Canon IXUS 160

IXUS 160

Flexibilă, distractivă şi suficient de mică pentru a o putea transporta oriunde, această cameră IXUS elegantă de 20 megapixeli, cu mod Inteligent automat, permite realizarea fără efort a unor fotografii şi filme HD estetice, de calitate Canon, de către oricine.

/Images/IXUS%20160%20Extra_tcm136-1224214.jpg

Beneficii

 • Purtaţi stilul şi simplitatea în buzunar cu o cameră IXUS ultra-subţire
 • Capturaţi toate momentele excelente - de aproape sau de departe
 • Capturaţi detalii impresionante cu 20 MP
 • Fotografii frumoase realizate simplu prin direcţionare şi apăsare, utilizând modul automat inteligent
 • Distraţi-vă şi experimentaţi cu filtrele creative

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon IXUS 160

Imagini perfecte dintr-o cameră care încape în buzunar


Suficient de mică încât să intre în geantă sau înbuzunar, camera ultra-subţire şi elegantă IXUS 160 facilitează realizarea unor fotografii şi filme de calitate superbă, oriunde vă poartă paşii.

Fotografiaţi natura sălbatică din depărtare


Fotografiaţi fiecare moment fără efort, utilizând flexibilitatea unui obiectiv de 28 mm cu zoom optic 8x. Apropiaţi-vă de subiectele aflate la distanţă, utilizând zoomul optic 8x, sau apropiaţi-vă chiar şi mai mult, fără nicio pierdere de calitate, cu ZoomPlus 16x.

Detalii excepţionale pentru cele mai bune amintiri ale dumneavoastră


Bucuraţi-vă de o calitate excepţională şi de imagini detaliate. Încadraţi în mod flexibil şi decupaţi fotografiile pentru a crea imagini excepţionale de dimensiunea posterelor, mulţumită celor 20,0 megapixeli.

Imagini uimitoare obţinute cu uşurinţă


Realizaţi cu uşurinţă fotografii sau filme cu modul Inteligent automat, care selectează setările perfecte ale camerei în locul dvs. - indiferent de scenă. Tot ce trebuie să faceţi este să încadraţi şi să capturaţi. Utilizaţi butonul [Help] (Ajutor) pentru a obţine instrucţiuni rapide şi simple privind utilizarea camerei foto şi a funcţiilor acesteia.

Antrenaţi-vă creativitatea


Experimentaţi şi distraţi-vă cu o gamă largă de filtre creative. Puteţi recrea distorsiunea unui obiectiv „ochi de peşte” şi crea scene statice sau în cadrul filmelor care arată precum modele în miniatură, şi multe altele.

Filme HD la îndemână


Este antrenant şi simplu să creaţi filme extraordinare. Cu o singură atingere de buton, puteţi realiza filme HD extraordinare fără efort (720p). Experimentaţi versatilitatea creativă a realizării filmelor cu zoom optic şi bucuraţi-vă în continuare de rezultate superbe şi clare.

Adăugaţi o notă personală


Personalizaţi-vă fotografiile cu control rapid şi simplu asupra setărilor imaginilor, cum ar fi luminozitatea şi intensitatea culorilor. Previzualizaţi rezultatele în timp ce încadraţi, utilizând Controlul la vizualizarea în timp real şi partajaţi-le cu prietenii, utilizând ecranul LCD de 6,8 cm (2,7"). Combinaţi cu o staţie de conectare Canon şi puteţi partaja cu uşurinţă fotografiile şi filmele cu lumea pe site-urile de reţele sociale şi pe albume online, precum irista, în plus vă puteţi bucura de acestea cu familia şi cu prietenii pe un televizor HD.

Fotografii deosebite ale persoanelor


Bucuraţi-vă de imagini excelente ale prietenilor, capturate fără efort datorită tehnologiei de detectare a feţei. Aceasta detectează mai multe chipuri într-un cadru, asigurându-se că rămân focalizate şi au un nivel optim de luminozitate. Funcţia de detectare a feţei asigură obţinerea unor nuanţe naturale ale pielii chiar şi în condiţii neobişnuite de luminozitate.

Modul Eco


Perfect pentru călătorii de o zi. Modul Eco reduce consumul bateriei, permiţându-vă să capturaţi mai multe imagini până la descărcarea bateriei reîncărcabile Litiu-Ion.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon IXUS 160, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

20.0MP_CCD

20 de megapixeli

8x optical zoom with wide-angle

Zoom optic 8x grandangular

16x ZoomPlus

Utilizaţi zoomul de 16x de o calitate excepţională

Digic4 Plus

Procesare DIGIC puternică

Auto mode with 32-scene detection

Mod automat cu detectarea a 32 de scene

720p movies

Filme 720p

Optimises people shots

Optimizează portretele

Instantly capture movies

Realizaţi filme instantaneu

Eco Mode

Economie de energie pentru mai multe fotografii

Instant help

Ajutor instantaneu

Compatible with Canon Connect Station

Compatibil cu Stația de conectare Canon

IXUS 160 KIT
 • Cameră digitală IXUS 160
 • Curea de mână WS-800 
 • Acumulator NB-11L
 • Încărcător baterie CB-2LFE 
 • Cablu c.a. 
 • Kit cu manualul de utilizare