bridge camera photography

Aparate foto Bridge

Fotografiaţi totul, de la peisaje ultra-grandangulare la fotografii cu teleobiectivul în condiţii extreme din natura sălbatică, cu o claritate superbă.

Surprindeţi toate detaliile cu zoom puternic

Bazaţi-vă pe cele mai bune performanţe, indiferent că fotografiaţi la zoom minim sau maxim, cu unele dintre cele mai mici şi puternice obiective cu zoom optic disponibile. Sistemul IS inteligent garantează rezultate optime, indiferent dacă fotografiaţi în lumină slabă sau în mişcare.

powerful bridge camera zoom

Detalii uimitoare, libertate creativă: aflaţi despre gama Canon 4K

Aflaţi mai multe

powerful zoom lenses

Urmăriţi subiectul în timpul zoomului

Natura sălbatică şi vedetele din sport sunt în permanenţă în mişcare, dar, datorită funcţiei Asistenţă la încadrarea cu zoom, puteţi să urmăriţi constant subiectul. Prin apăsarea unui buton, aparatul foto micşorează rapid, astfel încât să puteţi găsi din nou subiectul, şi revine la setarea de zoom iniţială când eliberaţi butonul.

Vizionaţi clipul video

Preluaţi controlul cu încredere

Exploraţi-vă entuziasmul faţă de fotografie alegându-vă propriile setări pentru parametri precum diafragma, timpul de expunere, nivelul de alb şi ISO. Folosiţi caracteristici de filmare avansate pentru a prelua controlul atunci când filmaţi.

zoom framing assist

Fotografiaţi confortabil pentru mai mult timp

Fotografierea cu un zoom optic ridicat necesită un plus de stabilitate. De aceea, am combinat cercetările extinse şi cunoştinţele Canon privind aparatele foto DSLR EOS pentru a crea mânere ergonomice, care vă ajută să fotografiaţi confortabil şi pentru mai mult timp.

high optical zoom

Partajaţi cu uşurinţă şi fotografiaţi de la distanţă prin Wi-Fi

Partajaţi-vă creaţiile folosind Wi-Fi cu Dynamic NFC, care permite conectarea şi partajarea cu dispozitive inteligente compatibile printr-o singură atingere. Surprindeţi imagini cu natură sălbatică sau selfie-uri frumoase folosind funcţia de fotografiere wireless la distanţă prin aplicaţia Canon Camera Connect.

shooting with wi fi
canon camera accessories

Extindeţi-vă creativitatea

Împingeţi-vă creativitatea mai departe cu o gamă largă de accesorii opţionale, inclusiv un vizor electronic de înaltă rezoluţie şi bliţuri EOS Speedlite.

Bucuraţi-vă de libertatea de a călători fără mult bagaj

Ar trebui să căraţi toate acele obiective cu un DSLR pentru a vă bucura de acelaşi interval de zoom pe care-l obţineţi cu un aparat foto bridge compact de la Canon.

light travel camera

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

Înscrieţi-vă acum

Nu toate funcţiile sunt incluse pentru toate aparatele foto.