Ce este Mopria?


Dispozitivele mobile certificate Mopria™ detectează automat imprimantele certificate Mopria prin conexiunea Wi-Fi, permițând utilizatorilor să imprime e-mailuri și documente de pe dispozitive mobile prin simpla atingere a opţiunii Print (Imprimare) din meniu și selectarea imprimantei detectate, indicate pe ecran.

Plug-inul Print Service Mopria poate fi descărcat din Google Play Store pentru a activa funcționalitatea de imprimare pe orice telefon sau tabletă Android (versiunea Android 4.4 sau o versiune ulterioară).  După instalare, pur și simplu conectați-vă dispozitivul la aceeași rețea cu imprimanta și imprimați pe orice imprimantă certificată Mopria fără a fi necesare aplicații suplimentare sau configurarea.

În calitate de membru fondator al Mopria Alliance, Canon s-a angajat să dezvolte produse certificate Mopria, făcând imprimarea cât mai comodă posibil pentru utilizatori.

Paşii următori

Ce-mi trebuie pentru a utiliza Mopria?

1.    Un smartphone sau o tabletă cu sistemul de operare Android, versiunea 4.4 sau o versiune ulterioară
Este posibil ca smartphone-ul sau tableta Android să poată fi upgradate la Android KitKat (4.4).  Verificați setările telefonului pentru a vă actualiza dispozitivul.

2.    O imprimantă certificată Mopria

Imprimante i-SENSYs compatibile: