Genuine Canon Consumables Hero

Consumabile Canon originale

Cerneală proiectată pentru a fi mai bună

Cerneala Canon originală este concepută pentru a funcţiona în perfectă armonie cu imprimanta dvs. Canon pentru a asigura o calitate constant ridicată, o performanţă fiabilă şi o valoare excelentă la fiecare imprimare.

Aveţi nevoie de ajutor la găsirea cernelii?

Descoperiţi cea mai bună cerneală, toner sau hârtie pentru imprimanta dvs. Canon.

Need help finding ink?

Cerneală originală Canon

Print More

Imprimaţi mai mult

Produce în medie cu 35 % mai multe imprimări de înaltă calitate decât cartuşele de imitaţie*.

More reliable prints

Imprimare mai fiabilă

100 % fiabilă astfel încât să poţi imprima cu mai puţin stres, ştiind că nu se vor defecta şi nu vor prezenta scurgeri*

More consistent prints

Imprimate mai consecvente

Imprimări de calitate consecventă 100 % din timp, fără linii sau dungi pe materialele imprimate*

Imprimaţi mai mult


Cerneala Canon originală produce în medie cu 35 % mai multe imprimate de înaltă calitate decât cartuşele de imitaţie*. Nu va trebui să înlocuiţi cartuşele de cerneală la fel de des şi veţi beneficia de un raport excelent calitate-preţ.

Print More

Imprimare mai fiabilă

Cerneala Canon originală este 100 % fiabilă, astfel încât puteţi imprima cu mai puţin stres*. Cartuşele de cerneală nu se vor sparge, nu vor avea scurgeri şi nu se vor defecta şi vă vor proteja imprimanta de deteriorările interne.

More reliable prints

Imprimate mai consecvente

Cerneala Canon originală oferă o calitate constantă de imprimare 100 % din timp*. Materiale dvs. imprimate vor fi foarte clare, în culori intense şi fără linii sau dungi nepotrivite de fiecare dată când imprimaţi.

More Consistent prints

Cum recunoaşteţi cernelurile originale?

Căutaţi holograma. O hologramă Canon unică care îşi schimbă culoarea este inclusă pe ambalajul tuturor cartuşelor de cerneală Canon originale. Holograma are o nuanţă de auriu cu irizaţii când este privită din faţă şi devine verde închis cu irizaţii când este întoarsă în poziţie orizontală.

Ambalajele de hârtie ale cartuşelor

Hologramele false nu îşi schimbă culoarea sau şi-o schimbă doar puţin atunci când sunt privite din unghiuri diferite. Acestea sunt adesea ataşate pe ambalaje în culori sau dimensiuni greşite sau într-un mod neîngrijit şi pot părea deteriorate sau estompate.

Paper ink packaging

Ambalajele de plastic ale cartuşelor

Este posibil ca ambalajele din plastic pentru Europa pentru imprimantele cu jet de cerneală sau pachetele multiple de tip blister să nu includă holograma unică. Aşadar, căutaţi sigle Canon care sunt estompate sau care au culori, fonturi sau dimensiuni greşite pentru a identifica produsele contrafăcute. Ambalajul poate să conţină şi greşeli de scriere sau să arate ca şi cum ar fi fost resigilat, refolosit sau falsificat.

Plastic ink packaging

*Pe baza unui studiu Keypoint Intelligence - Buyers Lab din 2018 comandat de Canon, comparând cartuşele Canon cu un set de cartuşe de la terţi.

Citiţi întregul raport al testului Buyers Lab pentru a afla beneficiile utilizării de cerneluri Canon originale (disponibil numai în limba engleză)

S-ar putea să vă intereseze şi

*Pe baza unui studiu Keypoint Intelligence - Buyers Lab din 2018 comandat de Canon, comparând cartuşele Canon cu un set de cartuşe de la terţi.