digital

Digital

Ducem Canon la un alt nivel prin expertiză digitală excepţională

Căutaţi posturi

Ce facem

Credeţi că deţineţi competenţele digitale pentru a duce marca noastră la un alt nivel? Echipele noastre digitale lucrează îndeaproape cu departamentul de Marketing şi relaţii publice pentru a dezvolta şi desfăşura strategii, reguli şi expertiza de marketing digital care ne îmbunătăţesc comunicaţiile. Indiferent dacă lucraţi în domeniul analizei, managementului de conţinut, managementului sau dezvoltării proiectelor, veţi crea experienţe online mai bune pentru clienţii noştri.

Volcano

Resurse inovatoare şi minţi strategice

În spaţiul digital

Vizionaţi clipul video

Faceţi cunoştinţă cu echipa

Descoperiţi poveştile excepţionale din spatele minţilor strălucitoare.

Gaurav

Designer comerţ electronic - Gaurav

„Ne transformăm într-un loc de lucru mai vibrant şi mai tineresc […] Există o expertiză în atât de multe zone diferite dar toată lumea este foarte încântată să ştie la ce lucraţi.”

Vizionaţi clipul video

Moatez

Marketing digital - Moatez

„Odată cu trecerea la digital, Canon este perfect poziţionat pentru a face următorul pas şi a continua să fie o parte din vieţile clienţilor noştri, iar acest lucru este ceva la care sunt încântat să iau parte.”

Vizionaţi clipul video

Lucraţi cu noiCăutăm oameni care să găsească soluţii pentru îmbunătăţirea punctelor noastre de contact şi să creeze campanii de marketing digitale inteligente. Ca parte a echipei digitale, veţi dezvolta strategii şi soluţii digitale care consolidează marca noastră online, iar noi vă vom oferi o platformă strălucită pentru a vă dezvolta o carieră excepţională.

fullbleed

Căutaţi posturi în domeniul digital

Descoperiţi unde vă potriviţi


Vedeţi rolurile noastre