Canon Club

Presetările de călătorie ale lui Martin Bissig

Transformaţi-vă imaginile fără efort cu 5 presetări create de ambasadorul Canon. Alimentaţi-vă instinctele creative cu Canon.

ÎNAPOI ÎN TIMP

Presetarea „Back in Time” (Înapoi în timp) vă transportă într-o epocă veche, recucerind trecutul bogat al Sri Lankăi în alb-negru uimitor. Creaţi fotografii cu contrast ridicat şi zgomot intenţionat, realizând un aspect învechit, care şopteşte poveşti din trecut. Pentru rezultate optime, supraexpuneţi fotografiile în Lightroom şi vedeţi cum se transformă în capodopere captivante, atemporale.

ÎNAINTE

DUPĂ

VISARE CALIFORNIANĂ

Lăsaţi-vă captivat de vara californiană eternă cu presetarea „California Dreaming” (Visare californiană). Acest praf magic digital vă acoperă imaginile în nuanţe calde, pastelate, echilibrând perfect lumina strălucitoare a soarelui şi umbrele delicate. Adoptaţi stilul de viaţă californian relaxat cu fiecare clic, transformându-vă fotografiile în instantanee atinse de soare ale emblematicei Coaste de Vest.

ÎNAINTE

DUPĂ

ZILE PLINE DE PRAF

Îmbrăţişaţi frumuseţea aridă şi scăldată în soare a Arabiei Saudite cu presetarea „Dusty Days” (Zile pline de praf). Acest instrument unic vă infuzează fotografiile cu o paletă caldă de tonuri roşiatice-maronii, ideală pentru peisaje, portrete şi poveşti evocatoare. În ciuda luminii necruţătoare, cu „Dusty Days” (Zile pline de praf), imaginile dumneavoastră vor radia cu atracţia captivantă a peisajelor din deşert.

ÎNAINTE

DUPĂ

CONGELATORUL

Începeţi o călătorie vizuală în inima îngheţată a Groenlandei cu presetarea „The Freezer” (Congelatorul). Acest instrument unic vă îmbunătăţeşte fotografiile cu nuanţe de alb imaculate şi contrast izbitor în zonele luminoase, păstrând în acelaşi timp intensitatea culorilor, fără a copleşi porţiunile mai deschise. Surprindeţi frumuseţea austeră a Arcticii, unde culorile vii dansează pe o pânză de alb pur, glacial.

ÎNAINTE

DUPĂ

PELERINUL

Cufundaţi-vă imaginile în profunzimea spirituală a Tibetului cu presetarea „Pilgrim” (Pelerinul). Concepută pentru a îmbogăţi culorile şi a oglindi nuanţele luminoase ale steguleţelor cu rugăciuni, locuinţelor antice şi pădurilor tropicale luxuriante, această presetare dezvăluie detalii ascunse în fotografii mai întunecate, cu luminozitate crescută cu măiestrie în zonele negre. Descoperiţi paleta vie a Tibetului, transformând imaginile în cronici detaliate şi pline de culoare ale pământului mistic.

ÎNAINTE

DUPĂ

Canon Ambassador Martin Bissig.

AMBASADOR CANON

Martin Bissig

Aflaţi mai multe despre cariera lui Martin şi ce se află în geanta lui de echipamente Canon.