Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Oferind un interval de mărire multifuncţional de la superangular la telefotografie şi dispunând de stabilizatorul de imagine Canon în 4 trepte, EF-S 18-135 mm f/3,5-5,6 IS oferă o versatilitate completă, indiferent de necesităţile dvs.

Beneficii

  • Zoom EF-S de mare putere, multifuncţional de 7,5x, echivalent 29-216 mm
  • Stabilizator de imagine în 4 trepte
  • Panoramare automată şi detectarea trepiedului
  • Distanţă redusă de focalizare de 0,45 m
  • Lentile UD şi asferice
  • Straturi protectoare Super Spectra
  • Diafragmă circulară cu 6 lamele
  • Parasolar opţional

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Obiectiv cu zoom multifuncţional


Oferind o distanţă focală efectivă de aproximativ 29-216 mm (echivalent 35 mm), EF-S 18-135 mm f/3,5-5,6 IS combină majoritatea celor mai populare distanţe focale într-un singur obiectiv. Indiferent dacă este vorba de superangular pentru peisaje sau de telefotografie pentru evenimente sportive, EF-S 18-135 mm f/3,5-5,6 IS vă îndeplineşte necesităţile.

Stabilizator de imagine


Obiectivul EF-S 18-135 mm f/3,5-5,6 IS este prevăzut cu Stabilizatorul de imagine Canon (IS) în 4 trepte. Ideal în condiţii de luminozitate scăzută când nu poate fi utilizat trepiedul. Sistemul stabilizator de imagine permite timpi de expunere de 4 ori mai mari decât în mod normal, fără a provoca neclaritatea imaginii.

Frumuseţea nu este doar de suprafaţă


EF-S 18-135 mm f/3,5-5,6 IS dispune de asemenea de noul design exterior Canon pentru obiectiv, cu o finisare texturată pentru un aspect şi o senzaţie sofisticată care corespund camerei dvs. EOS.

Focalizare automată ultrarapidă


Un nou motor c.c. de focalizare automată, combinat cu un CPU de mare viteză şi un algoritm AF îmbunătăţit oferă o performanţă rapidă şi precisă a focalizării automate.

Straturi protectoare Super Spectra


Straturile Super Spectra protectoare ale obiectivului de la Canon previn efectele de reflexie şi umbră. Acestea apar în special în cazul camerelor digitale, datorită reflectării senzorului de imagine. Utilizarea straturilor optimizate de protecţie a obiectivului previne efectele de reflexie şi umbră şi asigură o balanţă excelentă a culorilor şi un contrast ridicat.

Descoperiţi un „bokeh” bun


Diafragma circulară cu 6 lame oferă o neclaritate de fundal plăcută. Aceasta poate fi utilizată pentru îmbunătăţirea portretelor, sporind impresia făcută de subiect prin utilizarea creatoare a neclarităţii de fundal.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS, despre funcţiile şi capabilităţile sale.