Imprimante pentru acasă

PIXMA TS205

Specificaţii

Funcţii
Imprimare
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specificaţii

 • Notification Image

  Cartuş FINE

 • Notification Image

  Alimentare posterioară cu hârtie

 • Notification Image

  Imprimare fără margini

 • Notification Image

  Cartuşe de cerneală XL

 • Notification Image

  Funcţie de pornire automată

 • Notification Image

  Modul silenţios

 • Notification Image

  My Image Garden

Specificaţii în detaliu

Caracteristici generale

Specificaţii imprimantă

Cartuşe şi capacităţi

Hârtie acceptată

Interfaţă

Conectivitate

Software

Specificaţii fizice

Toate specificaţiile pot suferi modificări fără notificare prealabilă.

Viteza de imprimare poate varia în funcţie de configuraţia sistemului, interfaţă, software, complexitatea documentului, modul de imprimare, acoperirea paginii, tipul de hârtie utilizat etc.

Randamentul cartuşului poate varia în funcţie de textele/fotografiile imprimate, software-ul de aplicaţii utilizat, modul de imprimare şi tipul de hârtie utilizat. Pentru informaţii despre acoperirea unui cartuş, consultaţi www.canon-europe.com/ink/yield

Toate denumirile de mărci şi produse reprezintă mărci comerciale ale companiilor respective.

Microsoft, Windows şi sigla Windows sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Microsoft Corporation în Statele Unite şi/sau în alte ţări.

 1. Picăturile de cerneală pot fi dispuse la o distanţă minimă de 1/4800 in.
 2. Viteza de imprimare a documentelor A4 pe hârtie simplă este măsurată pe baza mediei ESAT în testul categoriei de birou conform standardului ISO/IEC 24734.
 3. Viteza de imprimare a documentelor A4 pe hârtie simplă este măsurată pe baza mediei ESAT în testul categoriei de birou conform standardului ISO/IEC 24734.
 4. Viteza de imprimare a fotografiilor se bazează pe setarea implicită a driverului, utilizând standardul ISO/JIS-SCID N2 pe hârtie fotografică lucioasă superioară II de la Canon şi ţine cont de durata de procesare a datelor pe computerul gazdă.
 5. Capacitate de imprimare declarată în conformitate cu ISO/IEC 24711. Valori obţinute în urma imprimării continue.
 6. Capacitate de imprimare declarată în conformitate cu ISO/IEC 29102. Valori obţinute în urma imprimării continue.
 7. Full HD Movie Print este disponibil pentru fişierele video în format MOV şi MP4, create cu aparatele digitale şi cu camerele video Canon selectate. Necesită instalarea software-ului livrat cu camera video sau aparatul digital Canon pe care s-a înregistrat filmul. Fişierele MOV necesită: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versiunea 6.5 sau versiuni ulterioare), fişierele MP4 necesită: ImageBrowser EX (versiunea 1.0 sau versiuni ulterioare).
 8. Easy-WebPrint EX necesită Internet Explorer 8 sau versiuni ulterioare
 9. La imprimare model ISO/JIS-SCID N2 în format 10 x 15 cm pe hârtie Photo Paper Plus Glossy I, utilizând setările implicite.
 10. La copiere ISO/JIS-SCID N2 (imprimat de o imprimantă cu jet de cerneală) pe hârtie simplă A4, utilizând setările implicite.