Canon 18x50 IS All Weather

18x50 IS All Weather

Binocluri 18x de mare putere, pentru orice vreme, cu elemente optice de precizie și stabilizator de imagine optic de la Canon, pentru vizualizare deosebit de precisă, stabilă și confortabilă în condiţii aspre sau în medii marine.

Beneficii

  • Apropiați-vă 18x cu superba calitate de la Canon
  • Construit pentru a face faţă condiţiilor meteo adverse
  • Câmp de vizualizare extrem de stabil, cu mărire ridicată
  • Fixați-vă cu ușurință subiectul cu un frumos câmp vizual larg
  • Confortabil, cu design solid

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon 18x50 IS All Weather

Apropiați-vă 18x cu superba calitate de la Canon


Binocluri de calitate superbă, de mare putere, cu mărire 18x și elemente optice de precizie de la Canon, cu un element cu dispersie ultraredusă (UD) a lentilei pentru a reduce aberația cromatică și strat de protecție Super Spectra a lentilei, care asigură o vizualizare vie, cu contrast ridicat, cu culori precise.

Construit pentru a face faţă condiţiilor meteo adverse


Bucurați-vă de vizualizare excelentă în condiţii meteo adverse datorită rezistenței la condiții meteo, conform specificației JIS 4. Designul solid este prevăzut cu un finisaj din cauciuc pentru a rezista în cele mai aspre condiții, astfel aceste binocluri sunt ideale pentru utilizare în condiții dificile.

Vizualizare luminoasă extrem de stabilă


Bucurați-vă de imagini remarcabil de stabile datorită tehnologiei cu Stabilizator de imagine (SI) de la Canon, care elimină o gamă largă de tipuri diferite de tremur și mișcare la vizualizarea din mână sau din vehicule sau ambarcațiuni aflate în mișcare. Aceste binocluri luminoase au un element optic frontal cu diametru mare de 50 mm, pentru un câmp vizual luminos.

Fixați-vă cu ușurință subiectul cu un frumos câmp vizual larg


Fixați-vă cu ușurință subiectul și experimentați un frumos câmp vizual larg aparent de 60,3°, cu distorsiune scăzută, clară, plată, pe toată suprafaţa cadrului, datorită elementului optic Porro II Prism și elementului Doublet Field Flattener.

Solid, dar cu simplitate și confort


Proiectat pentru operare confortabilă pe perioade lungi de utilizare, chiar și la purtarea ochelarilor de soare sau a ochelarilor de vedere, datorită ocularului reglabil cu focalizare la 15 mm în spatele obiectivului, care reduce la minimum „efectul de tunel”.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon 18x50 IS All Weather, despre funcţiile şi capabilităţile sale.