Canon IXUS 170

IXUS 170

Fiind suficient de mică şi elegantă, încât o puteţi lua cu dvs. oriunde, camera flexibilă IXUS 170 de 20 megapixeli cu zoom optic 12x asigură rezultate excepţionale de fiecare dată. Doar direcţionaţi şi apăsaţi pentru a captura imagini clare şi detaliate, în lung şi în lat.

Beneficii

 • Cameră IXUS de buzunar elegantă şi uşor de utilizat
 • Apropiaţi-vă de cele mai bune momente, în orice direcţie, cu zoomul 12x
 • Capturaţi detalii impresionante cu 20 MP
 • Fotografii frumoase realizate simplu prin direcţionare şi apăsare, utilizând modul automat inteligent
 • Fotografii clare şi filme stabile cu modul IS Inteligent

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon IXUS 170

Perfecţiunea imaginilor de la o cameră de buzunar


Cu un design subţire şi cu un exterior frontal metalic care aduce o eleganţă în fiecare ocazie, camera IXUS 170 inteligentă se potriveşte uşor în buzunar şi facilitează pentru toată lumea capturarea momentelor în fotografii şi filme de calitate.

Apropiaţi-vă mai mult, capturaţi imagini mai ample


Realizaţi fotografii panoramice cu peisaje şi fotografii de grup deosebite cu ajutorul obiectivului ultra-superangular de 25 mm, care vă permite să includeţi mai multe elemente în cadru. Apropiaţi-vă de subiectele aflate la distanţă, utilizând zoom-ul optic 12x, sau apropiaţi-vă chiar şi mai mult, fără nicio pierdere de calitate, cu ZoomPlus 24x.

Detalii excepţionale pentru cele mai bune amintiri ale dumneavoastră


Bucuraţi-vă de o calitate excepţională şi de imagini detaliate. Încadraţi şi decupaţi fotografiile în mod flexibil sau creaţi imagini excepţionale de dimensiunea unor postere, datorită celor 20,0 megapixeli.

Rezultate precise şi estetice de fiecare dată


Datorită stabilizatorului de imagine optic inteligent, nu trebuie să vă mai faceţi griji că imaginile sunt afectate de mişcarea camerei. Această cameră se adaptează automat şi asigură fotografii şi clipuri video clare şi detaliate, indiferent de ceea ce filmaţi sau fotografiaţi.

Filme HD la îndemână


Este antrenant şi simplu să creaţi filme extraordinare. Cu o atingere de buton, puteţi realiza fără efort filme HD excelente (720p), chiar şi atunci când înregistraţi din mişcare sau când utilizaţi zoom complet.

Imagini uimitoare obţinute cu uşurinţă


Realizaţi cu uşurinţă fotografii sau filme excepţionale cu modul Inteligent automat, care alege setările perfecte ale camerei în locul dvs., indiferent de scenă. Tot ce trebuie să faceţi este să încadraţi şi să capturaţi. Utilizaţi butonul (Help) (Ajutor) pentru a obţine instrucţiuni rapide, uşor de urmat, privind utilizarea camerei foto şi a funcţiilor acesteia.

Fotografii deosebite ale persoanelor


Capturați fără efort fotografii extraordinare ale prietenilor cu tehnologia de detectare a feţei. Aceasta detectează mai multe chipuri într-un cadru, asigurându-se că rămân focalizate şi au un nivel optim de luminozitate. De asemenea, funcţia de detectare a feţei asigură obţinerea unor nuanţe naturale ale pielii chiar şi în condiţii neobişnuite de iluminare.

Antrenaţi-vă creativitatea


Experimentaţi şi distraţi-vă cu o gamă largă de filtre creative. Puteţi recrea distorsiunea unui obiectiv „ochi de peşte” şi crea scene statice sau în cadrul filmelor care arată precum modele în miniatură, şi multe altele.

Adăugaţi o notă personală


Personalizaţi-vă fotografiile cu un control rapid şi simplu asupra setărilor imaginilor, cum ar fi luminozitatea şi intensitatea culorilor. Previzualizaţi rezultatele în timp ce încadraţi, utilizând funcţia Control la vizualizarea în timp real şi partajaţi-le cu prietenii utilizând ecranul LCD de 6,8 cm (2,7"). Combinaţi cu Canon Connect Station şi vă puteţi distribui cu uşurinţă fotografiile şi filmele pe site-urile reţelelor sociale şi în albume online; în plus, vă puteţi bucura de acestea cu familia şi prietenii pe ecranul unui televizor HD.

Modul Eco


Perfect pentru călătorii de o zi. Realizaţi mai multe fotografii cu o singură încărcare a acumulatorului reîncărcabil Litiu-Ion.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon IXUS 170, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

20.0MP_CCD

20 de megapixeli

25mm Wide 12x

Zoom optic 12x ultra-grandangular

24x ZoomPlus

Utilizaţi zoomul de 24x pentru o calitate excepţională

Steady shots in every situation

Imagini şi filme stabile în orice situaţie

Digic4 Plus

Procesare DIGIC puternică

Auto mode with 32-scene detection

Mod automat cu detectarea a 32 de scene

720p movies

Filme 720p

Optimises people shots

Optimizează portretele

Instantly capture movies

Realizaţi filme instantaneu

Eco Mode

Economie de energie pentru mai multe fotografii

Instant help

Ajutor instantaneu

Compatible with Canon Connect Station

Compatibil cu Stația de conectare Canon

 • Cameră digitală IXUS 170

 • Curea de mână WS-800 

 • Acumulator NB-11LH

 • Încărcător baterie CB-2LFE 

 • Cablu c.a. 

 • Kit cu manualul de utilizare