Mod25_GALI

Perfect pentru videografie creativă

Filme cinematografice unice

Surprindeţi filme spectaculoase, cu o tentă cinematografică distinctă. Dual Pixel CMOS AF oferă urmărirea de precizie a subiectului şi, în combinaţie cu focalizarea automată la atingere şi tehnologia de focalizare STM, asigură tranziţii spectaculoase ale focalizării.
Vedeţi Dual Pixel CMOS AF în acţiune

EOS-M5
Steady_footage_everytime

Filmare stabilă, de fiecare dată

Realizaţi filmări stabile în orice situaţie, chiar şi atunci când folosiţi obiective fără un stabilizator de imagine, mulţumită stabilizării digitale încorporate pe 5 axe, îmbunătăţită suplimentar atunci când se folosesc obiective EF-M sau EF-S compatibile cu Dynamic IS.
Vedeţi în acţiune stabilizarea integrată pe 5 axe

Mod38_HP

Calitate incredibilă

Creaţi filme Full HD la 60 cps cu o profunzime şi o claritate uluitoare. Rata înaltă de cadre este excelentă pentru randarea fluentă a secvenţelor de acţiune şi oferă opţiuni excelente pentru redarea cu încetinitorul.

Preluaţi controlul creativ

Exploraţi-vă creativitatea cu control deplin asupra diafragmei, asupra timpului de expunere şi asupra sunetului, prin modul Film manual. Extindeţi-vă opţiunile de înregistrare a sunetului prin conexiunea externă de intrare pentru microfon.

Mod39

Editarea este foarte simplă

Păstraţi detaliile delicate evidenţiate cu ajutorul funcţiei de prioritate a tonurilor luminoase. Utilizaţi la maximum stilurile foto Canon, care pot maximiza latitudinea de editare şi permit coroborarea senzaţiei filmului cu EOS şi dispozitivele Cinema EOS.

EC394

Mai multe beneficii EOS M5

EOS M5

EOS M5

Aparatul foto mirrorless vârf de gamă de la Canon, care oferă calitate şi viteză DSLR fără compromisuri, pentru entuziaşti.

Citiţi mai multe