Canon Camera

Make It – o nouă experienţă virtuală de la Canon

Evenimentul nostru Make It s-a încheiat acum, dar vă puteţi înregistra totuşi pe o perioadă limitată pentru a accesa tot conţinutul la cerere.

Dacă v-aţi înregistrat deja, vă rugăm să vă conectaţi direct.

Digital transformation

O lume de experienţă pentru
afacerea dvs. de imprimare

Accesaţi conţinut care oferă inspiraţie şi informaţii comerciale valoroase de la experţi internaţionali. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă redresaţi şi să vă dezvoltaţi.

Sfaturi practice aproape de casă

Aflaţi ce au de spus profesioniştii în domeniul imprimării şi echipele de dezvoltare a afacerilor din ţara dvs. Împărtăşiţi idei şi transformaţi-vă planurile de redresare în realitate.

Fujitsu optimises print

Navigaţi cu uşurinţă…

Vă putem ajuta să obţineţi ce aveţi nevoie:

O mare varietate de conţinut

 • Canon Showrooms

  Demonstraţii live de produse

  Vedeţi cele mai recente tehnologii Canon în acţiune – de la seriile imagePRESS şi varioPRINT la portofoliul imagePROGRAF de format mare şi gama noastră completă de soluţii pentru fluxuri de lucru.

 • Îndrumare de la experţi

  Aflaţi sfaturi de afaceri din lumea reală de la echipa Programului Canon Ascent. Accesaţi apoi materiale detaliate de asistenţă pentru a vă pune ideile în practică.

 • Discursuri inaugurale pline de inspiraţie

  Obţineţi informaţii fascinante de la lideri de afaceri cu experienţă şi în alte domenii decât imprimarea pentru a vă ghida şi motiva.

 • Discuţii antrenante

  Profitaţi de cunoştinţele şi viziunea echipei Canon Leadership şi experţilor independenţi pentru a vă stimula gândirea.

 • Demonstraţii de produse şi noutăţi

  Vedeţi cele mai recente soluţii digitale de imprimare şi aflaţi cum vă pot ajuta inovaţiile noastre să avansaţi.

 • Canon Camera

  Seria Canon imagePRESS

  Faceţi cunoştinţă cu gama noastră de prese de toner – seria de înaltă performanţă C10010VP, seria multifuncţională C910 şi seria creativă C170. Şi învăţaţi cum să îmbunătăţiţi productivitatea şi calitatea cu cele mai recente soluţii de fluxuri de lucru şi automatizare.

 • Canon Camera

  Imprimante de format mare Canon imagePROGRAF

  Exploraţi portofoliul în creştere imagePROGRAF de imprimante de format mare, care oferă calitate şi productivitate excepţionale cu caracteristici uşor de utilizat pentru a se potrivi oricărui mediu de lucru.

 • Canon Camera

  Prese cu coli tăiate monocrom Canon

  Descoperiţi gama noastră de prese de producţie cu toner pentru aplicaţii alb-negru, de la puternicul TITAN la soluţii de nivel mediu şi de bază care se potrivesc nevoilor dvs.

 • Exploraţi mai departe

 • Canon Insight Report 2020

  Raport informativ

  Cele mai recente cercetări ale noastre vă informează despre schimbările pe care le-au experimentat comercianţii, ce preţuiesc cel mai mult cu privire la imprimare şi la ce se aşteaptă de la furnizorii lor de servicii de imprimare. Este o perspectivă vitală pentru fiecare afacere de imprimare.

 • Pentru a accesa conţinutul la cerere Make It: