Imprimare wireless MAXIFY

Graţie conectivităţii prin Wi-Fi disponibilă pentru întreaga gamă, puteţi utiliza în mod perfect imprimanta MAXIFY împreună cu mai mulţi utilizatori şi imprima wireless de oriunde din biroul dvs. Imprimarea de pe smartphone-uri şi tablete nu a fost niciodată mai uşoară, graţie aplicaţiilor gratuite de imprimare de la Canon şi asistenţei Apple AirPrint™ pentru întreaga gamă. 

MAXIFY-AirPrint-Printers

MAXIFY-Apple-AirPrint

AirPrint_Logo

Apple AirPrint

Toate imprimantele MAXIFY acceptă funcţia AirPrint integrată în dispozitivele iPhone®, iPad® şi iPod® Touch şi permite imprimarea wireless fără instalarea niciunui software. Dispozitivul Apple detectează automat imprimanta în reţeaua Wi-Fi şi vă permite să imprimaţi fotografii, e-mailuri, pagini web şi alte documente prin wireless.

Aplicaţiile imprimare MAXIFY

Descărcaţi aplicaţiile de imprimare gratuite de la Canon pentru dispozitive mobile Android sau Apple şi controlaţi imprimanta MAXIFY wireless, de pe un smartphone sau de pe o tabletă. Aplicaţiile găsesc în mod automat imprimante compatibile wireless MAXIFY într-o reţea Wi-Fi şi vă permit să accesaţi funcţiile de imprimare şi de scanare de la distanţă.

MAXIFY-Printing-apps
MAXIFY-Printing-Solutions-app

CPIS-2.0.0_55

Aplicaţia Canon PRINT

Aplicaţia Canon PRINT vă permite să imprimaţi wireless de pe dispozitive mobile Android şi Apple şi să scanaţi către acestea, prin reţeaua locală sau direct, folosind imprimantele cu Modul punct de acces integrat. De asemenea, puteţi verifica starea imprimantei, informaţii despre cerneală şi consulta manualul online al imprimantei, precum şi serviciile MAXIFY Cloud Link.

Aplicaţia Canon PRINT poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

Canon-Print-Service-plug-in

Canon-Print-Service

Plug-in-ul Print Service de la Canon

Canon Print Service este un plug-in de imprimare pentru dispozitive inteligente Android*, care permite imprimarea pe multe imprimante Canon compatibile (PIXMA, MAXIFY, i-SENSYS, imageRUNNER) printr-o reţea Wi-Fi. Acest plug-in este proiectat să funcţioneze în cadrul aplicaţiilor Android selectate prin activarea butonului de imprimare şi ca urmare, nu funcţionează ca o aplicaţie independentă.

[LOCAL]Android image app

Windows RT

Tabletele Windows RT acceptă imprimante MAXIFY cu driverul inclus în sistemul de operare Windows. Odată ce tableta recunoaşte o imprimantă compatibilă în reţea, utilitarul Canon apare pe desktopul Windows RT. Acesta permite imprimarea şi scanarea wireless fără a fi necesară instalarea niciunei aplicaţii.

MAXIFY-acess-point-mode

Mod punct de acces

Ce se întâmplă dacă nu am router sau acces la o reţea wireless? Imprimantele MAXIFY compatibile cu modul punct de acces pot crea o reţea wireless ad-hoc, pentru ca utilizatorul să poată imprima direct de pe smartphone sau tabletă cu ajutorul aplicaţiei Canon PRINT sau cu Apple AirPrint.

Imprimare prin servicii cloud

Obţineţi mai mult de la imprimantă şi bucuraţi-vă de libertatea imprimării prin internet. Imprimantele MAXIFY compatibile cu tehnologia cloud vă permit să imprimaţi conţinut din serviciile cloud online direct de pe ecranul imprimantei sau să trimiteţi fişiere pentru imprimare prin internet de pe smartphone şi tabletă.

Aflaţi mai multe

MAXIFY-Cloud-Printing

* este necesară versiunea Android 4.4 (KitKat) sau o versiune ulterioară.

AirPrint este o marcă comercială a Apple Inc.

iPad, iPhone, iPod şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi în alte ţări.