SERVICII DE IMPRIMARE GESTIONATE

Abordarea noastră privind MPS

Fiecare organizaţie este diferită. De aceea, ca parte a serviciilor de imprimare gestionate Canon, alocăm timpul necesar pentru a vă cunoaşte afacerea şi cerinţele IT, pentru a crea un serviciu adaptat exact nevoilor dvs.
SOLICITAŢI INFORMAŢII
alt text

Abordarea noastră privind MPS

Prezentare generală a abordării MPS

Cu serviciile Canon de imprimare gestionate (MPS), utilizăm expertiza noastră în domeniu pentru a ne asigura că beneficiaţi în cel mai scurt timp posibil de securitate sporită, procese de imprimare mai rapide, fluxuri de lucru mai eficiente, sustenabilitate şi cheltuieli mai mici, combinând metodologiile ITIL® şi PRINCE2® în fiecare etapă a procesului.
alt text
Canon Camera

Descoperiţi

Începem cu o examinare atentă a situaţiei dvs. curente şi realizăm o imagine completă asupra securităţii, sustenabilităţii şi oricăror ineficienţe în fluxurile de documente şi informaţii din organizaţia dvs.

Apoi, putem începe să identificăm domeniile cu pierderi inutile şi dificultăţile din procesele dvs. de imprimare şi de captură care ar putea fi îmbunătăţite.

Proiectare

Pe baza constatărilor evidenţiate în faza de descoperire, proiectăm apoi o soluţie care vă va ajuta să îmbunătăţiţi eficienţa şi să vă dezvoltaţi strategia de transformare digitală – lăsându-vă libertatea de a vă concentra asupra activităţii dvs. de bază.

În timpul acestui proces, elaborăm o politică de optimizare pentru organizaţia dvs., susţinută de arhitectură bazată pe soluţii şi servicii cloud de ultimă generaţie, sigure şi sustenabile.

A group of professionals in a meeting
Canon Camera

Tranziţie şi implementare

După ce am proiectat o soluţie personalizată, folosim experienţa noastră îndelungată de management de proiect pentru a supraveghea implementarea şi introducerea acesteia în organizaţia dvs.

Bazându-ne pe experienţa noastră în managementul schimbării, colaborăm cu echipele dvs. de comunicare pentru a oferi o experienţă de tranziţie fără probleme şi o adoptare simplă de către utilizatori.

Asistenţă şi gestionare

În centrul ofertei noastre MPS se află serviciul de gestionare a flotei, prin care măsurăm producţia de imprimare şi scanare în raport cu indicatori cheie ai performanţei conveniţi, oferind mentenanţă şi asistenţă pentru a asigura disponibilitate ridicată şi pentru a menţine acordurile la nivel de serviciu încheiate. Pe lângă aceasta, oferim asistenţă eficientă şi eficace pentru clienţi, asistenţă IT şi alte servicii digitale pentru a menţine totul în stare perfectă de funcţionare.

Odată implementată, vom continua să vă gestionăm soluţia pe termen lung, pentru a ne asigura că totul funcţionează aşa cum ar trebui şi continuă să răspundă nevoilor dvs., acum şi pe viitor.

Canon Camera
Canon Camera

Verificare

Serviciile de imprimare gestionate Canon includ verificări periodice pentru a vă asigura că beneficiaţi de toate avantajele soluţiei şi că aceasta rămâne optimizată în timp, îndeplinind cerinţele în continuă evoluţie ale organizaţiei dvs. – nu numai în ceea ce priveşte performanţa, ci şi obiective paralele importante, precum securitatea şi sustenabilitatea.

Definim o guvernanţă clară a contractelor, astfel încât să puteţi urmări cu uşurinţă când, cum şi cu cine vom revizui starea contractului dvs. MPS. Şi, cel mai important, ca parte a acestui proces de verificare, vom evidenţia noi domenii posibile pentru dezvoltarea afacerii dvs., cum ar fi oportunităţile aduse de trecerea la transformarea digitală, lucrul hibrid, tehnologiile cloud şi mobile, pentru a vă ajuta să prosperaţi pe termen lung.

STUDIU DE CAZ

„Cu soluţia Canon MPS, am înregistrat economii aproximative de 35 % la costurile noastre generale de imprimare”

Jon Burnby
Director IT Services Europe, Fujitsu
Canon Camera

SERVICII

Servicii de imprimare gestionate

Creaţi o infrastructură securizată, sustenabilă şi optimizată de dispozitive cu serviciile şi soluţiile de imprimare gestionate de la Canon, oferite aşa cum aveţi nevoie: prin cloud, la sediu sau într-un mediu hibrid.

SERVICII

Servicii de transformare digitală

Impulsionaţi-vă transformarea digitală combinând într-un singur pachet serviciile noastre de imprimare gestionate la nivel de întreprindere cu soluţiile de colaborare la locul de muncă.

an image representing digital transformation
Workspace Collaboration Solutions

SOLUŢII

Soluţii de colaborare la locul de muncă

Transformaţi modul în care faceţi afaceri cu soluţii avansate de captură, de automatizare a fluxurilor de lucru cu documente şi de conectivitate la cloud care funcţionează împreună pentru a menţine un flux securizat de informaţii în organizaţia dvs.

Produse/soluţii conexe

Exploraţi mai multe soluţii Canon care completează serviciile noastre de imprimare gestionate

Exploraţi mai departe

Citiţi mai multe despre cum soluţiile şi serviciile Canon vă pot ajuta să vă adaptaţi la noua realitate hibridă a muncii.

 • Cloud Enablement in workspace Transformation

  Pregătiţi-vă pentru neprevăzut

  Idea de lucru „normal” s-a schimbat complet şi continuă să se modifice. Iată unde puteţi investi pentru a rămâne agili.

 • Cloudul este noua normalitate

  Făcând posibil noul spaţiu de lucru

  Citiţi cum tehnologiile cloud vor deveni fundamentale în asigurarea colaborării între echipe în spaţiile de lucru hibride, în schimbare, ale viitorului

 • O imagine cu un nor de hârtie din care cad documente pe suport de hârtie.

  Adaptarea la spaţiul de lucru al viitorului cu tehnologii cloud

  Descoperiţi spaţiul de lucru al viitorului valorificând avantajele tehnologiilor cloud pentru a susţine o colaborare sigură şi eficientă.

 • O imagine cu un tânăr care priveşte la laptop

  La ce să vă aşteptaţi în spaţiul de lucru al viitorului

  Descoperiţi tendinţele care au impact asupra spaţiului de lucru al viitorului şi obţineţi sfaturi despre cum să vă pregătiţi.

 • AVEŢI NEVOIE DE AJUTOR?

  Doriţi să aflaţi mai multe despre acest produs?