Canon 12x36 IS III

Binoclu portabil, puternic, de 12x, care vă permite să studiaţi de aproape păsările mai mici şi care este potrivit pentru vizualizarea unor zone îndepărtate.

Beneficii

 • Binocluri puternice, portabile, care vă aduc 12x mai aproape

 • O vizualizare extrem de stabilă, cu puternicul stabilizator optic de imagine

 • Tehnologie optică Canon de precizie pentru rezoluție ridicată și culori precise

 • Design bine echilibrat, cu cauciuc, pentru durabilitate și confort

 • Ideal pentru urmărire păsări, călătorii și sporturi

GALLERY_12x36 IS III_Lifestyle

Specificaţii detaliate

 • Binocluri puternice, portabile, care vă aduc 12x mai aproape

  Binocluri puternice și portabile, care aduc obiecte aflate la distanță și care de-abia se văd 12x mai aproape, cu intensitate și claritate. Ușor de luat cu dvs. oriunde mergeți, acestea sunt ideale pentru urmărirea păsărilor, călătorii și sporturi cu spectatori.

 • O vizualizare extrem de stabilă, cu puternicul stabilizator optic de imagine

  Un puternic stabilizator optic de imagine elimină rapid și precis numeroase tipuri diferite de tremur și mișcare. Acesta corectează chiar și tremurul introdus la panoramare dacă vă urmăriți subiectul sau dacă vizualizați dintr-un vehicul aflat în mișcare. Consumul de putere redus semnificativ asigură până la 9 ore de utilizare continuă dintr-un singur set de baterii*.

 • Elemente optice de precizie pentru vizualizare excelentă de înaltă rezoluție

  Bucurați-vă de calitate excelenta cu o vizualizare cu rezoluție ridicată, cu distorsiune scăzută, datorită elementelor optice de precizie Canon. Elementele optice sunt prevăzute cu strat de acoperire Super Spectra inclus in renumita gamă de obiective EF de la Canon și asigură o vizualizare vie, cu contrast ridicat, cu redare precisă a culorilor, eliminând în același timp reflexiile interne nedorite care pot provoca efecte de fantomă și lumini puternice și inegale.

 • Câmp vizual frumos, pe toată suprafaţa cadrului

  Experimentați un frumos câmp vizual, cu distorsiune clară, plată și scăzută, pe toată suprafaţa cadrului, datorită tehnologiei optice cu aplatizarea câmpului și designului Porro II Prism. Vedeți confortabil întregul câmp vizual cu focalizare la distanţă de 14,5 mm în spatele ocularului, ideal dacă purtați ochelari.

 • Design foarte echilibrat, pentru comoditate, durabilitate și confort

  Proiectat pentru comoditate, durabilitate și confort cu un mâner premium și rame mari din cauciuc pentru vizualizare confortabilă și bine echilibrată. Butonul de stabilizare a imaginii amplasat convenabil și inelul de reglare uniformă a focalizării sunt ușor accesibile prin degetul oricărei mâini, în timp ce stratul mare de acoperire exterior din cauciuc durabil îmbunătățește manevrarea și apucarea. *Testare în conformitate cu standardele Canon, consultați specificațiile pentru detalii