XF305

XF305, una dintre primele camere video profesionale Canon pe bază de fişiere, combină un codec MPEG-2 4:2:2 de 50 Mb/s cu un obiectiv seria L Canon şi 3 senzori CMOS Full HD şi realizează materiale video HD excepţionale, stocate pe cardul CF.

Beneficii

  • Înregistrare MPEG-2 MXF pe carduri CF până la 50 Mb/s (4:2:2)
  • Asistenţă NLE completă
  • Obiectiv Canon seria L grandangular 18x
  • 3 senzori CMOS Full HD Canon de tip 1/3
  • HD-SDI, Timecode, Genlock
  • LCD de 10,1 cm (1,23 milioane puncte); EVF de 1,3 cm (1,55 milioane puncte)
  • Viteze variabile ale cadrelor

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XF305

Capturaţi clipuri HD de înaltă calitate pe carduri CF


XF305 înregistrează fişiere MPEG-2 MXF (Media eXchange Format) – până la 1920 x 1080 Full HD la 50 Mb/s (4:2:2) – pe carduri de memorie CompactFlash (CF). Suportul media CF este ieftin şi larg răspândit: sloturi duble pentru carduri permit filmarea continuă fără întreruperi.

Editare flexibilă


Integrându-se perfect cu fluxurile de lucru existente, filmele realizate cu XF305 sunt capturate ca fişiere MXF, conform normelor din domeniu, compatibile cu principalele pachete de editare.

Obiectiv grandangular 18x


Beneficiind de experienţa Canon în domeniul obiectivelor profesionale – şi bazându-se pe informaţiile oferite de profesionişti – obiectivul video HD seria L 18x cu greutate redusă asigură o calitate optică de excepţie. Pentru a preveni aberaţia cromatică, se utilizează elemente cu dispersie ultraredusă (Hi-UD). Nişte inele separate asigură controlul individual pentru focalizare, zoom şi diafragmă (F1.6) – cu control manual complet şi limitatoare pentru inelele de focalizare şi zoom.

3 senzori CMOS Full HD


Rezoluţia Full HD de 1920 x 1080 este capturată prin trei senzori CMOS Full HD de tip 1/3, de 2,07 megapixeli – concepuţi şi fabricaţi de Canon. Scanarea cu viteză ridicată reduce la minim efectele de distorsiune la înregistrare.

LCD de 10,1 cm şi EVF de 1,3 cm


Ecranul LCD de 10,1 cm (4”) poate fi poziţionat pe oricare parte a camerei. Oferind rezoluţie superioară (1,2 milioane puncte), instrumentul de focalizare asistată permite realizarea unor imagini de o claritate excepţională. Monitorul de formă de undă (WFM) integrat ajută la verificarea expunerii şi a altor parametri de captură. Alternativ, este disponibil un vizor electronic (EVF) de 1,3 cm (0,52”).

Viteză variabilă a cadrelor


Aparatul dispune de o gamă largă de viteze ale cadrelor, de la 12 la 50 cps. Aceasta oferă cameramanilor libertatea de a modifica viteza de captură datorită flexibilităţii creative.

Set de mufe profesionale şi sunet independent


Ieşirea HD-SDI este standardul în domeniu, transmiţând Full HD necomprimat cu audio înglobat şi Timecode. Intrarea Genlock şi intrarea/ieşirea Timecode permit utilizarea aparatului XF305 într-o înregistrare cu mai multe camere. Sunetul poate fi capturat prin intrări XLR duble şi, de asemenea, cu microfonul stereo montat frontal.

Imagini personalizate


Douăzeci şi şase de opţiuni pentru imagini personalizate pot fi reglate pentru a obţine imaginea perfectă. Acestea pot fi stocate în cameră – prin cardul SD - iar setările pot fi transferate chiar şi între camere video.

Asistenţă CPS *


Asistenţa video CPS exclusivă de la Canon oferă un serviciu de reparaţii prioritar, garantând o perioadă de inactivitate redusă.

* Pentru mai multe informaţii despre ţările în care programul CPS este disponibil, vă rugăm să vizitaţi http://www.canon-europe.com/cps

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XF305, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiraţie, educaţie, informaţii despre produse şi noutăţi actualizate pentru a furniza o acoperire completă fotografilor şi operatorilor Canon profesionişti, precum şi amatorilor experimentaţi din întreaga lume.