O modalitate uşoară de a stoca, vizualiza şi partaja fotografii şi filme într-un singur loc

Descoperiţi o modalitate uşoară de a stoca, de a utiliza şi de a partaja fotografiile şi filmele acasă. Transferaţi-vă ultimele aventuri prin simpla atingere a camerei dvs. cu NFC sau încărcaţi şi descărcaţi cu uşurinţă imagini de pe dispozitivul dvs. inteligent prin aplicaţia Connect Station. Apoi, bucuraţi-vă de acestea pe televizorul dvs. HD sau partajaţi-le online cu prietenii şi familia.

Conectaţi-vă cu Canon

peisaj

Conectaţi-vă cu Canon

Descoperiţi modul în care camerele, imprimantele noastre şi dispozitivul Connect Station CS100, impecabil conectate, simplifică mai mult ca oricând partajarea, imprimarea, copierea de rezervă şi vizionarea fotografiilor şi a filmelor dvs.

Urmăriţi filmul

Transfer uşor de imagini:

Importaţi imagini rapid de pe camera NFC, PC, carduri de memorie şi dispozitive USB

Tehnologia NFC şi Wi-Fi vă permite să transferaţi uşor cele mai recente fotografii şi filme pe Connect Station de pe o cameră foto sau video Canon cu funcţia NFC activată cu o singură atingere. Importaţi fără efort prin wireless imagini existente din biblioteca de pe PC prin reţeaua Wi-Fi de acasă sau utilizaţi sloturile pentru carduri de memorie şi portul USB pentru a importa cele mai recente creaţii de pe mai multe dispozitive. Aceasta înseamnă că vă puteţi bucura de toate momentele dvs. preţioase, pe ecranul mare de acasă, aproape instantaneu.

Wi-Fi USB

Aplicaţia specială pentru dispozitive inteligente

Descărcare şi încărcare rapidă şi uşoară de pe dispozitivele inteligente

Descărcaţi aplicaţia Connect Station pentru dispozitive iOS şi Android şi conectaţi-vă automat la dispozitivul dvs. inteligent pentru navigare, transfer şi partajare rapidă şi uşoară. Puteţi descărca sau încărca imagini şi filme* fără efort şi le puteţi vizualiza şi organiza pe Connect Station prin intermediul unei interfeţe uşor de folosit, care este optimizată pentru tablete şi telefoane.

Păstraţi totul într-un loc

Bucuraţi-vă de fotografiile şi filmele din diferite dispozitive într-un singur loc

Reuniţi toate fotografiile şi filmele într-un singur loc datorită conexiunilor cu mai multe dispozitive şi cu hard diskul de 1 TB de pe Connect Station. Interfaţa uşor de utilizat simplifică organizarea fotografiilor în albume şi vizualizarea fotografiilor şi filmelor. Pentru liniştea dvs. puteţi face copii de rezervă pe un hard disk extern de până la 1 TB.

Schema carcasei camerei

Partajare fără efort

Demonstraţie GPS

Partajaţi imaginile pe reţele sociale, în cloud sau cu alt dispozitiv Connect Station

Partajaţi fotografiile şi filmele pe reţelele sociale sau pe alt dispozitiv Connect Station rapid şi uşor. Puteţi încărca conţinutul în servicii de tip cloud sau reţele de socializare precum Flickr®, Facebook™, Google™ şi irista pentru realizarea de copii de rezervă şi partajare uşoare. Ieşirea HDMI vă permite să vă bucuraţi de imagini Full HD pe televizor, împreună cu familia şi prietenii.

Imprimare fără cabluri

Imprimaţi fotografiile direct din Connect Station la imprimanta dvs. wireless

Navigaţi. Selectaţi. Imprimaţi. Connect Station se conectează la imprimanta dvs. wireless, oferindu-vă libertatea de a imprima imaginile pentru a le pune pe perete acasă sau pentru a le arăta familiei şi prietenilor. Trebuie doar să le răsfoiţi pe televizor şi să le selectaţi pe cele preferate pentru a le imprima.

imprimante wireless

* Partajarea filmelor prin aplicaţia Connect Station începând cu primăvara anului 2017

Specificaţii

Aflaţi mai multe despre funcţiile şi caracteristicile dispozitivului Connect Station CS100.

Importaţi fotografii şi filme prin Wi-Fi şi NFC

Importaţi fotografii şi filme prin Wi-Fi şi NFC

Trimitere şi primire

Trimiteţi şi primiţi de pe alte dispozitive Connect Station

Complet conectat

Complet conectat

1 TB spaţiu de stocare

1 TB spaţiu de stocare

Consultaţi specificaţiile complete

Aflaţi şi exploraţi

Configurarea Connect Station CS100

Configurarea şi utilizarea Connect Station CS100

Aceste clipuri video vă ghidează prin configurarea, conectarea, transferul, vizionarea, partajarea şi crearea de copii de rezervă ale preţioaselor dvs. amintiri.

Urmăriţi clipurile video

Recomandat pentru dvs.

Produse compatibile