EOS M

O cameră cu sistem compact cu obiective interschimbabile de 18 megapixeli, suficient de mică pentru a o lua oriunde. Bucuraţi-vă de comenzile simple şi creative, precum şi de performanţele superbe în condiţii de luminozitate redusă, pentru imagini uimitoare.

Beneficii

  • Calitatea unui aparat digital SLR într-un corp compact
  • Mod Automat inteligent scenă
  • Fiţi flexibil cu ajutorul obiectivelor interschimbabile
  • Creaţi fundaluri nefocalizate pentru un impact ridicat
  • Ecran tactil uşor de utilizat
  • Fotografii de atmosferă în condiţii de luminozitate redusă
  • Filmare Full-HD cu modul Video Snapshot

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EOS M

Design compact. Calitate excepţională a imaginii


Surprindeţi imagini foarte clare şi pline de culoare care pot fi imprimate în formate de până la A2, cu detalii uimitoare. Senzorul de mărime APS-C, de 18 megapixeli, are aceleaşi dimensiuni ca cele utilizate de modelele DSLR EOS şi oferă aceeaşi calitate superbă a imaginii.

Setările perfecte de fiecare dată


Când compuneţi o fotografie cu EOS M, tehnologia camerei Scene Intelligent Auto (Scenă inteligentă automată) analizează şi subiectul, evaluând culorile, luminozitatea, mişcarea şi detectând chiar şi prezenţa oamenilor. Aceste informaţii se utilizează pentru a alege cele mai potrivite setări pentru cameră, cu cele mai bune rezultate posibile.

Libertatea de a vă exprima


Un EOS care oferă calitatea unui model DSLR în corpul compact al unei camere pe care o puteţi lua oriunde. Schimbaţi obiectivul EF-M şi punctul de vedere şi beneficiaţi de suportul gamelor de obiective EF şi EF-S, cu ajutorul unui adaptor de montare EF-EOS M opţional.

Creativitate la modul simplu


Creaţi imagini frumoase utilizând fundaluri nefocalizate uniforme, pentru un aspect profesional şi de impact. Realizaţi rapid şi simplu efecte creative avansate prin comenzile uşor de utilizat.

Simplu de utilizat. Rezultate excepţionale


Comenzile simple permit o utilizare rapidă şi uşoară, astfel încât să fiţi întotdeauna gata să vă exprimaţi artistic. Ecranul LCD Clear View de 7,7 cm (3”), sensibil la atingere, oferă un control intuitiv al funcţiilor de meniu, precum şi capacitatea de focalizare şi fotografiere la o singură apăsare.

Fotografii de atmosferă în condiţii de luminozitate redusă


EOS M are performanţe optime chiar şi atunci când condiţiile de luminozitate scad. Focalizarea automată hibridă asigură fotografii de înaltă precizie, iar măsurarea evaluativă a expunerii alege cei mai adecvaţi timpi de expunere şi deschideri de diafragmă. Capturaţi fotografii cu aparatul în mână în condiţii de luminozitate redusă, fără bliţ sau trepied, datorită sensibilităţi maxime de ISO 12.800 (cu posibilitate de extindere la ISO 25.600).

Filme


Realizaţi filme Full-HD utilizând aceeaşi cameră pe care o folosiţi pentru fotografii. Bucuraţi-vă de o calitate superbă a imaginii, chiar şi în condiţii de luminozitate redusă, şi exploraţi noi moduri creative, precum focalizarea superficială. Îmbunătăţiţi filmele cu modul Video Snapshot. Realizaţi serii de clipuri scurte de 2, 4 sau 8 secunde lungime, editaţi-le şi redaţi-le unificat sub forma unei prezentări video, într-un singur fişier de film.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EOS M, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

18 megapixel CMOS

CMOS de 18 megapixeli

Great low light shots

Fotografii excelente în condiţii de lumină scăzută

Continuous AF in Movies

Focalizare automată continuă pentru filme

Large bright touch screen for clear viewing

Ecran tactil mare luminos pentru vizualizare clară

Powerful DIGIC processing

Procesare DIGIC puternică

Stunning 1080p movies

Filme 1080p uimitoare

Automatically analyse your scene and select the best settings

Analizează scena şi selectează setările optime în mod automat

On camera guide to help you learn

Ghid de utilizare disponibil pe cameră

Apply creative effects to your iamges

Aplicaţi efecte creative imaginilor dvs.

Easily apply a look to your shots in the Basic zone

Imprimaţi cu uşurinţă un anumit aspect fotografiilor în zona Basic

Easily create engaging movies

Creaţi cu uşurinţă filme captivante