Canon EOS C300 PL

EOS C300 PL

Camera cinema profesională revoluţionară, EOS C300 PL, reuneşte tehnologia video Canon consacrată, experienţa acumulată în domeniul obiectivelor şi creativitatea EOS. Obiectivele interschimbabile asigură un nivel de libertate fără precedent, pentru redarea fiecărei poveşti.

Beneficii

  • Senzor CMOS Super 35 mm de 8,3 MP; Full HD
  • Montură de obiectiv PL standard în domeniu
  • Compactă, modulară, uşoară
  • 50 Mb/s MPEG-2 MXF pe card CF
  • Sensibilitate înaltă şi zgomot redus
  • Canon Log Gamma
  • 24,00p pentru producţia de filme
  • Telecomanda Wi-Fi
  • Integrare perfectă în fluxul de lucru

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EOS C300 PL

Senzor CMOS Super 35 mm de 8,3 MP; Full HD


Senzorul CMOS Super 35 mm de 8,3 MP, conceput şi produs de Canon special pentru captarea video, asigură o procesare RGB pe 3 canale pentru înregistrarea Full HD. Tehnologia senzorilor Canon asigură imagini superbe la înaltă rezoluţie cu sensibilitate înaltă, zgomot redus, efecte de distorsiune la înregistrare diminuate şi consum redus de energie împreună cu numeroasele avantaje tipic oferite de un senzor, precum o adâncime de câmp uimitor de redusă.

Montură de obiectiv PL standard în domeniu


Montura standard pentru EOS C300 PL este compatibilă cu o gamă largă de obiective interschimbabile care sunt deja utilizate de profesionişti în producţia de filme, precum şi cu obiectivele Cinema de la Canon. Cele 3 filtre ND electronice integrate măresc nivelul de versatilitate în timpul filmării.

Compactă, modulară, uşoară


Camera EOS C300 PL este ultra-compactă, cu o structură de înregistrare de bază care cântăreşte doar 1.869 g (fără obiectiv). Mânerul lateral detaşabil, mânerul şi componentele multidirecţionale ale panoului de control asigură manevrabilitate maximă, iar corpul robust şi rezistent la umezeală conţine componente din aliaj de magneziu pentru rigiditate şi rezistenţă suplimentare.

50 Mb/s MPEG-2 MXF pe card CF


Înregistraţi fişiere MPEG-2 MXF, pregătite pentru redare, la 50Mb/s (4:2:2) pe două carduri de memorie CF; sunt disponibile şi opţiuni pentru comutare şi înregistrare simultană. Ieşirile standard pentru acest domeniu includ HD-SDI, alături de terminalele Timecode, Genlock şi Synch pentru filmări cu mai multe camere.

Sensibilitate înaltă şi zgomot redus


Modelul EOS C300 PL are un nivel îmbunătăţit de sensibilitate: se pot capta imagini cu zgomot redus până la ISO 20000 în aproape orice condiţii de filmare.

Canon Log Gamma


Posibilităţile extinse de personalizare a imaginilor includ funcţia integrată Canon Log Gamma, care asigură o calitate neutră a imaginilor cu un interval dinamic larg (800%), pentru libertate maximă în etapa de post-producţie. Reglaţi peste 90 de variabile ale imaginilor şi stocaţi-le ca profiluri de imagini personalizate în cameră sau pe cardul SD.

24,00p pentru producţia de filme


Modurile PAL, NTSC şi 24,00p sunt incluse ca moduri standard, oferind viteze ale cadrelor de la 23,98p până la 59,94i. Reglaţi mişcarea lentă şi rapidă în paşi de 1 cps pentru o flexibilitate creativă.

Telecomanda Wi-Fi


Monitorizaţi prin metoda wireless setările camerei, prin intermediul unui laptop, tabletă sau Smartphone, utilizând o interfaţă simplă pe bază de browser. Controlaţi filtrele ND, adăugaţi marcaje la clipuri şi încărcaţi metadate de la distanţă. (Este necesar adaptorul wireless opţional.)

Integrare perfectă în fluxul de lucru


Integrându-se perfect în fluxurile existente de lucru, filmele realizate cu EOS C300 PL sunt compatibile cu pachetele de software NLE profesionale, utilizate pe scară largă.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EOS C300 PL, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiraţie, educaţie, informaţii despre produse şi noutăţi actualizate pentru a furniza o acoperire completă fotografilor şi operatorilor Canon profesionişti, precum şi amatorilor experimentaţi din întreaga lume.

Vizitaţi Canon Professional Network