Canon PIXMA iP2850

PIXMA iP2850

Această imprimantă compactă asigură o imprimare de înaltă calitate, accesibilă, datorită tehnologiei Canon FINE şi cartuşelor de cerneală XL opţionale. Beneficiind de conectivitate USB, această imprimantă este o imprimantă perfectă de uz personal pentru biroul dvs.

PIXMA iP2850

Beneficii

  • Imprimantă compactă, elegantă şi accesibilă pentru acasă
  • Imprimări de înaltă calitate, cu tehnologia cartuşelor FINE
  • Viteze de imprimare a documentelor A4: 8,0 ipm monocrom/4,0 ipm color
  • Imprimaţi mai mult cu mai puţine costuri utilizând cartuşe XL opţionale
  • Funcţia de oprire automată opreşte imprimanta atunci când nu este utilizată

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA iP2850

Imprimantă accesibilă pentru acasă


O imprimantă accesibilă şi uşor de utilizat pentru a fi folosită în locuinţă, cu două cartuşe de cerneală, ideală pentru a imprima documente utilizate zi de zi şi fotografii ocazionale. Conectivitatea USB simplă şi designul compact o fac să fie deosebit de adecvată pentru utilizare ca imprimantă de birou pentru uz personal.

Imprimări de calitate


Imprimaţi documente şi imagini de înaltă calitate, cu un nivel impresionant al detaliilor, datorită tehnologiei Canon FINE şi sistemului de cerneluri hibrid. Cartuşul color utilizează cerneluri pe bază de coloranţi, pentru imprimare în culori vii, în timp ce cartuşul negru conţine cerneală pe bază de pigmenţi, pentru text clar, uşor lizibil.

Reduceţi costurile cu cerneala


Imprimaţi mai mult cu mai puţine costuri. Cartuşele XL imprimă semnificativ mai multe pagini şi durează mai mult până la schimbarea cernelii – ceea ce este ideal dacă imprimaţi frecvent – şi oferă o economie de până la 30% pe pagină, comparativ cu cartuşele standard echivalente.

My Image Garden


My Image Garden vă ajută să vă organizaţi fotografiile şi să le imprimaţi mai uşor . Funcţiile avansata precum recunoaşterea feţei vă permit să căutaţi printre toate fotografiile de pe PC, chiar şi printre cele de mult uitate şi să le utilizaţi pentru a crea colaje atractive noi, în vederea imprimării.

Imprimare inteligentă de pe Web


Funcţia Auto Clip din plug-in-ul Easy-WebPrint EX pentru Internet Explorer simplifică imprimarea exclusiv a ceea ce aveţi nevoie de pe Web. Copiaţi informaţiile selectate de pe pagini Web multiple şi imprimaţi-le pe o singură pagină, pentru a economisi hârtia.

Economisiţi energie


Funcţia de oprire automată opreşte automat imprimanta dacă nu este utilizată o perioadă de timp configurată, economisind astfel energie. Funcţia de pornire automată reporneşte în mod convenabil imprimanta atunci când începeţi să imprimaţi. Modul silenţios poate reduce semnificativ zgomotul emis la funcţionare pentru imprimare aproape complet silenţioasă la domiciliu.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA iP2850, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Convenient and easy to replace

Practic şi uşor de înlocuit

High resolution photo printing

Imprimare foto de înaltă rezoluţie

Optional high yield inks

Cartuşe de cerneală opţionale cu randament ridicat

One-stop creative software

Software creativ "one-stop"

Smart web printing

Imprimare inteligentă de pe Web

Turns on when you start printing

Porneşte când începeţi imprimarea

Near silent printing at home

Imprimare aproape complet silenţioasă la domiciliu

  • Imprimantă A4 – PIXMA iP2850
  • Cartuşe FINE (color şi negru)
  • Cablu de alimentare
  • CD-ROM de configurare
  • Manuale şi alte documente

Aflaţi şi exploraţi

Online manual and download

Manual online și instalare

Răsfoiți manualul pentru această imprimantă fără a descărca sau instala niciun fișier pe calculatorul, smartphone sau tableta dumneavoastră. Vedeți cum să instalați imprimanta pe dispozitivul și sistemul dumneavoastră de operare și descărcați software-ul necesar.