Canon Connect Station CS100

O modalitate uşoară de a stoca, vizualiza şi partaja fotografii şi filme într-un singur loc

Descoperiţi o modalitate uşoară de a stoca, de a utiliza şi de a partaja fotografiile şi filmele acasă. Transferaţi-vă ultimele aventuri prin simpla atingere a camerei dvs. cu NFC sau încărcaţi şi descărcaţi cu uşurinţă imagini de pe dispozitivul dvs. inteligent prin aplicaţia Connect Station. Apoi, bucuraţi-vă de acestea pe televizorul dvs. HD sau partajaţi-le online cu prietenii şi familia.

0%

  Conectaţi-vă cu Canon

  IMPORTAŢI

  Import

  Importaţi cu uşurinţă toate imaginile de pe mai multe dispozitive

  Importul imaginilor de pe mai multe dispozitive este simplu datorită conexiunilor NFC şi Wi-Fi, aplicaţiei Connect Station pentru dispozitive inteligente, a conectivităţii USB şi sloturilor pentru carduri de memorie. Ieşirea HDMI permite vizualizarea în Full HD a imaginilor pe televizor. .

  STOCAŢI

  Store

  Bucuraţi-vă de fotografiile şi filmele din mai multe dispozitive într-un singur loc

  Reuniţi toate fotografiile şi filmele din cameră şi PC plus fotografiile de pe smartphone şi alte dispozitive pe hard diskul de 1 TB de pe Connect Station.

  DISTRIBUIŢI

  Partajaţi imaginile pe reţele sociale, în cloud sau cu alt dispozitiv Connect Station

  Bucuraţi-vă de vizionarea unor imagini Full HD, apoi distribuiţi-le rapid şi uşor în mediile de socializare, în cloud sau cu un alt dispozitiv Connect Station.

  Share

  Transfer uşor de imagini:

  Importaţi imagini rapid de pe camera NFC, PC, carduri de memorie şi dispozitive USB

  Tehnologia NFC şi Wi-Fi vă permite să transferaţi uşor cele mai recente fotografii şi filme pe Connect Station de pe o cameră foto sau video Canon cu funcţia NFC activată cu o singură atingere. Importaţi fără efort prin wireless imagini existente din biblioteca de pe PC prin reţeaua Wi-Fi de acasă sau utilizaţi sloturile pentru carduri de memorie şi portul USB pentru a importa cele mai recente creaţii de pe mai multe dispozitive. Aceasta înseamnă că vă puteţi bucura de toate momentele dvs. preţioase, pe ecranul mare de acasă, aproape instantaneu.

  Aplicaţia specială pentru dispozitive inteligente

  Descărcare şi încărcare rapidă şi uşoară de pe dispozitivele inteligente

  Descărcaţi aplicaţia Connect Station pentru dispozitive iOS şi Android şi conectaţi-vă automat la dispozitivul dvs. inteligent pentru navigare, transfer şi partajare rapidă şi uşoară. Puteţi descărca sau încărca imagini şi filme* fără efort şi le puteţi vizualiza şi organiza pe Connect Station prin intermediul unei interfeţe uşor de folosit, care este optimizată pentru tablete şi telefoane.

  Păstraţi totul într-un loc

  Bucuraţi-vă de fotografiile şi filmele din diferite dispozitive într-un singur loc

  Reuniţi toate fotografiile şi filmele într-un singur loc datorită conexiunilor cu mai multe dispozitive şi cu hard diskul de 1 TB de pe Connect Station. Interfaţa uşor de utilizat simplifică organizarea fotografiilor în albume şi vizualizarea fotografiilor şi filmelor. Pentru liniştea dvs. puteţi face copii de rezervă pe un hard disk extern de până la 1 TB.

  one-place

  Partajare fără efort

  Partajaţi imaginile pe reţele sociale, în cloud sau cu alt dispozitiv Connect Station
  Partajaţi fotografiile şi filmele pe reţelele sociale sau pe alt dispozitiv Connect Station rapid şi uşor. Puteţi încărca conţinutul în servicii cloud sau reţele sociale precum Flickr®, Facebook™ şi Google™ pentru realizarea de copii de rezervă şi partajare uşoare. Ieşirea HDMI vă permite să vă bucuraţi de imagini Full HD pe televizor, împreună cu familia şi prietenii.

  share-to-connect

  Imprimare fără cabluri

  Imprimaţi fotografiile direct din Connect Station la imprimanta dvs. wireless

  Navigaţi. Selectaţi. Imprimaţi. Connect Station se conectează la imprimanta dvs. wireless, oferindu-vă libertatea de a imprima imaginile pentru a le pune pe perete acasă sau pentru a le arăta familiei şi prietenilor. Trebuie doar să le răsfoiţi pe televizor şi să le selectaţi pe cele preferate pentru a le imprima.  * Partajarea filmelor prin aplicaţia Connect Station începând cu primăvara anului 2017

  wireless-printers

  Specificaţii

  Aflaţi mai multe despre funcţiile şi caracteristicile dispozitivului Connect Station CS100.

  Importaţi fotografii şi filme prin Wi-Fi şi NFC

  Importaţi fotografii şi filme prin Wi-Fi şi NFC

  Trimitere şi primire

  Trimiteţi şi primiţi de pe alte dispozitive Connect Station

  Complet conectat

  Complet conectat

  1 TB spaţiu de stocare

  1 TB spaţiu de stocare

  Consultaţi specificaţiile complete

  Recomandat pentru dvs.

  Produse compatibile

  V-ar putea plăcea şi...

  eosbeginners

  EOS pentru începători

  Treceţi la fotografia DSLR, bucurându-vă de un control mai creativ cu o cameră foto uşor de utilizat şi care asigură fotografii şi filme cu un aspect extraordinar.

  03

  Înregistraţi-vă produsul

  Înregistraţi-vă produsul şi asiguraţi-vă că produsele dvs. Canon sunt întotdeauna actualizate şi beneficiază de asistenţă.