Canon IXUS 265 HS

IXUS 265 HS

Păstraţi calitatea imaginii Canon în buzunar, oriunde vă duce viaţa, cu această cameră foto subţire şi elegantă echipată cu obiectiv cu zoom 12x pentru a vă apropia de acţiune şi cu Wi-Fi pentru a vă partaja instantaneu amintirile.

IXUS 265 HS

Beneficii

 • Obţineţi calitatea pe care o merită amintirile dvs. cu sistemul HS de 16 MP
 • Includeţi pe toată lumea în cadru cu obiectivul ultra-grandangular sau apropiaţi-vă de subiecţi îndepărtaţi cu zoomul optic şi cu ZoomPlus
 • Wi-Fi şi NFC pentru conectare simplă la smartphone şi pentru partajare pe reţele sociale
 • Fotografii şi filme care nu mai sunt neclare datorită stabilizatorului de imagine şi IS inteligent
 • Creative Shot adaugă fără efort efecte artistice fotografiilor
 • Modul Inteligent automat are grijă de toate setările camerei foto, deci puteţi pur şi simplu să încadraţi şi să fotografiaţi
 • Obţineţi un rezumat filmat al zilei dvs. cu Hibrid automat.
 • Alegeţi camera foto care se potriveşte stilului dvs. de viaţă, cu corp elegant, ultra-compact

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon IXUS 265 HS

Capturaţi fiecare detaliu fără a pierde calitatea


Un obiectiv puternic cu zoom 12x cu ZoomPlus 24x vă permite să vă apropiaţi cu adevărat de subiecţii îndepărtaţi, fără a pierde claritatea sau detaliul. Cu obiectivul ultra-grandangular de 25 mm, puteţi include mai multe elemente în cadru, perfect pentru capturarea grupurilor mari şi a peisajului uimitor.

Imagini care merită păstrate


Deoarece imaginile frumoase sunt la fel de preţioase ca momentele pe care le capturează, sistemul HS este proiectat pentru a le oferi calitatea pe care o merită, chiar şi la lumină scăzută. Utilizând un procesor DIGIC 4+ avansat şi un senzor CMOS de 16 megapixeli iluminat din spate, sistemul HS produce fotografii clare cu detaliul, culorile şi ambianţa scenei, exact aşa cum aţi trăit-o.

Fotografii clare cu sistemul IS inteligent


Stabilizatorul optic de imagine este vital pentru înregistrarea imaginilor clare la lumină scăzută sau atunci când se utilizează setarea maximă a zoomului. Prevăzută cu tehnologie IS inteligent de la Canon, camera foto selectează automat modul optim de stabilizare a imaginii din 8 opţiuni, pentru a asigura fotografii şi filme clare şi detaliate.

Rămâneţi mereu conectat


Arătaţi lumii cele mai recente imagini ale dvs., utilizând Wi-Fi şi NFC pentru a conecta camera foto la smartphone. După conectare, puteţi utiliza smartphone-ul pentru a adăuga locaţii GPS la imaginile dvs. sau pentru a vă include în fotografie cu funcţia de fotografiere la distanţă. Wi-Fi vă permite de asemenea să vă conectaţi cu imprimantele, PC-urile şi alte dispozitive compatibile pentru partajare simplă online şi copiere de siguranţă.

Funcţia Creative Shot (Înregistrare creativă)


Originalitate fără efort cu Creative Shot. Pur şi simplu fotografiaţi, iar camera foto va analiza scena şi va genera automat cinci imagini creative plus fotografia originală nemodificată, captând acelaşi subiect într-o varietate de moduri artistice şi surprinzătoare. Selectaţi categoria filtrului pentru a crea imagini cu ajutorul setului preferat de filtre Creative Shot.

Experienţa în mâinile dvs.


Încadraţi şi fotografiaţi fără efort pentru fotografii şi filme extraordinare datorită modului Inteligent automat, care detectează scena şi selectează setările perfecte din 32 de variabile (21 în filme). Modul Hibrid automat permite fotografierea cu modul Inteligent automat şi înregistrează de asemenea clipuri video de câte 4 secunde înaintea fiecărei capturi, combinându-le într-un film HD (720p) distractiv.

Filme memorabile


Înregistraţi filme Full HD (1080p) superbe, în format MP4. IS inteligent asigură filme stabile, chiar şi atunci când mergeţi sau filmaţi din interiorul unei maşini aflate în mişcare pentru înregistrări video cu adevărat spectaculoase. Atunci când ajungeţi acasă, utilizaţi conexiunea HDMI-CEC pentru vizualizarea şi controlarea redării filmelor pe un televizor HD compatibil.

Vedeţi diferenţa


Ecranul LCD mare oferă vizualizare superbă din toată unghiurile, ocazia de a vă încadra perfect fotografia şi oportunitatea de a vă admira în mod repetat fotografiile şi videoclipurile.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon IXUS 265 HS, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

25mm Wide 12x

Zoom optic 12x ultra-grandangular

24x ZoomPlus

Utilizaţi zoomul de 24x pentru o calitate excepţională

Great low-light shots

Fotografii extraordinare în condiţii de iluminare redusă

16MP_CMOS

CMOS de 16,0 megapixeli

Digic4 Plus

Procesare DIGIC puternică

Steady shots in every situation

Imagini şi filme stabile în orice situaţie

Share and backup images wirelessly

Partajaţi şi realizaţi wireless copii de siguranţă ale imaginilor

NFC simplifies smartphone sharing

NFC simplifică partajarea prin smartphone

Creative Shot

6 imagini unice dintr-o singură captură

Hybrid Auto

Înregistrare simplă cu un rezumat video

1080p movies

Filme 1080p

7.5 cm (3.0") LCD

Ecran LCD de 7,5 cm (3,0")

Auto mode with 32-scene detection

Mod automat cu detectarea a 32 de scene

Eco Mode

Economie de energie pentru mai multe fotografii

 • IXUS 265 HS

 • Kit cu manualul de utilizare

 • Acumulator NB-11LH

 • Încărcător baterie CB-2LFE

 • Curea de mână WS-800

 • Cablu c.a.