Canon EF 35mm f/2 IS USM

EF 35mm f/2 IS USM

Obiectiv fix de 35 mm cu stabilizator de imagine în patru trepte şi cu o diafragmă maximă de f/2 – ideal pentru fotografii în condiţii de luminozitate scăzută. Focalizarea automată cu ultrasunete este rapidă şi precisă. Un element asferic al obiectivului creşte calitatea imaginii.

Beneficii

  • Stabilizator de imagine cu până la patru trepte
  • Diafragmă maximă rapidă de f/2
  • AF cu ultrasunete pentru o focalizare rapidă şi precisă
  • Design compact, uşor
  • Diafragmă cu 9 lamele pentru un efect „bokeh” uniform
  • Elemente turnate din sticlă pentru claritate constantă
  • Distanţă minimă de focalizare de 0,24m

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 35mm f/2 IS USM

Unghi de vizualizare larg natural


Oferind o perspectivă naturală şi un unghi mai larg de vizualizare, EF 35 mm f/2 IS USM este o alternativă bună de obiectiv standard la tehnologia optică tradiţională de 50 mm când este utilizat pe o cameră DSLR full-frame. Pe camerele EOS cu senzori de mărime APS-C, acesta oferă un unghi de vizualizare similar unui obiectiv de 56 mm.

Stabilizarea imaginii pentru fotografierea în condiţii de luminozitate scăzută


Fotografiaţi cu aparatul în mână în condiţii de luminozitate redusă folosind timpi de expunere de 4 ori mai mari decât se recomandă în mod obişnuit. Tehnologia cu stabilizator de imagine (IS) detectează automat când fotograful foloseşte panoramarea pentru a urmări obiecte în mişcare şi dezactivează stabilizarea în această direcţie.

Diafragmă mare maximă f/2


Fotografierea cu o diafragmă de f/2 permite fotografilor să lucreze cu o adâncime redusă a câmpului. Beneficiaţi de o imagine luminoasă prin vizor şi utilizaţi timpi de expunere mici chiar şi în condiţii de luminozitate redusă.

Focalizare automată avansată


Beneficiaţi de focalizarea automată rapidă, aproape complet silenţioasă, graţie unui motor AF ultrasonic de tip inel. Deţineţi controlul cu ajutorul comenzii permanente pentru focalizare manuală.

Design optic sofisticat


Un element asferic al obiectivului maximizează calitatea imaginii, în timp ce diafragma cu 7 lamele oferă un efect „bokeh” nefocalizat uniform. EF 35mm f/2 IS USM focalizează până la o 0,24 m, permiţându-vă să vă apropiaţi de subiect.

Design compact


Suficient de mic pentru a putea încăpea în geanta dvs., EF 35mm f/2 IS USM este perfect pentru reportaj şi fotografia de stradă.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 35mm f/2 IS USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.