Hero Image
Blank-Rect Image

Speedlite EL-100

Modalitatea simplă de a adăuga lumină fotografiilor, cu un cap pentru bliţ indirect/pivotant pentru iluminat versatil şi creativ cu rezultate naturale în interior.

Realizarea fotografiilor cu bliţ cu aspect deosebit este mai uşoară ca niciodată

Creaţi un aspect şi o senzaţie naturale prin reflectarea bliţului de pe pereţi şi tavane sau declanşarea de la distanţă a bliţului Speedlite EL-100. Modul automat simplu are grijă de aspectele tehnice pentru a putea utiliza uşor bliţul şi a obţine fotografii mai bune ale evenimentelor, prietenilor şi familiei.

Aflaţi mai multe

Canon Speedlite EL-100

Fotografierea cu bliţ este mai uşoară

Adăugaţi cu uşurinţă lumină fotografiilor de interior şi exterior cu Speedlite EL-100, care oferă mai multă putere decât un bliţ încorporat şi un selector simplu de mod pentru a-l face uşor de configurat şi utilizat. Capacitatea de bliţ indirect orizontal/vertical oferă rezultate mai luminoase şi în acelaşi timp măgulitoare în interior şi vă permite să folosiţi creativ lumina.

Canon Speedlite EL-100 mode dial in use

Dezvoltaţi-vă creativitatea

Când sunteţi pregătit să experimentaţi cu iluminarea, modelul Speedlite EL-100 dispune de câteva caracteristici excelente pe care le puteţi încerca. Cum ar fi bliţul stroboscopic pentru fotografierea unui subiect în serie rapidă şi modul de sincronizare cu a doua cortină pentru a accentua senzaţia de viteză, ambele excelente pentru surprinderea subiecţilor în mişcare.

Compact şi puternic

Alimentat cu baterii AA şi cântărind doar 190 g, modelul Speedlite EL-100 este suficient de compact şi uşor pentru a fi luat la evenimente în familie şi pentru a obţine rezultate excelente. Oferind un număr director 26 şi un cap cu zoom manual, poate fi reglat pentru o distribuţie optimă a luminii.

Canon Speedlite EL-100 packed into a floral bag

Conexiune wireless pentru iluminat creativ

Pentru mai multe efecte de iluminare tridimensională, utilizaţi Speedlite EL-100 ca transmiţător optic wireless pentru a declanşa bliţurile la distanţă din locaţii diferite sau utilizaţi-l la distanţă ca receptor optic controlat de pe aparatele foto EOS compatibile.

Photo of little girl shot using the Canon Speedlite EL-100 wirelessly.

Canon îşi propune să obţină emisii nete zero de CO2 din activităţile sale comerciale până în 2050

Vom atinge acest obiectiv prin realizarea unei îmbunătăţiri medii de 3 % pe an a indicelui de îmbunătăţire a emisiilor de CO2 pe durata de viaţă a unui produs. În acest ritm, aceasta ar însemna o reducere de aproximativ 50 % faţă de nivelurile din 2008 până în anul 2030. Recunoaştem că această ţintă este în conformitate cu nivelul de reducere solicitat de Acordul de la Paris.

Vom continua să efectuăm evaluări ale obiectivelor dintr-o perspectivă pe termen lung, ca o modalitate de a verifica contribuţia noastră la realizarea unei societăţi cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Descoperiţi mai multe

Specificaţii

Mod automat

Pentru fotografiere uşoară cu bliţ

Număr director 26 (ISO 100, m)

Putere ridicată

Bliţ indirect

Reglare pe verticală şi orizontală

Transmiţător/receptor optic

Pentru bliţ la distanţă

Greutate

190 g

Vedeţi specificaţiile complete

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Conţinutul cutiei

Speedlite EL-100

Toc moale

Mini-suport

Manual de utilizare

S-ar putea să vă intereseze şi...