Creativitate compactă: o soluţie unică pentru 4K şi fotografii

Creativ şi adaptabil, modelul XC10 capturează filme 4K/Full HD 4:2:2 uimitoare şi fotografii de înaltă calitate de 12 MP, având un format compact, uşor şi simplu de utilizat, cu obiectiv cu zoom 10x, stabilizator optic de imagine şi control de la distanţă prin WiFi.

0%

  Înregistraţi clipuri video 4K şi Full HD uluitoare

  Înregistraţi clipuri video 4K şi Full HD uluitoare

  captare şi vizualizare

  Capturaţi imagini superbe de înaltă rezoluţie, cu zgomot redus

  Senzorul CMOS Canon al modelului XC10, de mari dimensiuni, 1,0 inch, este optimizat pentru a oferi imagini de înaltă rezoluţie, cu sensibilitate ridicată şi zgomot redus atât pentru filme, cât şi pentru fotografii. Adâncimea spectaculos de redusă a câmpului vă oferă mai multe opţiuni de exprimare creativă.

  Control total

  captare şi vizualizare

  Realizaţi înregistrări 4K la 305Mbps/4:2:2

  Bucuraţi-vă de gama extinsă de opţiuni de filmare creativă de înaltă calitate, oferită de codecul extrem de adaptabil XF-AVC H.264. Înregistraţi filme 4K uimitoare de maximum 305 Mbps/4:2:2/8 biţi, uşor de integrat în fluxurile de lucru 4K existente, sau capturaţi filme Full HD de înaltă calitate şi lungă durată, la 50 Mbps/4:2:2/8 biţi.

  Procesare avansată a imaginilor Full HD

  Procesarea HD cu supraeşantionare este un algoritm avansat de demozaicare pentru procesarea imaginilor, care utilizează eficient posibilităţile extinse oferite de captura imaginilor 4K pentru înregistrarea Full HD. Camera capturează o imagine 4K, canalele RGB sunt divizate în trei semnale 4K separate de 8 megapixeli, iar semnalele RGB 4K sunt apoi multiplexate şi reduse intern la nivelul semnalelor Full HD (1920x1080). Acest lucru îmbunătăţeşte rezoluţia percepută şi permite înregistrarea de imagini Full HD mult mai curate.

  image_processing

  12 trepte de interval dinamic cu funcţia Canon Log Gamma

  Pentru maximum de libertate în procesul de post-producţie, funcţia integrată Canon Log Gamma capturează o plajă maximă de tonuri, oferind un interval dinamic de până la 12 trepte. Lărgirea intervalului dinamic cu până la 12 trepte permite înregistrarea detaliilor la extremele spectrului de luminozitate, astfel extinzând plaja de gradare a culorilor.

  hdr hdr

  Gradaţii culoare

  Capturaţi cu mai multă precizie subiecţii aflaţi în mişcare

  Datorită procesorului Canon DIGIC DV5, XC10 are o putere de procesare semnificativ sporită în comparaţie cu modelul anterior, permiţând înregistrarea filmelor 4K la rată mare de biţi şi acceptând utilizarea Canon Log Gamma şi a numeroase altor funcţii esenţiale ale camerei.

  digic

  Versatilitate şi flexibilitate pentru creativitate maximă

  4k

  Fotografii de înaltă rezoluţie şi capturi de film 4K

  Capturaţi cu uşurinţă superbe fotografii la înaltă rezoluţie, cu 12 megapixeli şi decideţi în ce mod vor fi afişate şi înregistrate acestea selectând una dintre numeroasele setări de „aspect” şi funcţii de reglare. Puteţi, de asemenea, extrage şi salva cele mai bune cadre dintr-un film 4K realizând capturi de 8,29 megapixeli.

