Canon Speedlite Transmitter ST-E2

Speedlite Transmitter ST-E2

Mic, uşor şi portabil, ST-E2 este un transmiţător infraroşu special pentru controlul a două grupuri de bliţuri Speedlite secundare wireless la distanţă. De asemenea, funcţionează ca lampă de focalizare asistată la lumină scăzută.

Beneficii

  • Controlul bliţului E-TTL II
  • Controlul proporţiilor pentru două grupuri de bliţuri
  • Sincronizare la viteză ridicată
  • Rază de acţiune de până la 10 m în exterior
  • Fascicul de focalizare automată asistată

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Speedlite Transmitter ST-E2

Controlul bliţului E-TTL II


Lucrând cu sistemul de măsurare a bliţului E-TTL II, ST-E2 asigură precizia şi consecvenţa expunerilor cu bliţ wireless în toate situaţiile. În condiţii complexe de iluminare, utilizaţi compensarea expunerii pentru un control mai mare asupra luminii.

Controlul proporţiilor


Pentru rezultate creative, controlaţi raportul de lumină a două grupuri de bliţuri utilizând controlul proporţiilor disponibil pe ST-E2. Controlul proporţiilor între 1:8 şi 8:1 pentru cele două grupuri de bliţuri Speedlite oferă un interval mare de reglare.

Sincronizare la viteză ridicată


Sincronizaţi bliţul la viteze ale obturatorului superioare vitezei maxime de sincronizare a camerei utilizând bliţul cu sincronizare la viteză ridicată. Aceasta vă permite să fotografiaţi la deschideri mari ale diafragmei în lumina puternică a zilei şi să utilizaţi obiective cu distanţă focală fixă mai rapide.

Interval de reglaj


Pentru fotografierea în interior, ST-E2 asigură o rază de acţiune între 12 m şi 15 m. Pentru fotografierea în exterior, raza de acţiune este între 8 m şi 10 m.

Fascicul de focalizare automată asistată


Când se fotografiază în condiţii de luminozitate scăzută, ST-E2 poate emite un fascicul de focalizare pentru a asigura claritatea. Acest fascicul ajută la focalizare şi acoperă toate punctele de focalizare pe toate camerele EOS.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Speedlite Transmitter ST-E2, despre funcţiile şi capabilităţile sale.