Canon 10x30 IS II

Binoclu portabil 10x pentru urmărirea uşoară şi confortabilă a păsărilor.

Beneficii

 • Apropiați-vă de 10x de subiecți aflați la distanță, oriunde mergeți

 • O vizualizare extrem de stabilă, cu un puternic stabilizator optic de imagine

 • Tehnologie optică Canon de precizie pentru rezoluție ridicată și culori precise

 • Design bine echilibrat, cu cauciuc, pentru durabilitate și confort

 • Ideal pentru urmărire păsări, călătorii și sporturi

GALLERY_10x30 IS II

Specificaţii detaliate

 • Apropiați-vă de 10x de subiecți aflați la distanță, oriunde mergeți

  Binocluri compacte și practice, cu greutate redusă,care vă apropie de 10x de subiecți aflați la distanță, cu intensitate și claritate. Ușor de luat cu dvs. oriunde mergeți, acestea sunt ideale pentru călătorii, urmărirea păsărilor și o varietate largă de sporturi cu spectatori.

 • O vizualizare extrem de stabilă, cu puternicul stabilizator optic de imagine

  Un puternic stabilizator optic de imagine elimină rapid și precis numeroase tipuri diferite de tremur și mișcare. Acesta corectează chiar și tremurul introdus la panoramare dacă vă urmăriți subiectul sau dacă vizualizați dintr-un vehicul aflat în mișcare. Consumul de putere redus semnificativ asigură până la 9 ore de utilizare continuă cu un singur set de baterii*.

 • Elemente optice de înaltă precizie Canon pentru vizualizare excelentă de înaltă rezoluție

  Bucurați-vă de calitate excelenta cu o vizualizare cu rezoluție ridicată, cu distorsiune scăzută, datorită elementelor optice de precizie Canon. Elementele optice sunt prevăzute cu strat de acoperire Super Spectra inclus in renumita gamă de obiective EF de la Canon și asigură o vizualizare vie, cu contrast ridicat, cu redare precisă a culorilor, eliminând în același timp reflexiile interne nedorite care pot provoca efecte de fantomă și lumini puternice și inegale.

 • Câmp vizual frumos, pe toată suprafaţa cadrului

  Experimentați un câmp vizual frumos, cu distorsiune clară, plată și scăzută, pe toată suprafaţa cadrului, datorită tehnologiei optice cu aplatizarea câmpului și designului Porro II Prism. Vedeți confortabil întregul câmp vizual cu focalizare la distanţă de 14,5 mm în spatele ocularului, ideal dacă purtați ochelari.

 • Conceput pentru comoditate, durabilitate și confort

  Proiectat cu un mâner premium și rame mari din cauciuc pentru vizualizare confortabilă și bine echilibrată, butonul de stabilizare a imaginii amplasat convenabil și inelul de reglare uniformă a focalizării oferă control ușor prin atingere cu oricare dintre mâini, în timp ce exteriorul cu nivel de reflexie redus şi capacul frontal cu luciu redus contribuie la evitarea deranjării păsărilor și a altor animale.*Testare în conformitate cu standardele Canon, consultați specificațiile pentru detalii