Hero Image Embrace EOS

Bucuraţi-vă de flexibilitatea creativă a sistemului EOS

Experienţă autentică EOS

Bucuraţi-vă de o manipulare EOS autentică cu vizorul central electronic mare şi comenzi care permit o personalizare amplă, pentru o operare instinctivă a aparatului.

EC394_EVF_WH

Vizor electronic

Încadraţi fotografia cu încredere şi vedeţi cele mai mici detalii până în marginile cadrului, mulţumită elementelor optice de precizie ale vizorului electronic OLED mare, de înaltă rezoluţie (aproximativ 2,36 milioane de puncte). O rată de reîmprospătare ultrarapidă (120 cps) şi întârzierile minime asigură un timp de reacţie şi un grad de utilitate maxime atunci când urmăriţi secvenţe de acţiune rapide.

Mod08_Optoin3_Oli

Fotografiere simplă din unghiuri creative

Exploraţi unghiuri de fotografiere creative şi bucuraţi-vă de un control tactil intuitiv, folosind un ecran tactil înclinabil mare de tip 3,2 (1,62 milioane de puncte RGB).

creative angles
Point Switching

Comutare eficientă a punctelor de focalizare automată

Comutaţi punctele de focalizare automată atingând o zonă desemnată de pe ecran, chiar şi în cursul fotografierii prin vizorul electronic

Vizionaţi clipul video

Exploraţi lumea obiectivelor interschimbabile

Bucuraţi-vă de flexibilitate creativă cu gama compactă de obiective EF-M sau utilizaţi cele peste 80 de obiective din sistemul de obiective EF prin adaptorul de montare EF-EOS M.

Explore-a-world-of-interchangeable-lenses

Conceput pentru comoditate şi confort

Fotografiaţi şi transportaţi aparatul foto cu uşurinţă datorită formei rafinate şi construcţiei rezistente, foarte uşoare.

Designed for ease and comfort

Mai multe beneficii EOS M5

EOS M5

EOS M5

Aparatul foto mirrorless vârf de gamă de la Canon, care oferă calitate şi viteză DSLR fără compromisuri, pentru entuziaşti.

Citiţi mai multe