Pentru birou

Software CAD/GIS de flux de lucru

Optimizaţi şi gestionaţi imprimarea documentelor în format mare din aplicaţiile CAD/GIS, web şi mobile.

Paşii următori

Océ Publisher Mobile

Océ Publisher Mobile

Cu Océ Publisher Mobile, puteţi imprima fişiere PDF*, DWF*, PLT (HPGL1/2), JPG şi TIFF pe plottere Océ, utilizând un iPad sau iPhone. Reimprimaţi în orice moment documente, scalați documentele de pe plottere, accesaţi setările principale, vizualizaţi coada de aşteptare, disponibilitatea suporturilor şi starea cernelii/tonerului utilizate de plotter. Toate aceste comenzi sunt disponibile în 20 de limbi. Sunt acceptate toate modelele Océ TCS, TDS, ColorWave şi PlotWave.
*În funcţie de configuraţia sistemului dvs.

Océ Client Tools

Océ Client Tools

Suita software gratuită Océ Client Tools pentru format mare vă ajută să pregătiţi, să previzualizaţi şi să trimiteţi documente tehnice către mai multe destinaţii. Puteţi utiliza acest software de plotter pentru a trimite lucrări către o singură imprimantă de format mare, către un centru de imprimare intern sau către o imprimantă de lucrări la distanţă şi pentru încărcare digitală în servicii online.

Océ Publisher Select 2

Océ Publisher Select 2

Optimizaţi-vă fluxul de lucru cu Océ Publisher Select 2. Creaţi, evaluaţi şi imprimaţi rapid şi uşor seturi de documente tehnice cu imprimanta dvs pentru format mare, mărindu-vă semnificativ productivitatea generală de imprimare.

Océ Repro Desk Studio

Océ Repro Desk Studio

Software-ul de imprimare în format mare Océ Repro Desk Studio este un instrument uşor de utilizat, cu o interfaţă pentru utilizator unică, uniformă, pentru imprimare către mai multe destinaţii – imprimante locale, reprografii centrale sau chiar furnizori de servicii de imprimare externi. Vă oferă posibilitatea unei vizualizări reale WYSIWYP (What You See is What You Print – Ceea ce vezi este ceea ce imprimi) în vederea verificării anterioare imprimării. Plus contorizarea integrată a imprimării, pentru urmărirea şi alocarea fără efort a volumelor şi costurilor de imprimare.

Océ Account Center

Océ Account Center

Maximizaţi-vă rentabilitatea investiţiei în imprimarea de format mare cu Océ Account Center. Acest software unic de alocare a costurilor vă urmăreşte toate activităţile de pe imprimanta dvs. de format mare. Monitorizează imprimarea, copierea şi scanarea şi alocă costuri proiectelor şi departamentelor specifice. Convertiţi-vă centrul de costuri de imprimare de format mare într-un centru de profit cu Océ Account Center.

Océ View Station

Océ View Station

Océ View Station este un software uşor de utilizat pentru vizualizarea imaginilor şi manipularea fişierelor. Conferă utilizatorilor un instrument productiv de vizualizare a imaginilor, pentru vizualizarea, curăţarea, editarea şi manipularea documentelor digitale fără necesitatea deschiderii aplicaţiilor originale.

Océ Wide Format Printer Drivers

Océ Wide Format Printer Drivers

Océ WPD este driverul nostru preferat în materie de imprimare pe imprimante de format mare Océ din aplicaţii Windows.

Produse şi servicii conexe

Produse conexe

Servicii conexe

  • Servicii pentru întreprinderi

    Doriţi să vă dezvoltaţi afacerea, să măriţi productivitatea, să reduceţi costurile de imprimare sau să externalizaţi serviciile de imprimare sau pe cele legate de documente? Oricare ar fi provocarea, Canon vă poate ajuta cu servicii personalizate pentru a vă atinge obiectivele.