Canon IXUS 165

IXUS 165

Fotografiaţi fără efort, cu rezultate detaliate şi de o claritate excepţională de fiecare dată, când utilizaţi această cameră IXUS elegantă de 20 megapixeli. Aparatul abundă de funcţii inteligente şi este suficient de mic pentru a-l putea lua oriunde cu dvs.

Beneficii

 • Cameră foto IXUS elegantă, simplă, ultra-subţire, uşor de transportat
 • Capturaţi toate momentele excelente, indiferent de distanţă
 • Capturaţi detalii impresionante cu 20 MP
 • Fotografii frumoase realizate simplu prin încadrare şi fotografiere, utilizând modul Inteligent automat
 • Fotografii clare şi filme stabile cu modul IS Inteligent

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon IXUS 165

Perfecţiunea imaginilor de la o cameră de buzunar


IXUS 165 facilitează oricui realizarea de fotografii şi filme de o calitate excepţională de fiecare dată; iar datorită unui design elegant, ultra-subţire, se potriveşte perfect în buzunar sau în geantă.

Fotografiaţi natura sălbatică din depărtare


Fotografiaţi fiecare moment fără efort, utilizând flexibilitatea unui obiectiv de 28 mm cu zoom optic 8x. Apropiaţi-vă de subiectele aflate la distanţă, utilizând zoomul optic 8x, sau apropiaţi-vă chiar şi mai mult, fără nicio pierdere de calitate, cu ZoomPlus 16x.

Detalii excepţionale pentru cele mai bune amintiri ale dumneavoastră


Bucuraţi-vă de o calitate excepţională şi de imagini detaliate. Încadraţi şi decupaţi fotografiile în mod flexibil sau creaţi imagini excepţionale de dimensiunea unor postere, datorită celor 20,0 megapixeli.

Rezultate precise şi estetice de fiecare dată


Datorită stabilizatorului de imagine optic inteligent, nu trebuie să vă mai faceţi griji că imaginile sunt afectate de mişcarea camerei. Această cameră se adaptează automat şi asigură fotografii şi clipuri video clare şi detaliate, indiferent de ceea ce filmaţi sau fotografiaţi.

Filme HD la îndemână


Este antrenant şi simplu să creaţi filme extraordinare. Cu o atingere de buton, puteţi realiza fără efort filme HD excelente (720p), chiar şi atunci când înregistraţi din mişcare sau când utilizaţi zoom complet.

Imagini uimitoare obţinute cu uşurinţă


Realizaţi cu uşurinţă fotografii sau filme excepţionale cu modul Inteligent automat, care alege setările perfecte ale camerei în locul dvs., indiferent de scenă. Tot ce trebuie să faceţi este să încadraţi şi să capturaţi. Utilizaţi butonul (Help) (Ajutor) pentru a obţine instrucţiuni rapide, uşor de urmat, privind utilizarea camerei foto şi a funcţiilor acesteia.

Fotografii deosebite ale persoanelor


Realizaţi fără efort imagini excelente ale prietenilor datorită tehnologiei de detectare a feţei. Aceasta detectează mai multe chipuri într-un cadru, asigurându-se că rămân focalizate şi au un nivel optim de luminozitate. De asemenea, funcţia de detectare a feţei asigură obţinerea unor nuanţe naturale ale pielii chiar şi în condiţii neobişnuite de iluminare.

Antrenaţi-vă creativitatea


Experimentaţi şi distraţi-vă cu o gamă largă de filtre creative. Puteţi recrea distorsiunea unui obiectiv „ochi de peşte” şi crea scene statice sau în cadrul filmelor care arată precum modele în miniatură, şi multe altele.

Adăugaţi o notă personală


Personalizaţi-vă fotografiile cu un control rapid şi simplu asupra setărilor imaginilor, cum ar fi luminozitatea şi intensitatea culorilor. Previzualizaţi rezultatele în timp ce încadraţi, utilizând funcţia Control la vizualizarea în timp real şi partajaţi-le cu prietenii utilizând ecranul LCD de 6,8 cm (2,7"). Combinaţi cu Canon Connect Station şi vă puteţi distribui cu uşurinţă fotografiile şi filmele pe site-urile reţelelor sociale şi în albume online; în plus, vă puteţi bucura de acestea cu familia şi prietenii pe ecranul unui televizor HD.

Modul Eco


Perfect pentru călătorii de o zi. Modul Eco reduce consumul bateriei, permiţându-vă să capturaţi mai multe imagini până la descărcarea bateriei reîncărcabile Litiu-Ion.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon IXUS 165, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

20.0MP_CCD

20 de megapixeli

8x optical zoom with wide-angle

Zoom optic 8x grandangular

16x ZoomPlus

Utilizaţi zoomul de 16x de o calitate excepţională

Steady shots in every situation

Imagini şi filme stabile în orice situaţie

Digic4 Plus

Procesare DIGIC puternică

Auto mode with 32-scene detection

Mod automat cu detectarea a 32 de scene

720p movies

Filme 720p

Optimises people shots

Optimizează portretele

Instantly capture movies

Realizaţi filme instantaneu

Eco Mode

Economie de energie pentru mai multe fotografii

Instant help

Ajutor instantaneu

Compatible with Canon Connect Station

Compatibil cu Stația de conectare Canon

 • Cameră digitală IXUS 165

 • Curea de mână WS-800 

 • Acumulator NB-11L

 • Încărcător baterie CB-2LFE 

 • Cablu c.a. 

 • Kit cu manualul de utilizare