Canon ME200S-SH

ME200S-SH

Această cameră video compactă şi uşoară este foarte adaptabilă şi dispune de Dual Pixel CMOS AF pe un senzor Super35 mm, asigurând înregistrări Full HD uimitoare până la 50P/59.94P cu un interval dinamic incredibil cu 12 trepte şi o valoare ISO maximă echivalentă de 204.800.

Beneficii

  • Rezultate Full HD de înaltă calitate
  • Performanţe superbe în condiţii de iluminare redusă
  • Focalizare automată şi comenzi avansate pentru imagini
  • Configurare de la distanţă şi instalare uşoară
  • Configuraţie flexibilă

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon ME200S-SH

Rezultate Full HD, de înaltă calitate


Modelul ME200S-SH utilizează un senzor de 8,29 Mp Super35mm CMOS şi poate realiza imagini profesionale Full HD 1080p/1080i/720p care pot fi înregistrate pe un dispozitiv de înregistrare extern cu un interval dinamic cu până la 12 trepte în modul Canon Log sau Wide DR. Neclaritatea redusă în mişcare, compatibilă cu viteze ale cadrelor de până la 50P/59.94P, permite filmarea în slow-motion.

Performanţe superbe în condiţii de iluminare redusă


Modelul ME200S-SH este perfect pentru o gamă largă de aplicaţii de transmisie, inclusiv pentru captura în condiţii de iluminare redusă şi oferă performanţe de la distanţă în condiţii de iluminat slab datorită unei valori ISO maxime echivalente de 204.800. Are şi capacitatea de a captura lumina infraroşie color, cu ajutorul unui filtru retractabil de eliminare a luminii infraroşii care poate fi activat la simpla apăsare a unui buton.

Focalizare automată şi comenzi avansate pentru imagini


Modelul ME200S-SH asigură focalizarea automată Dual Pixel CMOS, care activează focalizarea automată continuă la obiectivele EF compatibile. Această tehnologie bazată pe senzori pentru detectarea fazei este proiectată să asigure focalizare continuă stabilă şi de înaltă performanţă. O tehnologie unică, dezvoltată de Canon care ajută la maximizarea opţiunilor creative, oferite de obiective rapide şi adâncime de câmp redusă. Filtre ND controlate electronic permit şi un control mai mare asupra imaginii, iar mai multe setări personalizate pentru imagini pot fi salvate şi reapelate pentru utilizare ulterioară.

Configurare de la distanţă şi instalare uşoară


Modelul ME200S-SH este mic, compact şi uşor, şi este prevăzut cu opţiuni extinse de conectare pentru un monitor, pentru transfer către un dispozitiv de înregistrare extern şi telecomandă, incluzând o ieşire HDMI, Genlock şi două terminale 3G/HD-SDI. Controlul de la distanţă este posibil prin două prize, inclusiv o mufă de 2,5 mm şi un terminal RS-422 pentru telecomanda Canon RC-V100*

Configuraţie flexibilă


Prevăzută cu o montură EF cu Cinema Lock, camera ME200S-SH este compatibilă cu o varietate de obiective EF/EF-S din gama Canon, incluzând obiective cu zoom, macro şi obiective Canon Servo selectate** (cu o interfaţă cu 12 pini) pentru control îmbunătăţit şi posibilităţi creative de filmare.

Opţiuni de filmare automată


Modelul ME200S-SH este uşor de configurat şi utilizat, prezentând o gamă de moduri automate, inclusiv prioritate timp de expunere (Tv), prioritate diafragmă (Av) şi reglarea automată a amplificării (AGC),***, precum şi nivelul automat de alb şi AF pentru un singur cadru. În mod esenţial, opţiunea de control manual este întotdeauna disponibilă, oferindu-vă controlul creativ al setărilor camerei atunci când aveţi nevoie de acesta.

Cheie Chroma simplificată


Suportul pentru operaţiile cu cheie chroma a fost îmbunătăţit pentru ME200S-SH, aceasta devenind ideală pentru ştiri, prezentări sau chiar efecte speciale din filme independente.***

* Cu protocolul Canon, poate fi necesară actualizarea serviciului.
** Lista de obiective compatibile urmează să fie confirmată.
*** Unele caracteristici pot necesita actualizarea firmware-ului.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon ME200S-SH, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Full HD movies

Filme Full HD

Oversampling

Procesare HD cu supraeşantionare pentru imagini mai clare

Dual pixel CMOS AF

Focalizare automată omogenă, continuă pentru filme

Wide DR Gamma

Surprinde atât detaliile din zonele luminoase, cât şi din cele întunecate

DIGIC DV4

Putere de procesare DIGIC