Hero Image
Blank-Rect Image

Speedlite EL-100

Modalitatea simplă de a adăuga lumină fotografiilor, cu un cap pentru bliţ indirect/pivotant pentru iluminat versatil şi creativ cu rezultate naturale în interior.

Realizarea fotografiilor cu bliţ cu aspect deosebit este mai uşoară ca niciodată

Creaţi un aspect şi o senzaţie naturale prin reflectarea bliţului de pe pereţi şi tavane sau declanşarea de la distanţă a bliţului Speedlite EL-100. Modul automat simplu are grijă de aspectele tehnice pentru a putea utiliza uşor bliţul şi a obţine fotografii mai bune ale evenimentelor, prietenilor şi familiei.

Aflaţi mai multe

Canon Speedlite EL-100

Fotografierea cu bliţ este mai uşoară

Adăugaţi cu uşurinţă lumină fotografiilor de interior şi exterior cu Speedlite EL-100, care oferă mai multă putere decât un bliţ încorporat şi un selector simplu de mod pentru a-l face uşor de configurat şi utilizat. Capacitatea de bliţ indirect orizontal/vertical oferă rezultate mai luminoase şi în acelaşi timp măgulitoare în interior şi vă permite să folosiţi creativ lumina.

Canon Speedlite EL-100 mode dial in use

Dezvoltaţi-vă creativitatea

Când sunteţi pregătit să experimentaţi cu iluminarea, modelul Speedlite EL-100 dispune de câteva caracteristici excelente pe care le puteţi încerca. Cum ar fi bliţul stroboscopic pentru fotografierea unui subiect în serie rapidă şi modul de sincronizare cu a doua cortină pentru a accentua senzaţia de viteză, ambele excelente pentru surprinderea subiecţilor în mişcare.

Decorative star and light trails shot using the Canon Speedlite EL-100

Compact şi puternic

Alimentat cu baterii AA şi cântărind doar 190 g, modelul Speedlite EL-100 este suficient de compact şi uşor pentru a fi luat la evenimente în familie şi pentru a obţine rezultate excelente. Oferind un număr director 26 şi un cap cu zoom manual, poate fi reglat pentru o distribuţie optimă a luminii.

Canon Speedlite EL-100 packed into a floral bag

Conexiune wireless pentru iluminat creativ

Pentru mai multe efecte de iluminare tridimensională, utilizaţi Speedlite EL-100 ca transmiţător optic wireless pentru a declanşa bliţurile la distanţă din locaţii diferite sau utilizaţi-l la distanţă ca receptor optic controlat de pe aparatele foto EOS compatibile.

Photo of little girl shot using the Canon Speedlite EL-100 wirelessly.

Specificaţii

Mod automat

Pentru fotografiere uşoară cu bliţ

Număr director 26 (ISO 100, m)

Putere ridicată

Bliţ indirect

Reglare pe verticală şi orizontală

Transmiţător/receptor optic

Pentru bliţ la distanţă

Greutate

190 g

Vedeţi specificaţiile complete

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Conţinutul cutiei

Speedlite EL-100

Toc moale

Mini-suport

Manual de utilizare

S-ar putea să vă intereseze şi...