Canon imageFORMULA DR-C225W

imageFORMULA DR-C225W

Funcţia Wi-Fi încorporată a modelului DR-C225W permite scanarea wireless de pe dispozitivul mobil, tabletă sau PC. Ideală pentru partajare între utilizatorii din birou, captarea documentelor la punctele de vânzare ale clienţilor şi scanarea la domiciliu.

DR-C225W

Beneficii

 • Aspect ultracompact, cu un circuit vertical unic, în forma literei J
 • Scanare Wi-Fi de mare viteză, de până la 50 ipm
 • Pachet de software complet pentru toate necesităţile de scanare
 • Funcţii de procesare avansată a imaginii
 • Scanare simplă şi uşoară datorită funcţiilor intuitive

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA DR-C225W

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA DR-C225W, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

icon

Viteză de scanare A4 (o faţă)

Automatic document feeder

Alimentator automat de documente

Scanning speed A4 (single sided)

Volum zilnic de scanare

Double-sided scanning

Scanare faţă-verso

USB connection

Conexiune USB

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Tilting control panel

Scanare uşoară, intuitivă

eCOPY

Creare şi editare fişiere PDF

icon

Alimentator automat de documente

 • Scaner

 • Documentaţie

 • Disc de instalare

 • Disc eCopy PDF Pro

 • Cablu USB

 • Adaptor CA

 • Cablu de alimentare

DR-C225W Video

Software inclus

Aflaţi mai multe despre software-ul inclus alături de acest scaner.

Aplicaţii Canon

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Cu ajutorul interfeţei CaptureOnTouch puteţi scana uşor documente pe suport de hârtie în arhive digitale şi le puteţi salva sau le puteţi trimite către mai multe destinaţii, inclusiv către servicii cloud. Creaţi fişiere PDF cu posibilitate de căutare folosind tehnologia OCR încorporată.

Compatibilitate: Windows, Mac

CaptureOnTouch Pro

Acest scanner dispune de CaptureOnTouch Pro, software-ul de scanare de calitate profesională şi uşor de utilizat de la Canon. Capturaţi şi clasificaţi scanări pe loturi fără efort, integraţi scanerul Canon în fluxurile de lucru profesionale şi de documente şi creşteţi productivitatea.

Compatibilitate: Windows

Aflaţi mai multe >

CaptureOnTouch Pro

Aplicaţie pentru scanare mobilă

COT Mobile

CaptureOnTouch Mobile

CaptureOnTouch Mobile este o aplicaţie gratuită şi uşor de utilizat care vă permite să scanaţi de pe scanerele Canon imageFORMULA selectate direct către dispozitive mobile printr-o reţea Wi-Fi.

 • Economisiţi timp cu ajutorul funcţiei de scanare faţă-verso a documentelor dintr-o singură trecere
 • Creaţi scanări profesionale cu detectarea automată a formatului documentului, corectarea alinierii şi eliminarea paginilor goale
 • Disponibilă pentru platforma Android şi pentru iPhone şi iPad
Descărcaţi din App Store
Descărcaţi din Google Play

Aplicaţii de la alţi dezvoltatori de software

eCOPY

O aplicaţie puternică uşor de folosit pentru vizualizare, creare, editare şi conversie de fişiere PDF. eCopy oferă funcţii complete de marcare, adnotare şi editare, inclusiv de creare a formularelor cu recunoaşterea automată a câmpurilor. Este inclusă şi o suită completă de instrumente de securitate şi semnătură.
Compatibilitate: Windows

Paperport

Duceţi gestionarea documentelor la următorul nivel cu software-ul incredibil de puternic şi totuşi atât de uşor de utilizat, care vă ajută să obţineţi ce este mai bun de la scanerul Canon. Scanaţi, organizaţi, căutaţi şi partajaţi documente pentru a elimina aglomerarea de documente şi să organizaţi în mod eficient biroul de acasă.
Compatibilitate: Windows

OmniPage

Având tehnologia OCR integrată, OmniPage transformă documentele scanate cu scanerul Canon în conţinut uşor editabil. Puteţi converti documente pe hârtie în fişiere digitale editabile păstrând aceeaşi dispunere ca documentul original, alături de coloane, culori, imagini şi grafice.
Compatibilitate: Windows

Presto BizCard

Nu pierdeţi niciodată legătura cu datele de contact datorită lui Presto! Software BizCard pentru scaner. Vă ajută să convertiţi rapid şi uşor informaţiile de contact vitale de pe cărţile de vizită într-o bază de date digitală editabilă şi cu funcţie de căutare care poate fi gestionată şi sincronizată cu uşurinţă.
Compatibilitate: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager este un instrument puternic care oferă o gestionare eficientă a documentelor pentru utilizatorii Mac. Dispune de tehnologie încorporată pentru recunoaşterea de text simplu (OCR) şi vă permite să memoraţi, editaţi, organizaţi şi partajaţi documentele digitale scanate. Procesarea profesională a fişierelor este combinată cu o interfaţă simplă cu utilizatorul.
Compatibilitate: Mac

Kituri de dezvoltare software

BSDP

Programul nostru de dezvoltare de soluţii pentru afaceri (BSDP) este conceput să vă ofere acces la o serie de informaţii tehnice menite să ajute la dezvoltarea aplicaţiilor dedicate gamei noastre de produse. Pentru mai multe informaţii despre SDK, accesaţi pagina web Programul Canon pentru dezvoltatori.