  Acoperire din toate unghiurile: instalare şi fotografiere flexibile

  Având corpul de dimensiuni mici, aparatul XC10 permite instalarea facilă în locaţii strâmte, înalte şi izolate. Cântărind doar 930g (doar corpul), camera este ideală pentru utilizarea cu drone, filmarea din aer la calitate ridicată 4K, sau cu echipamente uşoare pentru umeri.

  angles

  Zoom încorporat 10x obiectiv IS pentru captură 4K optimizată

  Aparatul XC10 este dotat cu un obiectiv încorporat cu zoom optic10x – 27,3-273mm f/2,8-5,6 obiectiv cu zoom (echivalent cu 35mm, iar în modul de fotografiere cu 25-250mm) – optimizat pentru captură 4K. Obiectivul are inele separate de control manual pentru focalizare şi zoom, incluzând, de asemenea, un sistem combinat, optic şi electronic, de stabilizare a imaginii, pentru imagini netede şi stabile atunci când filmaţi fără trepied sau în mişcare (stabilizarea electronică a imaginii nu este disponibilă în toate modurile de filmare).

  lens

  lens

  light

  Performanţe superbe în orice condiţii de iluminare

  Filmaţi în orice situaţii dificile şi capturaţi imagini cu zgomot redus graţie intervalului ISO larg, de până la ISO 20.000, care oferă un nivel înalt de sensibilitate şi performanţe excelente în condiţii de iluminare redusă. Filtrul ND integrat îmbunătăţeşte suplimentar controlul expunerii în condiţii de iluminare puternică sau atunci când este necesară o deschidere largă a diafragmei.

  Moduri de înregistrare cu mişcare lentă şi rapidă

  Sporiţi-vă opţiunile creative graţie înregistrării cu încetinitorul de înaltă calitate, de până la 1/4 din viteza normală (pentru filme HD) sau capturaţi mişcări rapide, până la viteza maximă 1200x (filme cu rezoluţie de până la 4K).

  workflow

  Utilizare facilă şi soluţii pentru fluxuri de lucru rapide

  Înregistraţi filme 4K şi Full HD sau captaţi imagini la rezoluţie de 12 MP cu stocare internă

  Înregistraţi filme 4K uimitoare, la o rată înaltă de biţi, pe cardul de memorie intern CFast 2.0™ care beneficiază de standardul VPG130, acesta garantând o viteză de scriere constantă de cel puţin 130 Mbps*. Filmele Full HD şi fotografiile de 12 megapixeli pot fi stocate separat pe un card de memorie SD. Utilizaţi puterea abundentă a capturii de imagini 4K pentru înregistrarea Full HD, la un nivel mai înalt de calitate şi cu imagini mult mai clare, graţiei procesării HD cu supraeşantionare.

  •Canon deţine autorizaţie de licenţă pentru marca CFast 2.0™, care poate fi înregistrată în diferite jurisdicţii.
  * Poate fi necesară actualizarea firmware-ului. Mai mult…

  workflow

  Design compact şi ergonomic, pentru uşurinţă în utilizare

  Compact şi uşor, modelul ergonomic XC10 include un grip rotativ şi un panou LCD mare, cu unghi variabil, care permite filmarea şi fotografierea dintr-un număr mare de unghiuri. Ecranul tactil capacitiv, de înaltă calitate, facilitează accesarea şi controlarea modurilor de filmare/fotografiere şi meniurilor. Pentru o utilizare mai confortabilă atunci când utilizaţi camera la nivelul ochilor sau în condiţii de iluminare puternică, este inclus un vizor optic de tip lupă.

  workflow

  workflow

  Format nou XF-AVC pentru integrare facilă

  Dezvoltat recent, versatilul format de fişier Canon XF-AVC capabil de rezoluţii 4K utilizează codecul de înaltă eficienţă H.264 şi se integrează cu uşurinţă în fluxurile de lucru existente, astfel sporind eficienţa în procesul de postproducţie.

  workflow

  Telecomanda Wi-Fi

  Conectivitatea Wi-Fi încorporată a aparatului XC10 permite controlarea de la distanţă a camerei dintr-un browser web, de pe un smartphone sau de pe o tabletă – posibilităţi ideale atunci când camera este montată pe o dronă sau amplasată în locuri greu accesibile.

  05

  XC10 Ratings and Reviews

  Specificaţii

  4K

  Full HD

  DIGIC 6

  • Canon deţine autorizaţie de licenţă pentru marca CFast 2.0™, care poate fi înregistrată în diferite jurisdicţii.
  Ce se află în cutie?

  Recomandat pentru dvs.