Canon Camera
Nou

Unitate de detectare

Unitate de detectare Canon imagePRESS C10010VP

Asiguraţi rezultate constante de la prima la ultima pagină, cu ajustarea automată a tonurilor de culoare şi registraţie faţă-verso înaintea şi în timpul imprimării.

Menţineţi consecvenţa culorii şi precizia registraţiei fără bătăi de cap

Unitatea de detectare reglează registraţia faţă-verso şi tonul de culoare înainte de a începe imprimarea şi monitorizează în timpul imprimării, ajustând în mod automat şi imediat – astfel încât să puteţi menţine consecvenţa în timpul imprimării, fără timpul şi costurile investite în calibrarea manuală continuă.

Calibrare automată înainte de imprimare

Cu un singur clic pe interfaţa cu utilizatorul a modelului C10010VP, unitatea de detectare completează ajustarea tonurilor de culoare şi registraţia faţă-verso, astfel încât să puteţi începe imprimarea în mai puţin de un minut.

Ajustare automată în timpul imprimării

Pentru a vă ajuta să profitaţi la maximum de produsul dvs. seria C10010VP, unitatea de detectare monitorizează şi ajustează setările în timpul imprimării pentru a menţine o calitate optimă a culorii şi registraţiei faţă-verso, fără a fi nevoie de intervenţia operatorului.

Sensing Video

Descoperiţi imprimarea rapidă şi de înaltă calitate

Unitatea de detectare vă ajută să îmbunătăţiţi productivitatea, deoarece calibrează automat calitatea culorii şi registraţia faţă-verso înainte de imprimare, iar apoi ajustează şi menţine aceste setări în timpul imprimării, astfel încât să puteţi asigura calitatea optimă a imprimării fără a petrece timp monitorizând imprimatele şi ajustând setările.
Aflaţi mai multe [pdf, 444 kb]

Produse şi soluţii conexe

 • Seria imagePRESS C10010VP

  Seria imagePRESS C10010VP este destinată mediilor de imprimare cu volume ridicate care doresc să obţină un volum şi mai mare, mai multe aplicaţii, o calitate superioară şi un profit mai mare.

 • Unitate de inspecţie

  Unitate de inspecţie imagePRESS C10010VP

  Menţineţi o calitate constantă, fără timpul şi costurile investite în verificările manuale. Unitatea de inspecţie monitorizează automat fiecare pagină imprimată pentru a evita probleme precum murdăria, distorsiunile şi dungile, având opţiunea de a înlătura şi reimprima automat paginile cu defecte.

 • Module de automatizare avansate

  Module de automatizare imagePRESS C10010VP

  Asiguraţi imprimate de înaltă calitate şi consecvente din punctul de vedere al culorii, cu sistemul automatizat de asigurare a calităţii – economisind astfel timpul şi costurile necesare inspecţiei şi ajustării manuale.

 • Doriţi să aflaţi mai multe despre acest produs?