A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. Canon printer paper and Creative Park templates and designs are arranged on the table.

IMPRIMARE ŞI ARTIZANAT

Cinci lucruri de ştiut despre aplicaţia Creative Park

Aplicaţia Creative Park vă va oferi ore întregi de distracţie şi inspiraţie, indiferent de vârstă sau de experienţa în artizanat. Oferind o gamă largă de proiecte de artizanat, inclusiv moduri distractive de personalizare a lucrurilor dvs., modele de creat şi chiar jocuri de care să vă bucuraţi, veţi găsi ceva de realizat în confortul locuinţei dvs., fie pe cont propriu, fie alături de familie şi prieteni. Aplicaţia Creative Park este o metodă uşoară de a accesa şi imprima idei inspirate, direct de pe telefonul mobil. Este disponibilă atât pe iOS, cât şi pe Android, în mai multe limbi. Pentru a începe, descărcaţi aplicaţia din App Store sau Google Play. Vă prezentăm cinci dintre lucrurile noastre preferate pe care s-ar putea să nu le ştiţi despre aplicaţia Creative Park şi câteva sfaturi pentru a vă ajuta să începeţi.

1. Este gratuită şi uşor de folosit

 A personalised card on the paper tray of a Canon printer.
Aplicaţia Creative Park este complet gratuită – nu aveţi nevoie decât de un cont Canon ID şi o imprimantă Canon compatibilă .

Aplicaţia Creative Park este complet gratuită! Pur şi simplu o descărcaţi pe dispozitivul dvs. inteligent. Prima oară când o lansaţi, aplicaţia ar trebui să vă ducă automat la pagina web pentru a efectua procesul simplu de înregistrare pentru un cont Canon ID. Vă puteţi însă înregistra (sau conecta dacă aveţi deja un cont Canon ID) şi accesând fila de meniu din dreapta sus şi atingând Confirm/Create Canon ID (Confirmare/Creare Canon ID).
Pentru a imprima din aplicaţia Creative Park, va trebui să conectaţi o imprimantă PIXMA cu jet de cerneală compatibilă – verdeţi lista de modele de imprimante acceptate*. Pentru a vă conecta imprimanta, navigaţi la fila de meniu din dreapta sus şi accesaţi „Add Printer” (Adăugare imprimantă) din opţiunea „Settings” (Setări).

2. Este uşor să găsiţi inspiraţie

Articole conexe
A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

IMPRIMARE ŞI ARTIZANAT

Descoperiţi sute de proiecte gratuite şi distractive pentru creaţii din hârtie

De la spectacole de păpuşi la jocuri de societate, de la materiale didactice la labirinturi care antrenează atenţia, utilizaţi gama de creaţii din hârtie Creative Park pentru a distra copiii şi a-i ţine ocupaţi.

A tablet displaying the Creative Park app sits on botanical themed paper, next to custom invitations and colourful bunting.

IMPRIMARE ŞI ARTIZANAT

Imprimaţi materiale pentru petrecere cu aplicaţia Creative Park

Aduceţi la viaţă planurile de petrecere cu decoraţiuni şi recuzită pe care le puteţi imprima acasă, cu aplicaţia Creative Park.

A smartphone displaying the Creative Park app surrounded by Canon printer paper, Creative Park designs and crafting tools.
Indiferent că vreţi să creaţi decoraţiuni de petrecere, felicitări personalizate sau jocuri pentru toată familia, Creative Park vă oferă proiectul potrivit.

Aplicaţia Creative Park include totul, de la creaţii din hârtie şi modele de felicitări personalizabile până la decoraţiuni de petrecere şi modele 3D. Indiferent de activitatea de artizanat sau şablonul tematic pe care vreţi să îl folosiţi, este uşor de navigat în aplicaţia Creative Park. Meniul principal este împărţit în patru secţiuni principale: „Top”, „Featured” (Recomandate), „Category” (Categorie) şi „New” (Noutăţi). Teme de sezon în tendinţe vor fi promovate în secţiunea „Featured”, iar noutăţile vor apărea în secţiunea „New”. În cazul în care căutaţi ceva anume, secţiunea „Category” grupează toate şabloanele în subcategorii, care pot fi accesate în doar câţiva paşi. Salvaţi fiecare şablon preferat apăsând pe stea pentru a-l adăuga la „Favourites” (Favorite).

3. Oferă o gamă largă de proiecte de artizanat

A Creative Park template emerging from a Canon printer.
Aveţi lumea la picioare cu o varietate largă de proiecte de artizanat în Creative Park, inclusiv modele 3D şi multe altele.

Imprimaţi şi creaţi o familie de pinguini origami, personalizaţi un set elegant de scrisori cu flamingo sau imprimaţi un model unic cu cactus pentru transfer termic pe un tricou. Navigaţi în aplicaţia Creative Park şi veţi găsi conţinut suficient pentru a vă distra ore întregi. Pentru fiecare activitate cu creaţii din hârtie, precum realizarea unei marionete origami, recomandăm folosirea hârtiei MP-101 de la Canon, foarfece ascuţite şi lipici de hârtie rezistent. Pentru copii şi părinţi, există secţiunea „Kids” (Copii) în meniul „Category” (Categorie), ce include activităţi de la tabele cu autocolante şi postere cu numere şi litere până la imprimarea şi asamblarea unor vehicule, animale şi mâncăruri 3D. Cu aplicaţia Creative Park, posibilităţile sunt nelimitate şi puteţi găsi inspiraţie indiferent de vârstă şi domeniile de interes.

4. Puteţi personaliza aproape orice

A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. A personalised card is on the table.
Realizaţi felicitări şi cadouri personalizate adăugând pur şi simplu propriul text şi imagini de pe dispozitivul inteligent.

Unul dintre beneficiile aplicaţiei Creative Park este capacitatea de a putea personaliza aproape orice şablon, făcându-l unic pentru dvs. După ce deschideţi şablonul dorit, atingeţi fila „Edit” (Editare) şi va începe descărcarea. După ce s-a descărcat, puteţi adăuga propriul text sau imagini de pe dispozitivul inteligent, atingând filele +. Puteţi apoi personaliza şablonul până când sunteţi mulţumit. Puteţi mări şi micşora şablonul şi puteţi folosi instrumentul mână pentru a naviga mai uşor.

5. Puteţi face totul din aplicaţie

A personalised card created with the Creative Park app next to a Canon printer.
Personalizaţi modelele, adăugaţi textul şi imaginile dvs. şi imprimaţi direct de pe dispozitivul inteligent pe imprimanta Canon compatibilă: este uşor de făcut din aplicaţia Creative Park.

Aplicaţia Creative Park nu este doar intuitivă şi uşor de navigat, dar vă permite totodată să adăugaţi imagini şi modele direct de pe dispozitivul inteligent. Când sunteţi mulţumit cu modelul dvs., apăsaţi „Print” (Imprimare) direct din aplicaţie şi imprimanta Canon PIXMA se va ocupa de restul. Dacă vreţi să reveniţi asupra unui şablon mai târziu, atingeţi „Save” (Salvare) şi şablonul va fi salvat în meniul „Your Items” (Elementele dvs.).

Acum că ştiţi cum funcţionează aplicaţia Creative Park, nimic nu vă poate opri! Implicaţi-vă, fiţi creativ şi începeţi imediat să creaţi cu un set de coli şi imprimanta Canon cu jet de cerneală. Descărcaţi aplicaţia şi începeţi astăzi!

Articol scris de Claire Gillo

*Dacă imprimanta dvs. nu este compatibilă, consultaţi site-ul web Creative Park.

Produse conexe

Produse conexe

Produse conexe

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile