Powershot G9 X Mark II

Canon PowerShot G9 X Mark II

Partenerul perfect pentru smartphone, acest aparat foto ultrasubţire şi conectat oferă creativitate facilă, imagini superbe şi nivelul dorit de control.

Vedeţi noul model

Galerie

Performanţă de buzunar - rezultate premium

Surprindeţi şi partajaţi fără efort fotografii şi filme în stil profesional utilizând acest aparat foto retro, ultrasubţire şi conectat, care este partenerul perfect pentru smartphone. Tehnologii puternice asigură creativitate comparabilă cu un DSLR, cu nivelul de control pe care îl doriţi.

Consultaţi specificaţiile complete

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Putere cu adevărat de buzunar

Un aparat foto extrem de rapid, cu adevărat de buzunar, cu senzor mare, DIGIC 7 şi stabilizare optică a imagini pentru rezultate superbe

Performanţă puternică într-un dispozitiv ultrasubţire

Puteţi crea fotografii încântător de clare şi filme stabile în orice situaţie cu aparatul foto PowerShot G9 X Mark II ultrasubţire, de nivel profesional, care vă oferă performanţă rapidă şi puternică la îndemână.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Calitate premium a imaginii în orice condiţii de lumină

Senzorul mare şi obiectivul f/2 – 4,9 permit intrarea unei cantităţi mari de lumină în aparatul foto pentru fotografii superbe în orice situaţie.

Control simplu

Creaţi cu cât de mult sau de puţin control doriţi. Puteţi lăsa aparatul să lucreze sau puteţi folosi o gamă de caracteristici profesionale pentru a vă duce fotografiile la noi niveluri artistice.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT
PowerShot G9 X Mark II Black Back

Filme şi imagini statice la aceeaşi calitate

Surprindeţi şi partajaţi cu uşurinţă filme Full HD superbe, stabile, chiar şi atunci când alergaţi şi exprimaţi-vă în moduri nelimitate, cu un control creativ complet.

Creativitate fără efort

Exploraţi-vă creativitatea cu o serie de caracteristici inteligente care uşurează capturarea cerului înstelat, a imaginilor unice şi videoclipurilor scurte cu rezultate în stil profesional.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Partajare inteligentă

Conectaţi cu uşurinţă un dispozitiv inteligent şi menţineţi o conexiune constantă* prin Bluetooth®**, astfel că puteţi declanşa de la distanţă, apoi vă puteţi partaja online creaţiile într-o clipă.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Încărcare prin USB

Încărcaţi aparatul foto PowerShot G9 X Mark II în timp ce lucraţi sau navigaţi pe internet cu încărcătoare de smartphone USB standard sau de la PC.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Canon îşi propune să obţină emisii nete zero de CO2 din activităţile sale comerciale până în 2050

Vom atinge acest obiectiv prin realizarea unei îmbunătăţiri medii de 3 % pe an a indicelui de îmbunătăţire a emisiilor de CO2 pe durata de viaţă a unui produs. În acest ritm, aceasta ar însemna o reducere de aproximativ 50 % faţă de nivelurile din 2008 până în anul 2030. Recunoaştem că această ţintă este în conformitate cu nivelul de reducere solicitat de Acordul de la Paris.

Vom continua să efectuăm evaluări ale obiectivelor dintr-o perspectivă pe termen lung, ca o modalitate de a verifica contribuţia noastră la realizarea unei societăţi cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Descoperiţi mai multe

PowerShot G9 X Mark II Black Front Flash Up

Specificaţii

1.0 type CMOS

Senzor CMOS de tip 1.0

Senzor de mari dimensiuni pentru rezultate premium

f/2 lens

Obiectiv f/2

Deschidere largă a diafragmei

7.5cm Touchscreen

Ecran tactil de 7,5 cm

Operare simplă prin intermediul ecranului tactil

Intelligent IS

IS inteligent

Imagini şi filme stabile în orice situaţie

DIGIC 7

DIGIC 7

Procesare DIGIC puternică

Fast continuous shooting

Focalizare automată rapidă

Focalizarea automată ultra rapidă şi înregistrare continuă în format RAW

Bluetooth

Bluetooth®

Conexiune constantă între aparatul foto şi dispozitivul inteligent

USB charging

Încărcare prin USB

Încărcare convenabilă prin cablu USB

Vedeţi specificaţiile complete

PowerShot G9-X Mark II Top lens Out
PowerShot G9 X Mark II BK WITB

Ce se află în cutie

Tot ce aveţi nevoie pentru a începe să vă exprimaţi creativitatea; adăugaţi doar un card de memorie şi o husă elegantă pentru aparatul foto

Cameră digitală PowerShot G9 X Mark II

Curea pentru mână WS-DC12

Acumulator NB-13L

Încărcător CB-2LHE

Cablu c.a.

Kit cu manualul de utilizare

Accesorii

Produse conexe

*Este necesar ca dispozitivul inteligent să fie echipat cu Bluetooth versiunea 4.0 (sau mai recentă). De asemenea, este necesar ca dispozitivele inteligente să utilizeze un sistem de operare iOS 8.4 (sau mai recent) sau Android 5.0 (sau mai recent)

**Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth® SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Inc. se face în condiţiile unei licenţe. Celelalte mărci sau nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi.