Canon PowerShot D30

PowerShot D30

Bucuraţi-vă de performanţe subacvatice avansate, la adâncimi de până la 25 m, cu camera rezistentă şi sigură PowerShot D30. Ideală pentru toate aventurile în aer liber, aceasta este echipată cu sistem HS, pentru fotografii superbe, şi GPS, pentru localizarea evenimentelor.

PowerShot D30

Beneficii

 • Cameră foto digitală compactă şi rezistentă, pentru pasionaţii de activităţi în aer liber
 • Aventuraţi-vă şi mai adânc în apă – rezistentă la apă la adâncimi de până la 25 m, rezistentă la şoc la căderi de la 2 m, rezistentă la îngheţ (-10 °C) şi rezistentă la praf
 • Rezultate superbe chiar şi în condiţii de iluminare redusă, cu sistemul HS cu senzor de 12,1 megapixeli
 • 28 mm, zoom optic 5x, stabilizator inteligent de imagine
 • Fotografii acvatice superbe cu modul subacvatic şi nivelul de alb personalizat
 • GPS pentru etichetarea fotografiilor şi urmărirea traseului parcurs
 • Vizualizare uşoară în lumină puternică utilizând ecranul LCD PureColor II mare, de 7,5 cm (3,0"), cu mod LCD pentru lumina soarelui
 • Filmare Full HD (1080p) cu zoom optic şi HDMI
 • Pur şi simplu încadraţi şi fotografiaţi, cu modul Smart Auto (inteligent automat) (32 de scene)
 • Mai multe modalităţi de a surprinde acţiunea cu modurile Film rezumat şi Film cu super-încetinitorul

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PowerShot D30

Cameră solidă rezistentă la apă, pentru performanţe avansate


Această cameră foto digitală compactă şi robustă este deosebit de rezistentă la apă, permiţându-vă să fotografiaţi la adâncimi de până la 25 m. Construită pentru condiţii aspre, PowerShot D30 este rezistentă şi la şocuri, la căderi de la înălţimi de până la 2 m¹, rezistentă la îngheţ, putând fi utilizată la temperaturi de până la -10 °C, şi etanşată împotriva prafului – ideală pentru cele mai extreme activităţi în aer liber, de la snowboarding la scuba diving. De asemenea, este rezistentă „la copii” şi poate face faţă tratamentului dur la care poate fi supusă de către copii în timpul vacanţelor de familie.

Fotografii subacvatice superbe


Realizaţi fotografii deosebite indiferent de condiţiile de iluminare, cu ajutorul sistemului HS - o combinaţie exclusivă între un senzor CMOS de 12,1 megapixeli de înaltă sensibilitate şi un procesor DIGIC 4 puternic. Sistemul HS excelează în condiţii de iluminare scăzută – tipice mediilor subacvatice - iar modul subacvatic şi nivelul de alb personalizat vă permit să realizaţi rapid ajustarea la culorile naturale la adâncime, pentru a surprinde mai uşor atmosfera acvatică autentică. Utilizaţi modul macro subacvatic pentru a surprinde viaţa marină în prim-planuri clare.

28 mm, zoom optic 5x, stabilizator inteligent de imagine


Realizaţi fotografii panoramice cu peisaje şi fotografii de grup deosebite utilizând superangularul de 28 mm şi zoomul optic 5x, pentru apropiere. Stabilizatorul de imagini (IS) inteligent păstrează claritatea şi detaliile fotografiilor şi filmelor chiar şi atunci când vă aflaţi în mişcare, cu zoom maxim sau cu iluminare redusă, reglând automat stabilizatorul optic de imagine în funcţie de scenă prin selectarea unuia din cele 7 moduri disponibile.

GPS²


Funcţia GPS marchează locaţia fotografiilor şi filmelor dvs., în timp ce funcţia Jurnal urmăreşte traseul călătoriei dvs. Utilizaţi software-ul Map Utility pentru a indica locaţia fotografiilor şi a le împărtăşi cu prietenii.

Ecran LCD PureColor II de 7,5 cm (3,0") cu mod pentru lumina soarelui


Bucuraţi-vă de vizibilitate excelentă indiferent dacă sunteţi în lumina strălucitoare a soarelui sau sub apă, utilizând ecranul LCD mare, de 460.000 de puncte. Pentru claritate îmbunătăţită în condiţii de lumină foarte strălucitoare, modul pentru lumina soarelui activează o iluminare de fundal cu LED mai puternică, pentru luminozitate maximă. Afişajul activ cu Control prin atingere asigură o vizualizare confortabilă a imaginilor chiar şi atunci când purtaţi mănuşi.

Filme Full HD


Utilizaţi butonul dedicat pentru filme pentru a înregistra instantaneu filme Full HD (1080p) cu zoom optic, în timp ce stabilizatorul de imagine inteligent menţine filmarea stabilă. Bucuraţi-vă de redarea de înaltă calitate pe un televizor HDTV prin portul HDMI.

Inteligent automat (32 de scene)


Capturaţi fără efort fotografii sau filme de înaltă calitate cu modul Smart Auto (Inteligent automat), care detectează scena şi selectează setările optime din 32 de variabile (21 pentru filme).

Moduri speciale pentru filme


Bucuraţi-vă de mai multe moduri de a surprinde acţiunea. Funcţia Film rezumat înregistrează până la 4 secunde de acţiune înaintea fiecărei fotografii, combinând clipurile zilei într-un film HD bonus. Încetiniţi mişcările rapide cu modul Film cu super-încetinitorul.

¹ Metodele care testează rezistenţa la şocuri sunt unice pentru acest produs şi nu oferă garanţii împotriva deteriorării sau defectării produsului.
² Utilizarea GPS poate fi restricţionată în anumite ţări sau regiuni. Utilizarea GPS trebuie să respecte legile şi reglementările ţării şi zonei în care acesta este utilizat, inclusiv orice restricţie privind utilizarea sistemelor electronice.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PowerShot D30, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Great low-light shots

Fotografii extraordinare în condiţii de iluminare redusă

25m waterproof

Excelent pentru piscină şi scuba diving

2.0m shockproof

Rezistă la lovituri şi căzături

Great for skiing

Perfect pentru schi

Tag shots and log your journey

Etichetaţi fotografiile şi înregistraţi-vă călătoria

5x optical zoom with wide-angle

Zoom optic 5x grandangular

12.1 Megapixel CMOS

CMOS de 12,1 Megapixeli

Steady shots in every situation

Imagini şi filme stabile în orice situaţie

Powerful DIGIC processing

Procesare DIGIC puternică

Wide viewing angle, high contrast

Unghi de vizualizare mare, contrast ridicat

Sunlight LCD

Vizibilitate îmbunătăţită în lumina soarelui

Tap or tilt to scroll images

Atingeţi sau înclinaţi pentru a derula imaginile

1080p movies

Filme 1080p

Auto mode with 32-scene detection

Mod automat cu detectarea a 32 de scene

Great underwater close-ups

Prim-planuri subacvatice extraordinare

View stills and videos on TV

Vizualizaţi fotografiile şi clipurile video pe TV

 • Cameră foto digitală PowerShot D30

 • Curea de mână WS-DC8

 • Acumulator NB-6LH

 • Încărcător baterie CB-2LYE

 • Cablu c.a.

 • Kit cu manualul de utilizare