eos6d

Ce tip de dispozitiv video este cel mai potrivit pentru filmele dvs.?

Descoperiţi dispozitivul de înregistrare video care exprimă cel mai bine pasiunea dvs. pentru povestiri creative.

Calitate şi opţiuni multiple

Puteţi captura filme de o calitate excepţională folosind camere foto şi video Canon. Explorăm avantajele cheie ale diferitelor opţiuni pentru a putea alege dispozitivul ideal pentru dvs.

eos 80d

LEGRIA

Dispozitive multifuncţionale dedicate filmării pentru familii sau experţi.

legria hf g40 right side

Concepute pentru realizarea de filme

Camerele video compacte LEGRIA oferă o soluţie completă pentru familii sau experţi. Sunt concepute special pentru a înregistra filme şi includ caracteristici precum mânere confortabile, stabilizarea imaginii pentru rezultate uniforme, ecrane Vari-Angle şi microfoane încorporate de înaltă calitate.

lifestyle mike boyd

Durată de înregistrare mare

Cât timp trebuie să înregistraţi? Gama LEGRIA oferă durate extinse de înregistrare şi este cea mai bună alegere pentru capturarea evenimentelor sportive, spectacolelor, concertelor etc. Gamele noastre EOS, IXUS şi PowerShot sunt ideale pentru filmare creativă în sesiuni scurte.

lifestyle-mike-boyd-dual-pixel-cmos

DSLR şi Mirrorless

Camerele cu obiective interschimbabile EOS care oferă cel mai ridicat control creativ.

eos 80d

Control creativ

Vă puteţi bucura de un control sporit asupra aspectului filmelor dvs. folosind EOS DSLR sau una dintre camerele noastre mirrorless extrem de portabile, graţie unei game largi de obiective interschimbabile şi senzorilor mari APS-C sau Full Frame. Alegeţi obiectivul potrivit pentru a optimiza superb adâncimea redusă a câmpului, în mod cinematografic.

m6 lifestyle

Fotografii de cea mai înaltă calitate

Camerele EOS oferă imagini de calitate superioară, indiferent dacă fotografiaţi sau filmaţi. Tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi dimensiunea corpului camerei care vi se potriveşte cel mai bine: EOS mirrorless care este extrem de portabilă sau DSLR EOS de dimensiuni normale cu manipulare confortabilă.

eos 80d tech

PowerShot şi IXUS

Obiectiv cu zoom fix compactă, uşor de transportat oriunde aţi merge.

powershot g7 x mark ii frt

Caracteristici uimitoare pentru filme şi fotografii

Camerele compacte PowerShot SX şi IXUS de la Canon sunt uşor de folosit, fiind concepute pentru a încăpea în geantă sau buzunar, de aceea sunt ideale pentru filmări în mişcare. În plus, numeroasele caracteristici ideale pentru fotografii, precum zoomul ridicat, sunt adecvate şi pentru filme.

powershot g3 x sample

Putere portabilă pentru vloguri

Camerele noastre de buzunar din seria PowerShot G cu senzori de tip 1.0 sau mai mari vă permit să filmaţi la calitate premium cu adâncime redusă a câmpului. PowerShot G7 X Mark II include şi un ecran rabatabil pentru înregistrare uşoară din diferite unghiuri, fiind o opţiune ideală pentru vloggeri.

powershot g7 x mark 2 lifestyle munich

Încă aveţi nevoie de ajutor?

Aflaţi mai multe despre camerele video din seria LEGRIA HF-G şi despre diferenţa dintre filmele înregistrate la 4K sau HD.