Modul de imprimare de pe dispozitive mobile Android


Pasul 1: Porniți serviciul de imprimare Mopria

Din meniul de setări, selectați imprimantele și asigurați-vă că serviciul de imprimare Mopria™ este setat la pornire.Pasul 2: Selectați-vă imprimanta

În aplicație, atingeți meniul și selectați „Print” (Imprimare).


NOTĂ: Este posibil ca unele aplicații să nu accepte caracteristica de imprimare. Dacă Print (Imprimare) nu se afișează ca selecție, nu puteți imprima din acea aplicație cu serviciul de imprimare Mopria.

Pasul 3: Se va afișa meniul de setări pentru imprimare. Selectați „All printers” (Toate imprimantele).

Dispozitivul va căuta toate imprimantele disponibile. După finalizare, va apărea o listă de imprimare care permite selectarea imprimantei dorite.

  

Pasul 4: Meniul de setări pentru imprimare va afișa acum imprimanta selectată.

•    Dacă nu este necesar să schimbați opțiunile de imprimare, atingeți Print (Imprimare) pentru a transmite operaţia de imprimare.
•    Dacă este necesar să schimbați opțiunile de imprimare, continuați cu secțiunea următoare.

Serviciul de imprimare Mopria vă permite să imprimaţi pagini Web, documente, e-mailuri, fotografii şi conţinut din aplicaţii care acceptă imprimarea Android. Setările de imprimare pot varia în funcţie de aplicaţia şi de imprimanta selectate. Se pot afişa următoarele opţiuni de imprimare:

Number of printed copies (Număr de exemplare imprimate) >
Changing the paper size (Modificare format hârtie) >
Changing the orientation (Schimbare orientare) >
Defining the page range (Definire interval de pagini) >
Printing in colour or black & white (Imprimare color sau alb-negru) >

În meniul de setări de imprimare, atingeți Number of copies (Număr de exemplare) și apoi introduceți de pe tastatură numărul de exemplare pe care doriți să le imprimați.

În meniul de setări de imprimare, atingeți Paper size, (Format hârtie), apoi selectați opțiunea paper size (format hârtie) din meniu:  Letter, A4, 4x6 și 5x7 pot fi opțiuni oferite, în funcție de aplicație și de imprimantă.


În meniul de setări de imprimare, atingeți Orientation (Orientare), apoi selectați opțiunea preferată.  Auto (automat), portrait (portret) sau landscape (peisaj) pot fi opțiunile oferite în funcție de aplicație sau de imprimantă.În meniul de setări de imprimare, pentru a imprima mai multe pagini, atingeți Pages (Pagini) și apoi selectați gama de pagini pe care doriți să le imprimați.  NOTĂ: Paginile se vor afișa numai cu anumite aplicații și tipuri de fișiere, precum PDF-uri.


În meniul de setări de imprimare, atingeți Color (Culoare), apoi selectați opțiunea preferată.  Auto (automat), black & white (alb-negru) sau colour (color) pot fi opțiunile oferite, în funcție de aplicație sau de imprimantă.