Genuine Canon Consumables Hero

Consumabile Canon originale

De ce consumabile Canon

Imprimaţi mai mult


Cerneala Canon originală produce în medie cu 35 % mai multe imprimate de înaltă calitate decât cartuşele de imitaţie*. Nu va trebui să înlocuiţi cartuşele de cerneală la fel de des şi veţi beneficia de un raport excelent calitate-preţ.

Print More

Imprimare mai fiabilă

Cerneala Canon originală este 100 % fiabilă, astfel încât puteţi imprima cu mai puţin stres*. Cartuşele de cerneală nu se vor sparge, nu vor avea scurgeri şi nu se vor defecta şi vă vor proteja imprimanta de deteriorările interne.

More reliable prints

Imprimate mai consecvente

Cerneala Canon originală oferă o calitate constantă de imprimare 100 % din timp*. Materiale dvs. imprimate vor fi foarte clare, în culori intense şi fără linii sau dungi nepotrivite de fiecare dată când imprimaţi.

More Consistent prints

Calitate de imprimare superioară

Atunci când înlocuiţi cartuşul de toner consolidat cu unul Canon original, echipamentul dvs. este practic ca nou.

Superior print quality

Create să fie mai bune

Cerneala, tonerul şi hârtia Canon originale sunt concepute pentru a funcţiona în perfectă armonie cu imprimanta dvs. Canon pentru a asigura o calitate constant ridicată, o performanţă fiabilă şi o valoare excelentă la fiecare imprimare.

Aveţi nevoie de ajutor la găsirea cernelii?

Descoperiţi cea mai bună cerneală sau hârtie pentru imprimanta dvs. Canon.

Need help finding ink?

Cumpăraţi toner original

Descoperiţi cel mai bun toner pentru imprimanta dvs. Canon.

Shop genuine toner

Cerneală şi toner originale Canon

Print More

Cea mai bună calitate

Calitate de imprimare superbă, de durată, cu detalii, culori şi text negru de excepţie.

More reliable prints

Imprimare mai fiabilă

Cerneală şi toner Canon originale concepute de Canon să ofere performanţă complet fiabilă cu imprimata dvs. Canon.

More consistent prints

Consecvenţă impecabilă

Calitate consecventă şi performanţă impecabilă cu imprimanta Canon, cu culori uniforme şi tonuri de negru detaliate.

Programul de reciclare a cartuşelor Canon

Dacă nu ştiaţi, Canon a fost prima companie care a lansat un program de reciclare a cartuşelor de toner în 1990.

Programul Canon de reciclare a cartuşelor de toner vă oferă un mod gratuit, uşor şi ecologic de reciclare a cartuşelor de toner Canon goale.

Canon’s toner cartridge recycling

Canon s-a angajat să respecte o politică de zero deşeuri de la groapa de gunoi. Fiecare element al fiecărui cartuş de toner returnat este reutilizat sau reciclat; nicio parte a cartuşului de toner nu este trimisă la groapa de gunoi.

Aflaţi mai multe

Canon is committed

Cum recunoaşteţi cernelurile originale?

Căutaţi holograma. O hologramă Canon unică care îşi schimbă culoarea este inclusă pe ambalajul tuturor cartuşelor de cerneală Canon originale. Holograma are o nuanţă de auriu cu irizaţii când este privită din faţă şi devine verde închis cu irizaţii când este întoarsă în poziţie orizontală.

Ambalajele de hârtie ale cartuşelor

Hologramele false nu îşi schimbă culoarea sau şi-o schimbă doar puţin atunci când sunt privite din unghiuri diferite. Acestea sunt adesea ataşate pe ambalaje în culori sau dimensiuni greşite sau într-un mod neîngrijit şi pot părea deteriorate sau estompate.

Paper ink packaging

Ambalajele de plastic ale cartuşelor

Este posibil ca ambalajele din plastic pentru Europa pentru imprimantele cu jet de cerneală sau pachetele multiple de tip blister să nu includă holograma unică. Aşadar, căutaţi sigle Canon care sunt estompate sau care au culori, fonturi sau dimensiuni greşite pentru a identifica produsele contrafăcute. Ambalajul poate să conţină şi greşeli de scriere sau să arate ca şi cum ar fi fost resigilat, refolosit sau falsificat.

Plastic ink packaging

Ambalajele cartuşelor de toner

Când cumpăraţi un cartuş Canon, căutaţi întotdeauna holograma, cu tehnologia sa de schimbare a culorilor, şi sigla Canon „Genuine” (original) de pe exteriorul ambalajului. Expresia „pentru utilizare în produsele Canon” nu înseamnă că este un cartuş original Canon.

Toner cartridge packaging

*Pe baza unui studiu Keypoint Intelligence - Buyers Lab din 2018 comandat de Canon, comparând cartuşele Canon cu un set de cartuşe de la terţi.

Citiţi întregul raport al testului Buyers Lab pentru a afla beneficiile utilizării de cerneluri Canon originale (disponibil numai în limba engleză)

S-ar putea să vă intereseze şi