Canon 10x42L IS WP

10x42L IS WP

Binocluri 10x de calitate premium, impermeabile*, cu elemente optice seria L luminoase și stabilizator optic de imagini de la Canon, care sunt ideale pentru o vizualizare extrem de stabilă în condiții meteorologice extreme.

Beneficii

  • Binocluri 10x seria L premium, luminoase
  • Impermeabile* și rezistente în condiții meteorologice extreme
  • Câmp vizual extrem de stabil, cu stabilizator de imagine
  • Pupila mare de ieșire de 4,2 mm oferă un câmp vizual luminos
  • Focalizare confortabilă la 16 mm în spatele obiectivului
Binoculars

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon 10x42L IS WP

Binocluri 10x luminoase, premium, ideale pentru lumină scăzută


Binocluri cu mărire 10x premium, cu contrast ridicat, prevăzute cu elemente optice seria L de precizie Canon, cu 2 elemente de lentile din sticlă cu dispersie ultrascăzută (UD) și straturi de acoperire obiectiv Super Spectra pentru o vizualizare deosebit de clară. Pupila de ieșire de 4,2 mm oferă un câmp vizual luminos, chiar și în condiții de iluminare mai scăzută

Impermeabile* și rezistente în condiții meteorologice extreme


Complet impermeabile* pentru a face față celor mai dure condiții din exterior, cu etanşare împotriva intemperiilor conform specificației JIS 7, o priză uşoară distinctivă în condiţii de umezeală și un strat de acoperire rezistent din cauciuc pentru a face faţă tuturor aventurilor dvs. Straturile de acoperire metalice speciale pe toate suprafețele exterioare previn aburirea lentilelor.

Câmp vizual deosebit de stabil


Bucurați-vă de câmp vizual remarcabil de stabil datorită tehnologiei cu Stabilizator de imagine (SI) de la Canon, care elimină o gamă largă de tipuri diferite de tremur la vizualizarea cu camera în mână sau din vehicule sau ambarcațiuni aflate în mișcare. Elementele giroscopice minuscule detectează cele mai mici mişcări, iar o prismă Vari-Angle se deplasează pentru a corecta unghiul de refracție pentru lumina primită.

Fixați-vă cu ușurință subiectul cu un frumos câmp vizual


Experimentați un frumos câmp vizual cu imagini cu distorsiune clară, plată, scăzută, pe toată suprafaţa cadrului, cu un câmp vizual aparent generos de 59,2° și cu obiectiv Doublet Field Flattener de la Canon. Vedeți întregul câmp vizual cu o focalizare la 16 mm în spatele obiectivului, ideal pentru purtătorii de ochelari de soare sau de ochelari de vedere.

Proiectate având în vedere comoditatea și confortul


Proiectat cu rame extensibile din cauciuc care pot fi personalizate pentru vizualizare confortabilă, bine echilibrată, plus un inelul de reglare uniformă a focalizării, care oferă control ușor și convenabil prin atingere cu oricare dintre mâini. O blocare a corecției previne erorile accidentale de corecție dioptrică.

*Impermeabil la JIS clasa 7

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon 10x42L IS WP, despre funcţiile şi capabilităţile sale.