MAKE IT '22

A fost o plăcere să îi întâmpinăm pe clienţii şi colegii noştri din EMEA la primul nostru eveniment live al anului. Au fost împărtăşite noi perspective, s-au stabilit legături şi putem afirma fără reţineri că a fost un succes răsunător.

Aţi ratat evenimentul live? O colecţie cu selecţii, inclusiv prezentări, demonstraţii şi sesiuni de inovare în afaceri, este acum disponibilă pentru vizionare pe site-ul nostru de evenimente B2B uşor de utilizat.

 • EVENIMENT

  Make It '22

  Primul nostru eveniment live, în persoană, din 2019 încoace. Cu prezentări incitante şi planuri ţintite de dezvoltare a afacerilor, am împărtăşit perspective noi privind imprimarea de producţie şi modul în care puteţi adăuga mai multă valoare pentru clienţii dumneavoastră într-o lume care s-a schimbat.

 • EVENIMENT

  Make It 2021

  O experienţă digitală şi un festival – şi evenimentul online numărul unu pentru industria de imprimare. Am reunit o gamă incitantă de demonstraţii live de produse, îndrumare de la experţi din întreaga lume şi prezentări pline de inspiraţie într-o perioadă în care companiile încercau să se adapteze la „noua normalitate”.

un bărbat care se uită la smartphone

O lume de experienţă pentru afacerea dumneavoastră de imprimare

Accesaţi conţinut care oferă inspiraţie şi informaţii comerciale valoroase de la experţi internaţionali. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă redresaţi şi să vă dezvoltaţi.

Sfaturi practice aproape de casă

Make It '22 îmbină prezentările incitante cu demonstraţii tehnologice live şi planuri şi sesiuni ţintite de dezvoltare a afacerilor pentru a vă ajuta să vă imaginaţi şi să atingeţi noi niveluri de succes.

un grup de oameni într-o şedinţă

Doriţi să găsiţi inspiraţie şi să descoperiţi modalităţi de a vă dezvolta afacerea?

Puneţi-vă la curent cu cele mai recente tehnologii Canon. Înregistraţi-vă şi conectaţi-vă la platforma evenimentului nostru hibrid pentru a obţine acces imediat la o serie de informaţii utile şi conţinut video, acoperind totul, de la leadership de opinie în ceea ce priveşte dezvoltarea afacerii şi viitorul industriei de imprimare la demonstraţii tehnologice interesante şi prezentări de la Canon EMEA.

 • Make It Grow

  Tranziţia de la modul de supravieţuire la valorificarea oportunităţilor actuale şi viitoare pentru a prospera.

 • Make It Count

  Cel mai recent raport de cercetare al nostru a subliniat importanţa demonstrării rentabilităţii investiţiei în imprimarea digitală pentru clienţii potenţiali şi existenţi, în termeni comerciali clari, legaţi de obiectivele de afaceri.

 • Make It Seamless

  Automatizare inteligentă şi scalabilă, care valorifică la maximum investiţiile actuale şi viitoare în tehnologia de pre-press, de imprimare şi finisare, ajutându-vă totodată echipa să îşi folosească întregul potenţial în materie de creativitate şi productivitate.

imagePRESS V1000

Exploraţi cel mai recent model imagePRESS: o presă digitală color profesională pentru mediile de imprimare de volum mediu, echipată cu funcţionalitate robustă şi tehnologie inovatoare.
AFLAŢI MAI MULTE
imagePRESS V1000, model de bază

Produse şi soluţii conexe

 • Arizona 135 GT
  Pătrundeţi într-o lume de noi posibilităţi de imprimare cu gama noastră Arizona: imprimare industrială şi specializată pentru aplicaţii dincolo de piaţa de grafică pentru afişaje.
 • doi angajaţi care lucrează împreună

  Software de automatizare a procesării documentelor

  Exploraţi soluţiile noastre concepute pentru a transforma modul în care produceţi şi gestionaţi comunicările cu clienţii şi documentaţia de importanţă critică pentru activitate bazată pe date, pe mai multe canale de ieşire.
 • imagePROGRAF PRO-4100S

  Imprimante de format mare Canon imagePROGRAF

  Exploraţi portofoliul în creştere imagePROGRAF de imprimante de format mare, care oferă calitate şi productivitate excepţionale cu caracteristici uşor de utilizat pentru a se potrivi oricărui mediu de lucru.
 • varioPRINT 140
  Descoperiţi gama noastră de prese de producţie cu toner pentru aplicaţii alb-negru, de la puternicul TITAN la soluţii de nivel mediu şi de bază care se potrivesc nevoilor dvs.
 • AVEŢI NEVOIE DE AJUTOR?

  Doriţi să discutaţi cu un reprezentant Canon?