MAKE IT '22

A fost o plăcere să îi întâmpinăm pe clienţii şi colegii noştri din EMEA la primul nostru eveniment live al anului. Au fost împărtăşite noi perspective, s-au stabilit legături şi putem afirma fără reţineri că a fost un succes răsunător.

Aţi ratat evenimentul live? O colecţie cu selecţii, inclusiv prezentări, demonstraţii şi sesiuni de inovare în afaceri, este acum disponibilă pentru vizionare pe site-ul nostru de evenimente B2B uşor de utilizat.

un bărbat care se uită la smartphone

O lume de experienţă pentru afacerea dumneavoastră de imprimare

Accesaţi conţinut care oferă inspiraţie şi informaţii comerciale valoroase de la experţi internaţionali. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă redresaţi şi să vă dezvoltaţi.

Sfaturi practice aproape de casă

Make It '22 îmbină prezentările incitante cu demonstraţii tehnologice live şi planuri şi sesiuni ţintite de dezvoltare a afacerilor pentru a vă ajuta să vă imaginaţi şi să atingeţi noi niveluri de succes.

un grup de oameni într-o şedinţă

Doriţi să găsiţi inspiraţie şi să descoperiţi modalităţi de a vă dezvolta afacerea?

Puneţi-vă la curent cu cele mai recente tehnologii Canon. Înregistraţi-vă şi conectaţi-vă la platforma evenimentului nostru hibrid pentru a obţine acces imediat la o serie de informaţii utile şi conţinut video, acoperind totul, de la leadership de opinie în ceea ce priveşte dezvoltarea afacerii şi viitorul industriei de imprimare la demonstraţii tehnologice interesante şi prezentări de la Canon EMEA.

imagePRESS V1000

Exploraţi cel mai recent model imagePRESS: o presă digitală color profesională pentru mediile de imprimare de volum mediu, echipată cu funcţionalitate robustă şi tehnologie inovatoare.
AFLAŢI MAI MULTE
imagePRESS V1000, model de bază

Produse şi soluţii conexe

 • Arizona 135 GT
  Pătrundeţi într-o lume de noi posibilităţi de imprimare cu gama noastră Arizona: imprimare industrială şi specializată pentru aplicaţii dincolo de piaţa de grafică pentru afişaje.
 • doi angajaţi care lucrează împreună

  Software de automatizare a procesării documentelor

  Exploraţi soluţiile noastre concepute pentru a transforma modul în care produceţi şi gestionaţi comunicările cu clienţii şi documentaţia de importanţă critică pentru activitate bazată pe date, pe mai multe canale de ieşire.
 • imagePROGRAF PRO-4100S
  Exploraţi portofoliul în creştere imagePROGRAF de imprimante de format mare, care oferă calitate şi productivitate excepţionale cu caracteristici uşor de utilizat pentru a se potrivi oricărui mediu de lucru.
 • varioPRINT 140
  Descoperiţi gama noastră de prese de producţie cu toner pentru aplicaţii alb-negru, de la puternicul TITAN la soluţii de nivel mediu şi de bază care se potrivesc nevoilor dvs.
 • AVEŢI NEVOIE DE AJUTOR?

  Doriţi să discutaţi cu un reprezentant Canon?