Canon Geantă de umăr MS10

Geantă de umăr MS10

Această geantă de umăr rezistentă şi elegantă combină discret utilul cu stilul pentru a vă transporta aparatul foto şi obiectivul în siguranţă, plus tableta, accesoriile şi obiectele personale, asigurând accesul uşor când sunteţi în mişcare.

Canon Messenger Bag MS10

Beneficii

  • Geantă de umăr Canon originală - elegantă şi discretă
  • Păstraţi accesoriile esenţiale ale aparatului foto în siguranţă şi la îndemână
  • Pereţii despărţitori flexibili interni vă permit să căraţi tot ce aveţi nevoie
  • Proiectată pentru a fi rezistentă şi durabilă
  • Comod de transportat, cu o curea de umăr ajustabilă

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Geantă de umăr MS10

Elegantă şi discretă


Această geantă de umăr oficială Canon are un design discret cu un finisaj gri modern, o siglă Canon discretă în relief, negru pe negru şi cu interior roşu Canon, plus un nivel înalt de calitate şi utilitate în care puteţi avea încredere.

Depozitare în siguranţă, acces uşor


Depozitaţi şi transportaţi în siguranţă echipamentul pentru aparatul foto datorită interiorului căptuşit, împărţit în compartimente cu acces prin fermoar la zona principală. Două închizători magnetice cu cataramă menţin geanta închisă în mod comod, dar permit accesul rapid şi uşor la echipament, astfel încât să nu rataţi nicio fotografie.

Perfectă pentru o sesiune de fotografiere de o zi întreagă


Luaţi tot ce aveţi nevoie pentru o sesiune de fotografiere de o zi întreagă mulţumită spaţiului pentru un aparat foto şi două obiective plus o tabletă. Un compartiment interior principal care se închide cu fermoar şi are pereţi despărţitori căptuşiţi şi ajustabili pentru a vă oferi spaţiu şi flexibilitate pentru echipamentul dumneavoastră. În plus, mai există şi buzunarele externe pentru obiecte personale şi accesoriile aparatului foto.

Rezistentă şi durabilă


Această geantă de stradă solidă, rezistentă şi impermeabilă este făcută din materiale de înaltă calitate, rezistente la uzură, care au fost testate îndelung şi prezintă un finisaj şi închizători rezistente.

Comod de transportat


O curea de umăr solidă şi rezistentă cu o cataramă ajustabilă cu uşurinţă asigură confort maxim la transportul genţii pline atunci când sunteţi în mişcare.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Geantă de umăr MS10, despre funcţiile şi capabilităţile sale.