videoclipuri de înaltă calitate, în timp ce Wi-Fi vă permite să le partajaţi cu uşurinţă online.

PowerShot SX600 HS

Beneficii

 • Includeţi pe toată lumea în cadru cu obiectivul ultra-grandangular sau apropiaţi-vă de subiecţi îndepărtaţi cu zoomul 18x optic şi cu ZoomPlus 36x
 • Compactă, subţire şi portabilă, astfel încât să nu rataţi niciodată o oportunitate de fotografiere
 • Obţineţi calitatea pe care o merită amintirile dvs. cu sistemul HS de 16 MP
 • Fotografii şi filme care nu mai sunt neclare datorită stabilizatorului de imagine şi IS inteligent
 • Wi-Fi şi NFC pentru conectare simplă la smartphone şi pentru partajare pe reţele sociale
 • Înregistraţi filme uluitoare în Full HD cu zoom optic, HDMI-CEC şi buton dedicat pentru film
 • Modul Inteligent automat are grijă de toate setările camerei foto, deci puteţi pur şi simplu să încadraţi şi să fotografiaţi
 • Creative Shot adaugă fără efort efecte artistice fotografiilor
 • Obţineţi un rezumat filmat al zilei dvs. cu Hibrid automat

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PowerShot SX600 HS

Apropiaţi-vă


Zoomul optic 18x şi ZoomPlus 36x vă permit să vă apropiaţi de acţiune şi vă ajută să capturaţi chiar şi subiecţii foarte îndepărtaţi cu detalii impresionante. Cu obiectivul ultra-grandangular de 25 mm, puteţi include mai multe elemente în cadru, perfect pentru capturarea grupurilor mari şi a peisajelor uimitoare.

Imagini care merită păstrate


Deoarece imaginile frumoase sunt la fel de preţioase ca momentele pe care le capturează, sistemul HS este proiectat pentru a le oferi calitatea pe care o merită, chiar şi la lumină scăzută. Utilizând un procesor DIGIC 4+ avansat şi un senzor CMOS de 16 megapixeli iluminat din spate, sistemul HS produce fotografii clare cu detaliul, culorile şi ambianţa scenei, exact aşa cum aţi trăit-o.

Fotografii clare cu sistemul IS inteligent


Stabilizatorul optic de imagine este vital pentru capturarea imaginilor clare la lumină scăzută sau atunci când se utilizează setarea maximă a zoomului. Prevăzută cu tehnologie IS inteligent de la Canon, camera foto selectează automat modul optim de stabilizare a imaginii din 8 opţiuni, pentru a asigura fotografii şi filme clare şi detaliate.

Rămâneţi mereu conectat


Arătaţi lumii cele mai recente imagini ale dvs., utilizând Wi-Fi şi NFC pentru a conecta camera foto la smartphone. După conectare, puteţi utiliza smartphone-ul pentru a adăuga locaţii GPS la imaginile dvs. sau pentru a vă include în fotografie cu funcţia de fotografiere la distanţă. Wi-Fi vă permite de asemenea să vă conectaţi cu imprimantele, PC-urile şi alte dispozitive compatibile pentru partajare simplă online şi copiere de siguranţă.

Inteligent automat (32 de scene). Hibrid automat


Încadraţi şi fotografiaţi fără efort pentru fotografii şi filme extraordinare datorită modului Inteligent automat, care detectează scena şi selectează setările perfecte din 32 de variabile (21 în filme). Modul Hibrid automat permite fotografierea cu modul Inteligent automat şi înregistrează clipuri video de câte 4 secunde înaintea fiecărei capturi, combinându-le într-un film HD (720p) distractiv.

Creaţi filme uimitoare


Înregistraţi filme Full HD (1080p) superbe, în format MP4. IS inteligent face filmele mai stabile, chiar şi atunci când mergeţi sau filmaţi din interiorul unei maşini aflate în mişcare pentru înregistrări video cu adevărat spectaculoase. Atunci când ajungeţi acasă, utilizaţi conexiunea HDMI-CEC pentru vizualizarea şi controlarea redării filmelor pe un televizor HD compatibil.

Funcţia Creative Shot (Înregistrare creativă)


Originalitate fără efort cu Creative Shot. Pur şi simplu fotografiaţi, iar camera foto va analiza scena şi va genera automat cinci imagini creative plus fotografia originală nemodificată, captând acelaşi subiect într-o varietate de moduri artistice şi surprinzătoare. Selectaţi categoria filtrului pentru a crea imagini cu ajutorul setului preferat de filtre Creative Shot.

Vedeţi diferenţa


Un ecran LCD PureColor II G mare, de înaltă calitate (461.000 de puncte), cu vizibilitate şi durabilitate excelente oferă o navigare în meniuri fără efort, facilitează încadrarea şi vizualizarea fotografiilor şi transformă într-o adevărată plăcere partajarea acestora.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PowerShot SX600 HS, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

25mm Wide 18x

Superzoom 18x ultra-grandangular

36x ZoomPlus

Utilizaţi zoomul 36x pentru o calitate excepţională

Great low-light shots

Fotografii extraordinare în condiţii de iluminare redusă

16MP_CMOS

CMOS de 16,0 megapixeli

Digic4 Plus

Procesare DIGIC puternică

Steady shots in every situation

Imagini şi filme stabile în orice situaţie

Share and backup images wirelessly

Partajaţi şi realizaţi wireless copii de siguranţă ale imaginilor

NFC simplifies smartphone sharing

NFC simplifică partajarea prin smartphone

Creative Shot

6 imagini unice dintr-o singură captură

Hybrid Auto

Înregistrare simplă cu un rezumat video

1080p movies

Filme 1080p

Enhanced strength and visibility

Rezistenţă şi vizibilitate îmbunătăţite

Auto mode with 32-scene detection

Mod automat cu detectarea a 32 de scene

Eco Mode

Economie de energie pentru mai multe fotografii

 • PowerShot SX600 HS

 • Kit cu manualul de utilizare

 • Acumulator NB-6LH

 • Încărcător baterie CB-2LYE

 • Curea de mână WS-800

 • Cablu c.a.