Metodologia calculatorului costului total de deţinere

Aflaţi cum calculăm costul total de deţinere pentru imprimanta dvs. Canon.

Calculator TCO

Costul total de proprietate (TCO) se bazează pe costul inițial de achiziție a hardware-ului plus costurile de cerneală sau toner pe o perioadă fixă (a se vedea mai jos pentru condiții). Vă rugăm să rețineți că costurile variabile suplimentare pot influența costul total de proprietate, inclusiv, dar fără a se limita la alte consumabile, pachete de cerneală și toner, pachete de cerneală și toner cu randament ridicat, service, consum de energie și piese de schimb.

Costul total de proprietate (TCO) se bazează pe următorul calcul: [Volumul mediu de imprimare color CPP x color - minus paginile de cerneală/ toner grupate] plus [Media mono CPP x mono print volume - minus infiltled ink/ toner pages] plus [cost of hardware] plus [cost of maintenance cartuse for MAXIFY GX only].

Modelele de comparare a costurilor totale de proprietate (TCO) includ top 10 cele mai bine vândute imprimante laser color și top 10 cele mai bine vândute imprimante cu jet de cerneală, conform IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 – T3 2020). Prețul mediu de vânzare (ASP) al imprimantelor în EUR (€) a fost obținut de la IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data T1 2020 – T3 2020) și prețul consumabilelor de pe site-urile oficiale ale producătorului la 2 februarie 2021.

Canon MAXIFY GX7000 și Canon MAXIFY GX6000 serie hardware și consumabile au fost incluse și în unic scop de acest Calculator TCO folosind prețul de vânzare cu amănuntul recomandat ("RRP"), care include TVA.

TVA este inclusă, dar rețineți că taxele de livrare nu sunt incluse în calculele de stabilire a prețurilor. Prețurile se pot modifica din cauza condițiilor de piață.

Concursul de imprimare se bazează pe utilizarea setărilor implicite utilizate atât pe imprimantele Canon, cât și pe imprimantele concurenților. Acest lucru este în concordanță cu condițiile de testare utilizate în testul de randament ISO/IEC pentru categoria relevantă.

Costul pe pagină a fost calculat pe baza prețului de vânzare al consumabilelor, astfel este menționat pe site-urile web ale producătorilor, împărțit la randamentul publicat al producătorilor, dezvăluit oficial în informațiile disponibile publicului. Costul pe pagină se bazează pe simularea de imprimare a modelelor de testare furnizate în ISO/IEC24712 pentru imprimantele cu jet de cerneală și ISO/IEC 19798 pentru imprimanta laser color.

Toate specificațiile și datele de performanță ale producătorilor au fost colectate din informațiile disponibile publicului, inclusiv, dar fără a se limita la, broșurile și site-urile web proprii ale producătorilor. Canon și concurenții toner și randamentele de cerneală sunt luate de la producătorii publicate caietul de sarcini.

În scopul comparării echitabile și al raportării exacte a datelor, datele privind randamentul consumabilelor au fost preluate de la cele mai înalte consumabile standard de toner sau de randament de cerneală disponibile la momentul publicării, care a fost determinată în conformitate cu standardele ISO. Comparația exclude pachetele combo, XL și multipacks. Aceste date sunt disponibile publicului.