Canon ME20F-SH

Filmaţi la lumina zilei, dar şi la „lumina lunii”

Descoperiţi o nouă lume de posibilităţi creative pentru realizarea de filme! Camera video inovatoare Full HD full-frame ME20F-SH oferă performanţă în condiţii de lumină foarte scăzută şi funcţie IR la o sensibilitate ISO fără egal de peste 4 milioane.

0%

  Vă prezentăm ME20F-SH

  Vizionaţi acum ME20F-SH în acţiune

  Capturaţi imagini color în condiţii de lumină slabă aşa cum nu aţi făcut-o până acum

  ME20F-SH

  Filmaţi cu o capacitate maximă de captare a luminii

  Un senzor CMOS nou dezvoltat de 2,26 megapixeli, full-frame de 35 mm, este conceput special pentru realizarea de filme în condiţii de lumină slabă. Datorită dimensiunilor mai mari ale pixelilor, senzorul maximizează capacităţile de captare a luminii pentru imagini în lumină extrem de slabă cu zgomot redus.

  Filmaţi la o valoare ISO de peste 4 milioane

  Graţie unei valorii ISO maxime, fără egal, de peste 4 milioane (+75 dB), modelul ME20F-SH poate vedea şi filma aproape în întuneric deplin la mai puţin de 0,0005 lucşi. Cu alte cuvinte, puteţi filma cerul noaptea cu încredere atunci când este luminat doar de stele (cu un obiectiv f/1.2 la 29,97p şi amplificare maximă).

  B4_F2

  Camera color care vede în întuneric

  Vedeţi şi filmaţi color

  Modelul ME20F-SH poate vedea şi identifica în mod clar culorile, chiar şi în condiţii de lumină extrem de slabă şi cu setări de amplificare ridicate, în plus dispune de avantajul şi abilitatea de a captura color şi în infraroşu (IR).

  B4_F3

  Rezultate Full HD de înaltă calitate

  Control flexibil asupra opţiunilor creative

  Opţiuni de filmare automată

  Modelul ME20F-SH este uşor de configurat şi utilizat, prezentând o gamă de moduri automate, inclusiv prioritatea de timp de expunere (Tv), prioritatea de diafragmă (Av) şi reglarea automată a amplificării (AGC)*, precum şi nivelul automat de alb şi AF un cadru. În mod esenţial, opţiunea de control manual este întotdeauna disponibilă, oferindu-vă controlul creativ al setărilor camerei atunci când aveţi nevoie de acesta.

  * Unele caracteristici pot necesita actualizarea firmware-ului. Mai mult…

  B4_F1
  B4_F2

  Setări de imagine personalizată

  Meniul Imagine personalizată al camerei oferă o varietate de opţiuni care controlează diverse aspecte ale imaginii produse. Puteţi salva până la şase fişiere de imagini personalizate în cameră, pentru a le utiliza ulterior, sau folosiţi unul dintre cele trei fişiere presetate de imagini personalizate (Canon Log, Wide DR sau EOS Standard).

  Cheie Chroma simplificată

  Suportul pentru operaţiile cu cheie chroma a fost îmbunătăţit pentru ME20F-SH, aceasta devenind ideală pentru ştiri, prezentări sau chiar efecte speciale din filme independente.*

  * Poate fi necesară actualizarea firmware-ului. Mai mult…

  Interval ISO extins

  ME20F-SH oferă un interval ISO surprinzător, de la 800 (0 dB) şi până la peste 4 milioane (+75 dB), ceea ce permite realizatorilor de filme să surprindă orice, la lumina zilei sau „la lumina lunii”, noaptea.

  B4_F3

  Operarea de la distanţă a filtrelor încorporate

  Este posibilă operarea rapidă şi simplă de la distanţă a filtrelor ND integrate, controlate electronic (cu 3 şi 6 trepte) şi a filtrului de dezactivare automată IR de pe ME20F-SH, prin intermediul telecomenzii compatibile Canon RC-V100.

  B4_F4

  Compatibilitate şi configurare fără egal

  Instalare flexibilă pentru utilizare uşoară

  Carcasă compactă şi ultrauşoară

  ME20F-SH este o cameră compactă şi ultrauşoară care cântăreşte doar 1,1 kg şi măsoară aproximativ 102 x 116 x 113 mm (lxhxa). Este ideală pentru lucrul în locului cu lumină slabă, indiferent dacă sunt pe uscat sau sub apă.

  B5_F1

  Montare şi poziţionare uşoare

  Dispunând de puncte de montare atât în partea superioară, cât şi în partea inferioară, ME20F-SH oferă flexibilitate pentru poziţionarea şi montarea cu uşurinţă pe capete robotizate, macarale şi trepieduri; integrându-se astfel fără efort în fluxurile de lucru din diverse locuri. Este pur şi simplu o cameră unică, multifuncţională, pentru aproape orice condiţii de iluminare.

  Aurora Skycam

  Galerie video

  „Miss Aurora’s Dance” cu ME20F-SH

  Specificaţii

  fullhd1080

  digic_dv4

  Wide-DR-Gamma

  Ce se află în cutie?

  Recomandat pentru dvs.