RC-V100

Comanda Canon la distanţă RC-V100 oferă utilizatorilor camerei video mai multă libertate. Indiferent că vă aflaţi într-un studio, într-o locaţie sau pur şi simplu într-un loc inaccesibil anterior, aceasta asigură comanda la distanţă cu fir pentru funcţionarea a aproape oricărei camere video.

Beneficii

  • Comandă la distanţă cu fir puternică pentru funcţiile camerei video
  • Aspect intuitiv pentru a corespunde nevoilor utilizatorilor profesionişti
  • Selectoare dedicate pentru reglajul parametrilor avansaţi ai imaginilor
  • Control opţional direct al funcţiilor cheie ale camerei precum focalizare, diafragmă şi amplificare¹
  • Accesarea meniurilor de operare a camerei pentru reglarea rapidă a oricărei setări
  • Butoanele iluminate permit operarea uşoară la lumină scăzută
  • Butoane configurabile pentru comanda specifică utilizatorilor
  • Compatibil cu camere video profesionale şi cu camere Cinema EOS de la Canon
  • Ideal pentru utilizarea în locaţii şi în studio
  • Comunicaţii mai rapide şi rază de acţiune de până la 100 m, folosind cablul opţional RR-100 de la Canon

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon RC-V100

Comandă puternică la distanţă


Această puternică telecomandă cu fir, destinată camerelor video profesionale de la Canon, pune la îndemâna dvs. reglarea elementară şi avansată a imaginilor. Conectaţi-vă cu mufa REMOTE A folosind cablul cu mufă standard de 3,5 mm - 2,5 mm şi lungime de 5 m sau cu mufa REMOTE B (folosind cablurile opţionale pe 8 pini RR-10 şi RR-100) pentru performanţă mai rapidă, operare simultană şi rază de acţiune mărită – până la 10 m, respectiv 100 m.

Control extins


RC-V100 combină unele dintre beneficiile unei comenzi avansate la distanţă cu o Unitate de comandă a Camerei (CCU), găsită în mod tipic într-un mediu de studio. Aproape orice funcţie reglabilă poate fi controlată - de la focalizare, diafragmă şi zoom, până la opţiuni specifice pentru utilizator precum presetările de Imagine personalizată şi reglajele specifice de imagine precum punctul intervalului dinamic şi coeficientul unghiular.

Înregistraţi mai mult, în mod diferit


Anumite scenarii necesită comanda la distanţă a camerei: de exemplu, atunci când camera este montată pe un braţ pentru fotografii la înălţime sau în scenarii care necesită reglare rapidă în vederea compensării condiţiilor în schimbare. Datorită accesului şi comenzii la distanţă, aceste obstacole de înregistrare pot fi depăşite. În combinaţie cu RC-V100, camerele video profesionale de la Canon devin instrumente chiar mai versatile pentru a vă ajuta să vă puneţi în practică viziunea creatoare.

Aspect intuitiv pentru control îmbunătăţit


Aspectul intuitiv al controlerului uşurează controlul funcţiilor cheie şi al parametrilor de imagine ai camerei, chiar dacă nu sunteţi expert în utilizarea camerei respective. Acesta a fost proiectat cu atenţie pentru a fi uşor de înţeles şi de învăţat, cu caracteristici cheie grupate la un loc în trei secţiuni principale. Parametrii obişnuiţi de imagine sunt controlaţi utilizând selectoare, ceea ce face ca reglajul fin la distanţă al imaginilor să fie incredibil de simplu. În plus, se asigură butoane asignabile pentru utilizatori pentru mai multă flexibilitate.

Operare clară şi simplă,oriunde, oricând


Pentru a ajuta la operarea în condiţii de iluminare slabă, butoanele sunt iluminate, cu opţiunea unui semnal sonor pentru a confirma selecţiile utilizatorului.

Actualizări de firmware


Este posibil ca firmware-ul camerei dvs. să necesite actualizare pentru a permite compatibilitatea cu RC-V100. Dacă terminalul REMOTE B al RC-V100 nu este deja activat, această operaţie poate fi efectuată printr-o actualizare în service folosind portul USB al dispozitivului.

¹Controlul obiectivului nu este posibil cu camerele sau obiectivele manuale PL-mount Cinema EOS

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon RC-V100, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiraţie, educaţie, informaţii despre produse şi noutăţi actualizate pentru a furniza o acoperire completă fotografilor şi operatorilor Canon profesionişti, precum şi amatorilor experimentaţi din întreaga lume.